بایگانی (راندو در معماری)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

زاها

عضو جدید
ممنون زاها جان از توجهت:smile: البته کلاس ما از کلاس اونا جدا بود ولی فکر کنم بیشتر رو راندو و اینا کار کردن............با این حال بازم از نظرت ممنون , تذکراتت رو به گوشش میرسونم تا درستش کنه و کسی مجبور نشه از طبقه چهارم بدو بدو بیاد طبقه اول واسه W.C :D;)

خواهش می کنم پس حالاکه قراره به گوشش برسونی بهش بگو اگه نخواست پلان رااصلاح کنه حداقل دردستگاه پله رابذاره که اون بدبختی که معلوم نیست توی حمامه یادستشویی ..............:sweatdrop:ویه چیزدیگه اینکه ساکنین هرروز برای ورودوخروج بایدچشمشون مستقیمابه سرویسها بیفته نمیشه طبقه اول وچهارم جابجابشه اینطوری برای رفتن به دستشویی آسانسوربذاره :w15:ضمنایه طوری بهش بگوناراحت نشه باشه;)

erick

عضو جدید
کاربر ممتاز
فياض جان
چند تا نكته هست بايد بگم در مورد اين كار
در مورد پلان دوستون زاها نظرشو گفت كه كاملا درسته.........اما در مورد راندو بايد بگم چندان قوي نيست..تو راندوي پلان معمولا واسه اينكه كار خوب بشه يا كف فضا رو رنگ مي كنن يا مبلمانشو كه دوستت زحمت كشيده و هر دو رو رنگ كرده كه اين زياد جالب نيست.......پرسپكتيوش تقريبا خوبه ولي نمي دونم چرا يه كم مداد رنگي رو واسه راندوش بيشتر فشار نداده كه اگه اين كارو انجام مي داد خيلي بهتر بود.......در مورد ماكتش بايد بگم چون قسمتي از اون رو با فوم كار كرده زياد تميز نيست......در مورد پنجره هاش بهتر بود از تلق دودي وپشت اون از كالك اسفاده مي كرد تا انقدر تو ذوق نزنه.......معمولا تو ماكت سازي واسه نشون دادن شيب از توپوگرافي به صورت لايه لايه استفاده مي شه ولي دوستت خيلي اصرار داشته كه كارش طبيعي در بياد.يه كم base كارشو بزرگ گرفته و فضاي خالي تو كارش نمود داره.....درختاش خوبه و به base ماكتش مي خوره.........ديگه چيزي به فكرم نمي رسه ....من مطمئنم اگه دوستت يه كم كار ببينه قوي مي شه.......در ضمن ذوق ماكت سازي رو مي شه تو كارش ديد....اميدوارم تو و اون موفق باشيد هميشه

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
فياض جان
چند تا نكته هست بايد بگم در مورد اين كار
در مورد پلان دوستون زاها نظرشو گفت كه كاملا درسته.........اما در مورد راندو بايد بگم چندان قوي نيست..تو راندوي پلان معمولا واسه اينكه كار خوب بشه يا كف فضا رو رنگ مي كنن يا مبلمانشو كه دوستت زحمت كشيده و هر دو رو رنگ كرده كه اين زياد جالب نيست.......پرسپكتيوش تقريبا خوبه ولي نمي دونم چرا يه كم مداد رنگي رو واسه راندوش بيشتر فشار نداده كه اگه اين كارو انجام مي داد خيلي بهتر بود.......در مورد ماكتش بايد بگم چون قسمتي از اون رو با فوم كار كرده زياد تميز نيست......در مورد پنجره هاش بهتر بود از تلق دودي وپشت اون از كالك اسفاده مي كرد تا انقدر تو ذوق نزنه.......معمولا تو ماكت سازي واسه نشون دادن شيب از توپوگرافي به صورت لايه لايه استفاده مي شه ولي دوستت خيلي اصرار داشته كه كارش طبيعي در بياد.يه كم base كارشو بزرگ گرفته و فضاي خالي تو كارش نمود داره.....درختاش خوبه و به base ماكتش مي خوره.........ديگه چيزي به فكرم نمي رسه ....من مطمئنم اگه دوستت يه كم كار ببينه قوي مي شه.......در ضمن ذوق ماكت سازي رو مي شه تو كارش ديد....اميدوارم تو و اون موفق باشيد هميشه

خيلييي ممنووووونم ....
درست حدس زدي در مورد ذوق و شوقش واسه يادگيري;)
گفتم که کلاس ما از اونا جدا بود و اونا حداقل تا اين حد مدادرنگي رو ياد گرفتن , ما اينم بلد نيستيم واسه راندو حتي ماکتاشون هم از کلاس ما بهتر بود , يعني کلا ما ساخت 2 مون بيهوده بود , اينا خيلي از ما جلو افتادن.
خيلي ممنون دوست عزيز حتما نظراتتو مورد توجه قرار ميديم.;)
شما هم موفق باشي

cute

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
اینطور که معلومه دوستان توضیحات لازمو دادن
فقط به دوسستون بگید اینهم تنوع رنگی زیاد خوب نیست
تضاد زیادی بین رنگها مشاهده میشه
موفق باشید
هر دو;)

agnavar

عضو جدید
سلام دوست عزیز
کار ها رو دیدم میشه گفت ضعیفه
از طراحیش بگذریم (که بیشر به فرم بنای یاد بود هست تا مسکونی)
طبق گفته خودت اگه فقط رندر کردن رو در نظر بگیریم :
تکنیک مداد رنگی معمولا به تنهای زیبا در نمیاد و وقت زیادی هم میگیره
نداشت سایه قوی و مناسب _ استفاده از تنوع رنگی زیاد_پوشش گیاهی ضعیف_فیگور های پر کار(فیگور ها باید نسبت به کل شیت کم کار تر باشد)_پرسپکتیو غیر دید ناظر(نوع پرسپکتیو حالتی بین دیده پرنده و ایزومتریک است) به نظر این بنده حقیر نقاط ضعف کاره.
یه سوال هم داشتم اونم این که اسم دانشگاه یا دانشکده خودتو میگی بهم؟ ممنون ;)

zhsaffar

عضو جدید
دوستان نکته های خیلی خوبی رو گفتن. اما یه چیزی...تو مقطعی که از کار گذاشتی پله ها اونقدر پشت سر همند که مثل نردبون شده. یعنی توی چهار طبقه ساختمون برای این همه پله پاگردی گذاشته نشده؟؟؟:surprised::eek:

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز
کار ها رو دیدم میشه گفت ضعیفه
از طراحیش بگذریم (که بیشر به فرم بنای یاد بود هست تا مسکونی)
طبق گفته خودت اگه فقط رندر کردن رو در نظر بگیریم :
تکنیک مداد رنگی معمولا به تنهای زیبا در نمیاد و وقت زیادی هم میگیره
نداشت سایه قوی و مناسب _ استفاده از تنوع رنگی زیاد_پوشش گیاهی ضعیف_فیگور های پر کار(فیگور ها باید نسبت به کل شیت کم کار تر باشد)_پرسپکتیو غیر دید ناظر(نوع پرسپکتیو حالتی بین دیده پرنده و ایزومتریک است) به نظر این بنده حقیر نقاط ضعف کاره.
یه سوال هم داشتم اونم این که اسم دانشگاه یا دانشکده خودتو میگی بهم؟ ممنون ;)

خيلي ممنون از نظرت دوست عزيز ....
منظورم از اينکه کلاس هامون جدا بود فقط کلاس ساخت بود .والا تو يه دانشگاهيم.
موفق باشي;)

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان نکته های خیلی خوبی رو گفتن. اما یه چیزی...تو مقطعی که از کار گذاشتی پله ها اونقدر پشت سر همند که مثل نردبون شده. یعنی توی چهار طبقه ساختمون برای این همه پله پاگردی گذاشته نشده؟؟؟:surprised::eek:

ممنون از نظرت.......نکته ي خوبي بووووووود:smile:

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
اینطور که معلومه دوستان توضیحات لازمو دادن
فقط به دوسستون بگید اینهم تنوع رنگی زیاد خوب نیست
تضاد زیادی بین رنگها مشاهده میشه
موفق باشید
هر دو;)

ممنون دوست عزيز .شما هم موفق باشي;)

urbanite

عضو جدید
خيلي ممنون از نظرت دوست عزيز ....
منظورم از اينکه کلاس هامون جدا بود فقط کلاس ساخت بود .والا تو يه دانشگاهيم.
موفق باشي;)
سلام! ببخشیدا من صریح می گم! به نظر من این کار اصلا کار خوبی از آب در نیومده:eek:بیشتر شبیه یه زندانه:( امیدوارم موفق باشید ;)

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام! ببخشیدا من صریح می گم! به نظر من این کار اصلا کار خوبی از آب در نیومده:eek:بیشتر شبیه یه زندانه:( امیدوارم موفق باشید ;)

خيلي ممنون از نظرت دوست عزيز
راستش کار اينا فقط راندو و مداد رنگي و کشيدن نما و برش و... و ساختن ماکتش بود و الا اين ايراد رو بايد به طراح پلان گرفت که اينجور طرحي زده.
شما هم موفق باشي;)

rahajo0on

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا یکی نظر بده دپرس میشم هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:D;)

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
رها جون عزیزم من نتونستم کار رو ببینم بعد اینکه اینطوری خیلی سخته یه بار شما آپلود می کنی یه بار من دانلود می کنم بعد خودشم زیپه !! یه سر به امضای nino بزن تو قرار دادن عکس در پست توضیح داده

سعیده معمار

عضو جدید
بابا یکی نظر بده دپرس میشم هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
سلام.میشه لطفا بگی وقتی میریم تو این سایت کجا باید برم اخه من رفتم توی زاین سایت اما نتونستم کاراتا پیدا کنم.ممن.ن میشم اگه این لطفو بکنی.بازم ممنون.

nino

مدیر بازنشسته
بابا یکی نظر بده دپرس میشم هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
سلام.میشه لطفا بگی وقتی میریم تو این سایت کجا باید برم اخه من رفتم توی زاین سایت اما نتونستم کاراتا پیدا کنم.ممن.ن میشم اگه این لطفو بکنی.بازم ممنون.

عزیزم کارات رو دیدم جالب بود . حتما بذار رو سایت بچه ها ببینن ;)

rahajo0on

عضو جدید
کاربر ممتاز
رها جون عزیزم من نتونستم کار رو ببینم بعد اینکه اینطوری خیلی سخته یه بار شما آپلود می کنی یه بار من دانلود می کنم بعد خودشم زیپه !! یه سر به امضای nino بزن تو قرار دادن عکس در پست توضیح داده

ممنون از توضیحت عزیزم ولی نمی دونم چرا هر کاری کردم عکسام لود نشدن مجبور شدم

این طوری بذارم گفتم حتما سرعت نت پایینه نمی شه:cry:

آخرین ویرایش:

rahajo0on

عضو جدید
کاربر ممتاز
سعیده جون اول که رو اون آدرس کلیک کردی صبر می کنی صفحه لود شه بعد کلید free userرو کلیک می

کنی بعد صبر می کنی تا کلید دانلود ظاهر شه کلیک میکنی دانلود می کنی بعد فایلو از حالت زیپ در

میاری و می تونی راندوهای بچه گانه ی منو ببینی:redface:

از دینامیک عزیز که اسمشونو نمی دونم از نینو جون و از سعیده عزیز و از تمام دوستان معذرت می خوام که

این مدلی طرحامو گذاشتم سرعت نت پایینه و نمی تونم تک به تک عکسا رو لود کنم از دوستان اگه

کسی زحمت این کارو بکشه یه دنیا ممنون میشم:redface::gol:

معمارباشی

عضو جدید
رها جان يه خواهش ...
لطفا لينك هاي عكساتو توي http://www.www.www.iran-eng.ir/images/editor/insertimage.gifاين كوهه بگذار ... تا عكساي كارات به صورت مستقيم توي تاپيك ديده بشن و لازم نباشه براي تكتكشون وارد سايت تايني پيك بشيم ... ممنون

Tohi

عضو جدید
متاسفم

متاسفم

شرمنده از اینکه رک میگم
ولی کار افتضاحیه.
کاش ارزش خودتو با این کار پایین نمیاوردی.
یعنی غیر از این آقا یا خانم کس دیگه ای نبود که کارش قشنگتر باشه؟
متاسفم واسه دانشگاهتون و دانشجوهاش:razz::que:

Parisa R

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اينارو از سايت http://www.cafedexign.com كه از كتابه راندو،ترسیم و پرسپکتیو
نویسنده:میک دابلیو.لین ،آسلا نوشته گذاشتم تا اينجام همه استفاده كنن.
خودم الان دارم از كتاب راندو و ترسيم رنگي كار ميكنم مطالبيو كه خوبه با تصوير اينجا ميزارم.ممنون;)

http://www.cafedesign.com

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
شرمنده از اینکه رک میگم
ولی کار افتضاحیه.
کاش ارزش خودتو با این کار پایین نمیاوردی.
یعنی غیر از این آقا یا خانم کس دیگه ای نبود که کارش قشنگتر باشه؟
متاسفم واسه دانشگاهتون و دانشجوهاش:razz::que:

تهي جان خيلي ممنون از نظرت.
ولي يه چيزي رو بهتره بدوني اونم اينه که هر چقدر هم بخواي رک باشي نقد و نظر يه آدابي داره براي مثال اولين نظري که به همين تاپيک داده شده رو ببين . اگه طرح خوب نبوده اگه اشکالي داشته اين دوستمون اومده گفته که اشکال کار اينجاست , اينو بايد اينجوري کشيد و ...
ولي اين که شما بدون اينکه هيچ نظري بدي بياي صاحب اثر رو تحقير کني اين از آداب نقد به دوره.
موفق باشي;)

sheinis

عضو جدید
سلام.من اکثرا تو راندوی پلان های با مقیاس 1.100 و یا کوچیک تر دیدم که سعی می کنن با رنگ تیره وتنوع رنگی کم کار کنن اگه فقط با سایه روشن یه رنگ کار می کرد کار موفق تری می شد .در هر صورت راندو جرات می خواد وداشتن اعتماد بنفس تو راندو یک هنره گاهی اوقات باید 50 تا کارو خراب کرد تا به نتیجه مثبت رسید.ممنون از اینکه زحمت کشیدی کار دوستتو گذاشتی.:w27:

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.من اکثرا تو راندوی پلان های با مقیاس 1.100 و یا کوچیک تر دیدم که سعی می کنن با رنگ تیره وتنوع رنگی کم کار کنن اگه فقط با سایه روشن یه رنگ کار می کرد کار موفق تری می شد .در هر صورت راندو جرات می خواد وداشتن اعتماد بنفس تو راندو یک هنره گاهی اوقات باید 50 تا کارو خراب کرد تا به نتیجه مثبت رسید.ممنون از اینکه زحمت کشیدی کار دوستتو گذاشتی.:w27:
ممنون که تجربياتت در مورد راندو رو در اختيار گذاشتي , حتما از اين به بعد تو کارامون مد نظر قرار ميديم.
موفق باشي;)

تبسم

عضو جدید
به نظر من نمیشه قضاوت کرد در مورد خوب بودن یا بد بودن چون راندو واقعا سلیقه ای هست مثلا بعضی وقتا ما کارایی رو دوست داریم که استاد وقتی میبینه ....................به اینم که ترم چند باشی بستگی داره خوب شاید کسی اولین کارش باشه .من زیاد با رنگی کار کردن اونم با رنگهای متضاد موافق نیستم کاش بازم کار بزارن همه .مرسی

Tohi

عضو جدید
آخه

آخه

تهي جان خيلي ممنون از نظرت.
ولي يه چيزي رو بهتره بدوني اونم اينه که هر چقدر هم بخواي رک باشي نقد و نظر يه آدابي داره براي مثال اولين نظري که به همين تاپيک داده شده رو ببين . اگه طرح خوب نبوده اگه اشکالي داشته اين دوستمون اومده گفته که اشکال کار اينجاست , اينو بايد اينجوري کشيد و ...
ولي اين که شما بدون اينکه هيچ نظري بدي بياي صاحب اثر رو تحقير کني اين از آداب نقد به دوره.
موفق باشي;)

آقای فیاض,اگه یه نفر بیاد و با کاراش به چیز یا کسی که خیلی دوسش داری توهین کنه,چه عکس العملی نشون میدی؟این کار توهین به معماریه.من به دوستام که نشون دادم,کلی خندیدن .اونا که حتی رشتشون معماری نیست کلی ایراد بچگانه گرفتن!!!!!!!!!!آبروی من رفت.

Tohi

عضو جدید
در ضمن شما نگفتی که ایرادای کارو بگید.بلکه گفتی که به نظرت کار جالبی شده؟؟؟!!!:eek:

وضعیت
موضوع بسته شده است.