s.zahra1371
عضو جدید
سلام باید به این فکر کرد که همسره ایندت هم قبل شما با کسی دیگه دوست بوده
واقعا شما چه احساسی خواهی داشت
آفرین با این حرفتون موافقم ولی چرا هیچ پسری گوشش این حرفها رو نمیشنوه.......
منم بانظر شما موافق هستم
سلام داداشه گلم من منظورتو متوجه میشم و درک میکنم و دیدم که کسی چون تا حالا با هیچ دختری مواجه نشده نمتونه ارتباط برقرار کنه ، و همین دوستی اینرنتی که میگی بعد ها به دوستی های جدی و نهایتا به عشق عاشقی و ......برادر من الان دیگه عصر اینرنت دوستی مجازی شما انتظار داری با کسی دوست نباشن
بری تو دهات اون ور کوهم طرف با پسر کد خدا دوسته این چه هرفیه
آره.ولی دیگه نه به این شدتی که گفتی...لذت دنیا و آخرت تو رفاقت با جنس مخالفه وگرنه بهشت با تمام تفاسیرش بدون جنس مخالف و رفاقت با اون از جهنمم بدتره
من که شخصا خوشم نمیاد شوهرم مثلا 3 یا 4 سال با کسی قبلا دوست شده باشه البته از طرفی هم گذشته ها گذشتههههههه
سلام داداشه گلم من منظورتو متوجه میشم و درک میکنم و دیدم که کسی چون تا حالا با هیچ دختری مواجه نشده نمتونه ارتباط برقرار کنه ، و همین دوستی اینرنتی که میگی بعد ها به دوستی های جدی و نهایتا به عشق عاشقی و ......
بعد شما میفرمایید که بحثه عشق عاشقی نباشه خوبه ولی خیلیها رو دیدم که ابتدا با همین دلیل اشنا شدن یعنی دوست شدن عاشق هم شدن بعد هم ازدواج و تلاق
نمیدونم چقدربا حرفای من موافقی
موفق باشی
مهندس جان من با حرفات کاملا موافقم
اما با اینکه با دختری دوست نباشی مخالفم
دوست باش اما دیدی داره دلبستگی ایجاد میشه دوری کن یا بزن زیر همه چی بهتر از اینکه اصلا دوست نباشی یا عاشق باشی
به نظر من منطقی باش و به حرف عقلت گوش کن نه احساست
سلام فکر کنم تا حدودی همیدگه رو متقاعد کردیم اینکه اگر هم دوستی هست تا قبل از مرحله عشق عاشقی یه رابطه ساده
....
گفتیم که چیکار باید کرد باید بزنی به همحالا بگین وقتی دل بستگی و بعداز مدتی عشق اومد چکار کنیم؟
حالا بگین وقتی دل بستگی و بعداز مدتی عشق اومد چکار کنیم؟
شما بهتر براش توضیح بدین ما زیاد بحث کردیمعزیزم تو قسمت مشاوره گذاشتم همچین تاپیکی بگردی هست الان اسم تاپیک یادم نیست
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | چرا مجذوب نوع خاصي از جنس مخالف خود ميشويم؟ | تالار مشاوره | 0 | |
![]() |
اگر جنس مخالف از شما خوشش بیاد ولی ... | تالار مشاوره | 32 | |
م | دوستی با جنس مخالف | تالار مشاوره | 265 | |
![]() |
محدوده قدی جذاب برای جنس مخالف | تالار مشاوره | 7 | |
![]() |
خانواده ام مخالف بازاریند.........................بگم نه؟؟ | تالار مشاوره | 38 |