خب میرم جایی که برق باشه. اگه آب نباشه چی؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز سه شنبه ساعت 16:56 #361 خب میرم جایی که برق باشه. اگه آب نباشه چی؟
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد سه شنبه ساعت 17:06 #362 خب میرم خونه فامیل نزدیک اگه خونه تونو فروختین ،کدوم شهر میری برای سکونت؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز سه شنبه ساعت 21:12 #363 خب شهرهای بزرگ اگه بری سر یه سفره که همهی غذاها هست،اولش با چی شروع میکنی؟
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد سه شنبه ساعت 22:30 #364 خب با سالاد اگه تو مجازی ازت کمک مالی بخوان، چکار می کنی؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز سه شنبه ساعت 22:54 #365 خب کمک نمیکنم اگه متکدی ازت کمک بخواد، کمک میکنی؟
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز چهارشنبه ساعت 15:00 #366 خب قیافم ی جوریه متکدی ک سهله مردم عادیم میان درخواست کمک از بس ک میخوره ساده ام🫣 (با احترام ب سادگی علیرضا) . اگه منو تو خیابون ببینی میمونی به معاشرت یا خودتو میزنی ب اون راه؟
خب قیافم ی جوریه متکدی ک سهله مردم عادیم میان درخواست کمک از بس ک میخوره ساده ام🫣 (با احترام ب سادگی علیرضا) . اگه منو تو خیابون ببینی میمونی به معاشرت یا خودتو میزنی ب اون راه؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز چهارشنبه ساعت 20:33 #367 خب معلومه که حتما معاشرت میکنم اگه منو ببینی، چی؟
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد پنجشنبه ساعت 17:16 #368 خب معلومه میمونم به آشنایی اگه کیو ببینی خودتو می زنی ب کوچه علی چپ؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز پنجشنبه ساعت 22:17 #369 خب کسی که نتونم باهاش ارتباط بگیرم اگه روزه داشتی امروز،افطاری چی خوردی؟
P plant_biology کاربر حرفه ای کاربر ممتاز پنجشنبه ساعت 22:28 #370 خب سه لیوان چایی و خرما و یه خورده کتلت اگه موقع افطار چایی نباشه با چی روزتون رو باز می کنید؟
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد پنجشنبه ساعت 22:32 #371 حتما چای اگه سحری نداشته باشی چکار می کنی؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز پنجشنبه ساعت 22:34 #372 خب بی سحری روزی میگیرم اگه افطار نداشته باشی چی؟
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد پنجشنبه ساعت 22:44 #373 خب نون و پنیر و چای می خورم اگه گوشیتو گم کنی،چکار می کنی؟
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز جمعه ساعت 15:40 #374 خب یکی دیگه میخرم اگه ده میلیارد بیاد به حسابت و بری توی مغازه که خرید کنی اما وقتی میخوای کارت بکشی بگه موجودی کافی نیست چیکار میکنی
خب یکی دیگه میخرم اگه ده میلیارد بیاد به حسابت و بری توی مغازه که خرید کنی اما وقتی میخوای کارت بکشی بگه موجودی کافی نیست چیکار میکنی
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز جمعه ساعت 16:07 #375 خب فرار میکنم اگه شام نداشته باشی، چیکار میکنی؟
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز جمعه ساعت 16:10 #376 خب سفارش از رستوران اگه منو دعوت کنی و نیام چیکار میکنی
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد جمعه ساعت 16:34 #377 خب غصه می خورم فراوون اگه بدون خبر قبلی خیلی مهمون بیاد خونه ت، چیکار می کنی؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز جمعه ساعت 17:40 #378 خب خوشحال میشم تحت هر شرایطی اگه کسی باشه که خوشت نیاد، چی؟
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز جمعه ساعت 23:00 #379 خب درسته خونش نمیرم ولی خونم بیاد قدمش رو چشم و اونقدی خوب رفتار میکنم ک فکر کنه خوشم میاد ازش . بعدش ک رفت بازم سمتش نمیرم. . اگه ازت بخوام بهم پول قرض بدی چیکار میکنی؟
خب درسته خونش نمیرم ولی خونم بیاد قدمش رو چشم و اونقدی خوب رفتار میکنم ک فکر کنه خوشم میاد ازش . بعدش ک رفت بازم سمتش نمیرم. . اگه ازت بخوام بهم پول قرض بدی چیکار میکنی؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز جمعه ساعت 23:02 #380 خب قرض نمیدم، چون ندارم اگه سرما بخوری،دکتر میری؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز جمعه ساعت 23:08 #382 خب آره اگه پنی سیلین بزنی، بهش حساسی؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز جمعه ساعت 23:16 #384 خب معلومه که نه اگه قدیم بود، چندتا بچه داشتی؟
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز جمعه ساعت 23:18 #385 ۱۷ تا چرا شمالیها همشون مهمون نوازن بجز یکیشون
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز جمعه ساعت 23:21 #386 یعنی مطمئن بودم که عدد نجومی میگی . خب حتما چیزی از مهمون دیده. اگه دست خودت بود دوست داشتی کجایی بودی؟
یعنی مطمئن بودم که عدد نجومی میگی . خب حتما چیزی از مهمون دیده. اگه دست خودت بود دوست داشتی کجایی بودی؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز جمعه ساعت 23:27 #388 خب دورترین شهر از ساری اگه زن بگیری امسال، ما رو دعوت میکنی عروسی؟
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز جمعه ساعت 23:28 #389 خب اگه چندتا سکه تمام بیاری بله اگه بری عروسی چی میبری؟
*mahdieh* کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز جمعه ساعت 23:33 #390 خب هیچی، همینکه خودم میرم عروسی باید از خداشون هم باشه اگه دعوت بشم محل اسکانم مشخصه؟