setareharchitect
عضو جدید
دوستان برا بار100
کاراتون که با پلکسی ساختید رو تو تاپیک بگذارید

کاراتون که با پلکسی ساختید رو تو تاپیک بگذارید
تحقیق میکنم واست خبرشو زود واست میذارمسلام دوستان
یه کمک میخوام هفته ی دیگه تو دانشگامون مسابقه ی سازه ی ماکارانی استادمون گفته یه سازه ماکارانی 25×25 به ارتفاع 15 درست کنین آجر میذاره روش هر تیمی تحمل آجر بیشتریو داشت برندس
میشه کمکم کنین؟
من اصلا نمیدونم چه جوری میسازنش؟
خواهش میکنم
eng.memar;274473نمی دونم.توی آب که هیچ وقت به ما نگفتن :surprised: ولی من توی ماکت ترم 1 نیم استوانه واسه نمام درست کردم و شد :gol: نمی تونی تمیز دو تا نیم استوانه درست کنی و کنار هم بچسبونی؟ آخه راه بالسا از طرف درازاشه.پس نمیشه با اون عرض کم استوانه کامل درست کرد.مگه اینکه کوچیک باشه[/QUOTE گفت:ممنون از راهنماییتون![]()
سلام به همگی! خوبین؟
من وقتی که می خواستم ساخت اولین ماکت حجمیم رو شروع کنم، به فکرم رسید، که چرا یه تاپیک با همین نام نداشته باشیم، تا بتونیم از تجارب همدیگه استفاده کنیم. چون ساخت ماکت به نظر من 95% فقط تجربه ست. همین باعث شد که از تمام مراحل کارم عکس بگیرم، تا هم شما رو در تجارب خودم سهیم کنم و هم اینکه بتونم از تجاربتون استفاده کنم. در ضمن الان که به عکسا نگاه می کنم، خیلی خاطره انگیزه! توصیه می کنم حتما اینکارو بکنید.
راستی! اینم بگم که ماکت سازی یه کار کاملا گروهیه (البته به نظر من) بخاطره همینم من و دوست عزیزم "آقا حبیب" با هم کار کردیم.
من با ساختن ماکت خیلی مشکل دارم!
الانم موندم واسه تحویل نهایی ماکتمو با چی درست کنم!........![]()
کسی هست به من تو پروژه کمک کنه؟ منو تنها نذارید محتاج کمکم تو اتمام پروژمآقا ایمان دستت درد نکنه واقعا به یه همچین تاپیکی احتیاج داشتیممیشه بگی این ماکتو برای چه درسی یاختین.
کسی هست به من تو پروژه کمک کنه؟ منو تنها نذارید محتاج کمکم تو اتمام پروژم
دوستی خوشحال می شوم بتونم کمکتون کنمکسی هست به من تو پروژه کمک کنه؟ منو تنها نذارید محتاج کمکم تو اتمام پروژم
ایمیل:mahmoud.donya@gmail.com
یکی میدونه من چرا عکسارو نمیبینم؟؟؟!!!!!!!