افراط و تفريط تو هيچ كاري پسنديده نيست!
100 در صد
افراط و تفريط تو هيچ كاري پسنديده نيست!
شاید از نظر بعضی ها آرایششون زیاد نباشه...شاید زیاد از نظر شما یه تعریفی داشته باشه از نظر یه نفر دیگه اون تعریفو نداشته باشه...از نظر مادربزرگه من توی هرجایی غیر از مهمونی و عروسیه آرایش داشته باشی زیاد و بیهوده است ولی از نظر خیلیا یه رژ وپودر و کرم و سایه و مدادو رژگونه و چی وچی...برای دانشگاه یا بیرون خیلیم خوب واندازه استجالبه همه اینجا ادعا می کنند کم ارایش می کنند و ساده و ماتش خوبه ، پس اینایی که تو خیابونا و سطح دانشگاهها با اون قیافه ها می چرخن لابد از فضا اومدن دیگه!
خوبه ادم حرفش و عملش یکی باشه
شرمنده تو کار دخترا دخالت میکنم ولی 100afجان چون نظر خواهی کردی نظرم رو میگم:
یک دختر باید یاد بگیره چه طور دل ربایی کنه و چه شکلی واسه یه پسر تنوع داشته باشه
آرایش چهره و موی دخترا به چهره ی جامعه شادابی و نشاط میده و پسرا رو مجبور میکنه به خودشون برسن و خوش تیپ باشن.تمامی این چیزایی که گفتم واسه پسرا هم صدق میکنه.
پس خوشگل و خوشتیپ باشیم تا یک جامعه ی زیبا داشته باشیم.
شاید از نظر بعضی ها آرایششون زیاد نباشه...شاید زیاد از نظر شما یه تعریفی داشته باشه از نظر یه نفر دیگه اون تعریفو نداشته باشه...از نظر مادربزرگه من توی هرجایی غیر از مهمونی و عروسیه آرایش داشته باشی زیاد و بیهوده است ولی از نظر خیلیا یه رژ وپودر و کرم و سایه و مدادو رژگونه و چی وچی...برای دانشگاه یا بیرون خیلیم خوب واندازه است
با عرض پوزش arman23
یعنی سطح فکر شما اینقدر بدوی که از جند جمله ی من این برداشت های مسخره رو دارین؟
اگر به مغز صحبت های من کمی بدون تعصبات عصر جاهلیت و با خرد اندیشه کنی
حتما منظور کلی این چند جمله رو درک میکنی.
در ضمن یکی از چیزایی که ماباید یاد بگیریم دل ربایی وتنوع واسه جنس مخالفه نه همه ی اون چیزایی که بایید بیاموزیم.
اتفاقا این قضیه اصلا تعریف شخصی نداره. بلکه یک عرف جا اقتاده هست. مثلا در انگلیس اگر دختری ارایش در اون حدی که شما می گید برای بعضی ها ممکنه معمولی یاشه داشته باشه، بلافاصله ازش می پرسن، "کجا مهمونی دعوتی"
یعنی این قیافه تعریف شده برای مهمونی. شما در طول روز ارایش خاصی در خیابان نمی بینید، فقط خانمهای مسن در روز ارایش تند می کنند بالای 50 سال اما جوانان در شب که معمولا به مهمانی و کلوپ می روند ارایش می کنند.
در محیط دانشگاههاشون اصلا ارایش معنا نداره چون اونجا جای این کارا نیست. یکی از دانشجویان دختر به علت ارایش داشتن از دادن پرزنت منع شد، چون گفتن تو قصد داری با ارایش زیاد توجه رو جلب کنی و ضعف علمی خودت رو بپوشونی. پس این یک عرف است و تعریف دارد و اصلا شخصی نیست. به کارمندانی که سر کار آرایش تند می کنند و زیر 50 سال دارند می دونید چی می گن؟ به علت ادب مجبورم نگم.
اما در ایران قیافه اکثر خانمهای جوان در صف نانوایی ویقالی و عروسی یکی است و این نشانه بی فرهنگی است نه نشانه تمدن و زیبا دوستی. ایران بزرگترین مصرف کننده لوازم ارایش دنیاست. جمعیت 75 میلیونی ایران رو با 300 میلیونی امریکا و 1.5 میلیاردی چین مقایسه کنید تا عمق فاجعه معلوم بشه ! از همه بدتر اینکه 99% این لوازم تقلبی است و پولی که حتی در حد اصل و در مغازه های به اصطلاح نمایندگی پرداخت می کنید همه تقلبی است و بر باد رفته.
این رو خودم به چشمم دیدم سالها از یک مارک خاص استفاده می کردم و معادل همون یورو پول می دادم اما بعد اینکه از ایران خارج شدم و به نمایندگی در کشور تولید کننده رفتم فهمیدم چه کلاهی سالها سرم رفته.
من فکر میکنم توی دنیای امروز که همه به سر ووضع خودشون میرسن خیلی خوبه که آدما همرنگ جماعت باشن اما این همرنگ شدن نباید پا روی همه ارزشهای ما بذاره در حدی که تمیز بودن طرف را برسونه عالیه.منتظر نظرات تون هستم
پسرا تا جائی که من میدونم دختری که آرایش زیاد داشته باشه و خودشو بیشتر عرضه کنه بیشتر تحویل میگیرن چون واسه ازدواج نمی خوان اون دخترارو واسه دوستی میخوان. اما من دختری که آرایش ملایم داشته باشه خیلی بیشتر به دلم میشینه تا دختری که آرایش آنچنانی داشته باشه و از آرایش هایی که اصلا معلوم نباشن یعنی انگار طبیعیه خیلی بیشتر خوشم میاد.منتظر نظرات تون هستم
arman23
شما به جای کمی فکر کردن سعی میکنید بیجا موضع بگیرید اونایی که سطح فکرشون از شما بالا تر هست متوجه شدن من چی گفتم.ولی در کل نظر شما بسته به وسعت دید شما که گویا دو قدم جلوی پاهات محترمه.
به امید روزی که به حرف من برسی(آرمان جان در پشت این آرزو چیزهای زیادی مستتره که خدا انشا الله بهت بده)
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
م | گزارش تاسفبار از آرایش زنانه مردان! | گفتگوی آزاد | 126 | |
این خانم دو سال است آرایش صورتش را پاک نکرده! | گفتگوی آزاد | 15 | ||
از نظر شما فلسفه آرایش چیست؟ | گفتگوی آزاد | 141 | ||
لوازم آرایش زنانه در آرایشگاه مردانه/ | گفتگوی آزاد | 10 | ||
M | مردان چگونه خودشان را آرایش كنند | گفتگوی آزاد | 0 |