بایگانی بخش آموزش بیان معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

zhsaffar

عضو جدید
عالیه فقط با اجازه چند تا مورد که به نظرم میاد بگم.
اول اینکه پرسپکتیوت خط انرژی نیاز داره. اگه براش بزاری خیلی شیتو حرفه ای میکنه. و اینکه بهتره پلانهارو با یه زاویه کمی بچرخونی حالا به راست یا چپش دیگه بستگی به بقیه گزینه هایی که تو شیتت گذاشتی برمیگرده. و اینکه زیر سکشن یا نماهات خط زمینو خیلی قوی بزار. تقریبا چهار برار ضخامت بقیه خطوطت. این طوری پایین کارت بسته میشه. و البته پایین کارت سنگین تر میشه و خیلی روی ظاهر کار تاثیر داره.
از فلش های گرافیکی بیشتر استفاده کن. و خطی که استفاده میکنی به تیپ خاصی داشته باشه و توی کارت همون خط تکرار بشه. حالت عادی ننویس.
دیگه اینکه سعی کن شیتت یه نقطه گریز نداشته باشه. الان هم پرسپکتیوت به یه نقطه رفته هم دید پرندت.
باز هم اگه چیزی به نظرم اومد میگم. البته با اجازت.

زرناز جان من اولين بار بود درباره خط انرژي مي شنيدم.ممكنه يكم دربارش توضيح بدي عزيزم؟

zhsaffar

عضو جدید
سلام.........
من اولين پستيه که تو اين تاپيک ميدم.....
ما براي تمرين هاي معماري کتابخانه (کتابخانه دانشگاه) داشتيم که من پلان طرح خودم رو با با پرسپکتيوهاي داخلي براتون ميزارم( راندو با آبرنگ ... البته اين اولين کارم با آبرنگ بود اميدوارم خيلي بد نشده باشه).... منتظر نظرات سازندتون هستم
در ضمن دوستان عزيز نظراتتون رو اگه ميشه تو سه بخش مجزا بگين ( طراحي پلان - رسم پرسپکتيوها - راندو ) ممنون......

سلام.
فياض جان در مورد رنگهايي كه استفاده كردي به نظرم بعضي جاها غليظ تر از آيرنگ ميان. طوري كه قبل از اينكه توضيحاتت رو بخونم فكر ميكردم با گواش رنگ آميزي كردي.اگه از آبرنگ تيوبي استفاده ميكني ، يكي از اساتيد ما توصيه ميكرد كه كاملا رنگ رو رقيق و روان كنيد بطوريكه روي كاغذ مرطوب به راحتي بلغزه. بعد رنگ رو با قلمو به جاهاي دلخواه هدايت كنيد و قسمتهاي پررنگتر تجمع رنگ بيشتر باشه.
همون طور هم كه زرناز جان توضيح دادن با مايل كردن تخته طراحي و به جريان درآوردن رنگ بدون قلمو هم ميتونه خيلي كار رو زيبا كنه.
موفق باشي.

zhsaffar

عضو جدید
خوب دیگه 2 نمونه دیگه از شیت بندی و ارائه ی کار من در هفته ای که گذشت : :w15:

طراحی 1 حجم با نخ - میله و صفحه :

سلام.
عزيزم چيزي كه توي اين شيت نظر رو جلب ميكنه فضاهاي خاليه كه وجود دارن.اين نكته بايد با توجه به رنگ تيره شيت كمتر به نظر بياد و وقتي اين طور نيست يكي از دلايل ميتونه متناسب نبودن مقياس ترسيم با سايز شيتي هست كه استفاده شده اگه دقت كني يكي از نقاط قوت شيت زيبايي كه كد خداي عزيز گذاشتن اينه كه روشني زمينه و يا جاي خالي شيت جلب نظر نميكنه.
چيز ديگه اي كه مي تونست اين شيت رو قوي كنه استفاده از يك يا چند نما و پرسپكيتو هاي ديگه اي از زواياي ديگه كار باشن و در كل مدارك كاملتر هم به كمپوزيسيون شيت كمك ميكنه و هم سطح ارائه كار رو بالاتر ميبره و هم بيننده راحتر طرح رو درك ميكنه.
يه كادر مناسب بعلاوه يه فونت زيبا هم ميتونست جلوه كار رو بيشتر كنه.

موفق باشي

memolarch

عضو جدید
سلام.
عزيزم چيزي كه توي اين شيت نظر رو جلب ميكنه فضاهاي خاليه كه وجود دارن.اين نكته بايد با توجه به رنگ تيره شيت كمتر به نظر بياد و وقتي اين طور نيست يكي از دلايل ميتونه متناسب نبودن مقياس ترسيم با سايز شيتي هست كه استفاده شده اگه دقت كني يكي از نقاط قوت شيت زيبايي كه كد خداي عزيز گذاشتن اينه كه روشني زمينه و يا جاي خالي شيت جلب نظر نميكنه.
چيز ديگه اي كه مي تونست اين شيت رو قوي كنه استفاده از يك يا چند نما و پرسپكيتو هاي ديگه اي از زواياي ديگه كار باشن و در كل مدارك كاملتر هم به كمپوزيسيون شيت كمك ميكنه و هم سطح ارائه كار رو بالاتر ميبره و هم بيننده راحتر طرح رو درك ميكنه.
يه كادر مناسب بعلاوه يه فونت زيبا هم ميتونست جلوه كار رو بيشتر كنه.

موفق باشي
سلام
منم ترم دوم کاردانی دانشگاه تهران سما هستم خوشحال می شم در بحساتون شرکت کنم وهمچنین در کارهاتون.
متشکرم

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام عزیزان منم معماری میخونم دلم میخواد که تو بحساتون شرکت کنم اگه هم کمکی ازم بر بیاد انجام بدم:gol:

خوش اومدی دوست عزیز. امیدوارم جزو فعالهای تالار باشی.

سلام مرسی بابت نظرات کاملا حرفاتو قبول دارم به جز یکیش که چرخوندن پلان بود اکثر چیزای دیگه ای که گفتیم اشکالات کاملا به جایی بود خب وقتی 4 ساعتش تموم شد دیگه شیتو می ذارم کنار شاید ایراد باشه
خواهش میکنم . در مورد پرخوندن پلان باید بگم که معمولا این چرخش برای سبک شدن شیت هست.و اینکه عناصر توی شیت بتونن راحت با هم ترکیب بشن.
خطوط پلان ادامه پیدا کنن توی کار. همه چیز صاف و صوف نباشه.
در مورد زمان تموم کردن کار هم باید بگم که در این زمان محدود کارت عالیهو خوبه داری خودتو برای کنکور اماده میکنی.:smoke:

زرناز جان من اولين بار بود درباره خط انرژي مي شنيدم.ممكنه يكم دربارش توضيح بدي عزيزم؟

زری جان مرسی خیلی نکته های خوبی میگی به من که هیچ کدومو تو این دوسال و نیم دانشجوییم نگفتن! از پستات خیلی استفاده کردم ممنون.
فقط درباره ی این یه تیکه یه توضیح میدی؟ :redface:
اول اینکه خط انرژی چیه؟ و اینکه دید پرنده و پرسپکتیو چه فرقی با هم دارن!؟ (من تا حالا فکر میکردم یکی ان!:redface:)
بازم ممنون:gol:
اول در مورد پرسپکتیو و دید پرنده. ... وقتی به یه معماری از بالا نگاه میکنی و مثل یه پرنده که از بالا به یه چیزی نگاه میکنه اون میشه دید پرنده. توی این مورد بیشتر حجم مد نظر هست و کلیات بنا.
اما پرسپکتیو ینی به عنوان یه انسان از هر زاویه ای که یه انسان میتونه ببینه ببینی و بکشی. و معمولا برای نشون دادن جزئیات توی یه قسمت خاص استفاده میشه.
راستی یه چیزی ... پرسوناژها توی پرسپکتیو باید در حد چشم انسان باشن. ینی ارتفاع ها باید رعایت بشن. البته توی این کارها رعایت شده بود.

حالا خط انرژی. خط انرژی به اون خطوطی میگن که در ادامه خطوط حجم یا محوطه سازی هست. مثلا اگه کارت بگ گراندی داره باید با جسارت کشیده بشه. و در کناره های کار محو بشه. خط انرژی باعث میشه کار روی هوا نباشه. در واقع یه جورایی زمینو تعریف میکنه. نمیدونم چه طوری باید توضیح بدم این جوری نمیشه باید عکس بزارم براتون.:question:

کدخدا

مدیر بازنشسته
خوش اومدی دوست عزیز. امیدوارم جزو فعالهای تالار باشی.

خواهش میکنم . در مورد پرخوندن پلان باید بگم که معمولا این چرخش برای سبک شدن شیت هست.و اینکه عناصر توی شیت بتونن راحت با هم ترکیب بشن.
خطوط پلان ادامه پیدا کنن توی کار. همه چیز صاف و صوف نباشه.
در مورد زمان تموم کردن کار هم باید بگم که در این زمان محدود کارت عالیهو خوبه داری خودتو برای کنکور اماده میکنی.:smoke:

اول در مورد پرسپکتیو و دید پرنده. ... وقتی به یه معماری از بالا نگاه میکنی و مثل یه پرنده که از بالا به یه چیزی نگاه میکنه اون میشه دید پرنده. توی این مورد بیشتر حجم مد نظر هست و کلیات بنا.
اما پرسپکتیو ینی به عنوان یه انسان از هر زاویه ای که یه انسان میتونه ببینه ببینی و بکشی. و معمولا برای نشون دادن جزئیات توی یه قسمت خاص استفاده میشه.
راستی یه چیزی ... پرسوناژها توی پرسپکتیو باید در حد چشم انسان باشن. ینی ارتفاع ها باید رعایت بشن. البته توی این کارها رعایت شده بود.

حالا خط انرژی. خط انرژی به اون خطوطی میگن که در ادامه خطوط حجم یا محوطه سازی هست. مثلا اگه کارت بگ گراندی داره باید با جسارت کشیده بشه. و در کناره های کار محو بشه. خط انرژی باعث میشه کار روی هوا نباشه. در واقع یه جورایی زمینو تعریف میکنه. نمیدونم چه طوری باید توضیح بدم این جوری نمیشه باید عکس بزارم براتون.:question:
توضیحات کامل بود راجب خط انرژی اینم من اضافه کنم که این خط توی ترسیم پرسپکتیو برای تاکید بر بنا به کار اضافه می شه که میتونه حاصل اتفاقای توی background باشه مثلا یه جنگی که با فاصله زیاد از بنا دیده می شه و یا آدمایی ک اطراف یه بنا توی پیاده رو دارن راه میرن که بازم بسته به نوع پرسپکتیو که دید پرنده یا انسان یا کرم(که معمولا برای تاکید بر ارتفاع بنا استفاده می شه)مکان قرار گیریش متفاوته.خیلی حرف زدم ببخشید.

archi_arch

مدیر بازنشسته
مرسی بچه ها از توضیحاتتون! ولی اگه عکسم بذارین خیلی خوب میشه! راستش الان یه چیزهایی متوجه شدم ولی خوب مطمئن نیستم تصورم درسته یا نه! :redface:
ممنون:gol:

کدخدا

مدیر بازنشسته
مرسی بچه ها از توضیحاتتون! ولی اگه عکسم بذارین خیلی خوب میشه! راستش الان یه چیزهایی متوجه شدم ولی خوب مطمئن نیستم تصورم درسته یا نه! :redface:
ممنون:gol:
یه خانه موسیقی تبریز گذاشته بودم بد نبود ولی چشم یه پرسپکتیو با همین موضوع می زنم می ذارم برات فقط احتمالا آخرای هفته.;)

peyman saratan

عضو جدید
کارت خوبه. فقط با اجازت چند تا نکته که همیشه استادا به ما یاد اوری میکننو بهت بگم.
اول اینکه برای کار با ابرنگ باید حتما یه پالت بزاری کنار دستت و رنگهارو با هم ترکیب کنی. طوری که اصلا رنگها خام به چشمم نیان. چون خیلی رو کار تاثیر میزاره.
کف سازی هارو خیلی خوب کار کردی. اما دیوار ها و مبلمان نباید این طوری باشن. و تکه تکه رنگ بخورن. مثلا تو رنگ کردن یک دیوار باید کل سطح دیوارو اب بزنی. بعد از قسمتی که یمخوای تیره تر باشه رنگو با قلم روی کار بریزی. شیب دادن به مقوایی که داری روش کار میکنی یادت نره. جریان رنگ کارو خیلی زیبا میکنه.
و اینگکه توی رنگ زدن اول باید قسمتهای روشن رنگ بشه و بعد تیره رنگ بشه. که بعد از اب زدن رنگها با هم قاطی نشن.

نکته زیاده برا گفتن. اما الان دیگه چیزی به ذهنم نمیاد. حتما تو قسمت راندو سعی مکیکنم این نکاتو قرار بدم.
موفق باشی.
سلام همکلاسی عزیز کارات داره روز به روز خوب میشه ان شاءا... منم کارامو میزارم تا دوستان از استعدادهای بچه های دانشگاه سبلان آگاه شن فیاض جون موفق باشی.......................

سنگ

عضو جدید
سلام کارت خیلی عالیه من یه درخواست دارم میشه عکس house for roland,pleasantville,new york,1951از کارهای رایت را برام بفرستید.

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
ممنون که نظر دادی
آره جای یه برش کمه که به خاطر کمبود وقت بود

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
یه عکس بزار تا منظورتو بیشتر متوجه شم - لطف میکنی آیا؟

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
فياض جان در مورد رنگهايي كه استفاده كردي به نظرم بعضي جاها غليظ تر از آيرنگ ميان. طوري كه قبل از اينكه توضيحاتت رو بخونم فكر ميكردم با گواش رنگ آميزي كردي.اگه از آبرنگ تيوبي استفاده ميكني ، يكي از اساتيد ما توصيه ميكرد كه كاملا رنگ رو رقيق و روان كنيد بطوريكه روي كاغذ مرطوب به راحتي بلغزه. بعد رنگ رو با قلمو به جاهاي دلخواه هدايت كنيد و قسمتهاي پررنگتر تجمع رنگ بيشتر باشه.
همون طور هم كه زرناز جان توضيح دادن با مايل كردن تخته طراحي و به جريان درآوردن رنگ بدون قلمو هم ميتونه خيلي كار رو زيبا كنه.
موفق باشي.

ممنون دوست عزيز که نظر دادي......... والا همونطور که گفتم اين اولين کارم با آبرنگ بود در ضمن قلمويي هم که استفاده کردم مناسب نبود......... اين طرح رو دوباره با يه قلمويه ديگه و همچنين خط ها رو هم با خطکش کشيدم و پرزانته رو عوض کردم ...... ولي متاسفانه يا خوشبختانه استاد برداشت با خودش برد ...ولي هرموقع بهم پس بده منم عکس هاي اون کارو ميزارم اينجا
موفق باشي;)

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
يه کار ديگه...............
اين کار يه کار بي هدف هستش ........... استاد از ما خواست تا يه حجم ترکيبي از دايره و مربع و مثلث طراحي کنيم و براش سايت و نما و پرسپکتيو بکشيم......... منم اين کار رو تموم کردم که صفر تا صدش هم چيزي حدود 3.5 ساعت طول کشيد.(ساعت 12 شب شروع کردم:surprised:)(آل ور در زبان ترکي به معني داد و ستد هست)

aradan

عضو جدید
مي گم موضوعش كه حجم چي باشه مهم نبود؟
مثلا اين حجم براي چي طراحي كردي؟

راستي با چي راندو كردي؟

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
ترکیب احجامت خیلی ساده س. به نظرم زیاد روش فکر نکردی یعنی فکر اولیه ت هست.
دایره تو پلان میتونه تو پرسپکتیو کره باشه یا نیم کره یا حتی یه بیضی کج که تو پلان دایره دیده میشه و مثلث میتونه هرم مثلث القاعده ویا منشور باشه
روی راندو هم بشتر کار کن.آبرنگ سخت ترین وسیله راندو هست بهتره فعلا با ابزار دیگه ای کار کنی مثلا" با مارکر و مداد رنگی. رنگات خیلی خام و بی حاله. کتاب لین رو بخون راجع به جفت رنگ و سایه گاه و...خیلی چیزایی که تو راندو رعایت نکردی توضیح داده

کلا" معلومه خوابت میومده !

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی بهتره پرسپکتیو دید انسان هم بکشی پرسپکتیو دید پرنده ت هم بیشتر مثل پرسپکتیو ایزومتریک شده باید نقطه گریز هارو نزدیک تر در نظر میگرفتی. چند تا فیگور هم تو کارت بکش
فریم پنجره ها و جان پناه سقف رو هم اضافه کن
شیت بندیت رو هم عوض کن البته همین هم بد نیست ولی میتونه بهتر باشه
.
.
.
(عجب کرکسیونی کردم! کار استادت راحت شد!!!!!!!!!)
موفق باشی!:razz:

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
بچه ها فقط چیزی که هست اینه این عکسا بیشتر جنبه ی طراحی داخلی داره ولی گفتم چون راندو با دست هستن اینجا بذارمشون
دستت مرسی
اگه لطف کنی حجم عکسا رو کم کنی تا زودتر لود بشه ممنون می شیم

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اين کار يه کار بي هدف هستش ........... استاد از ما خواست تا يه حجم ترکيبي از دايره و مربع و مثلث طراحي کنيم و براش سايت و نما و پرسپکتيو بکشيم......... منم اين کار رو تموم کردم که صفر تا صدش هم چيزي حدود 3.5 ساعت طول کشيد.(ساعت 12 شب شروع کردم:surprised:)(آل ور در زبان ترکي به معني داد و ستد هست)

کارت خیلی خوبه مخصوصا در عرض سه ساعت و نیم
اگه اشکال نداره باز هم نظر بدم.
اول اینکه زمینتو قوی کن. توی نما و مقاطع
روی درختهات بیشتر کار کن. برای درختها میتونی از کتاب راندو یا کتابهای اموزش کروکی استاد صدیق استفاده کنی.
و یک چیز خیلی خیلی مهم. باز هم میگم که رنگهارو خام استفاده نکن. رنگ ابی و سبزت واقعا خامه. برای خود ساختمون هم از قرمز قهوه ای یا اکر مناسب تر میتونی استفاده کنی. اگه بتونم ترکیبها توی ابرنگو یکبار میزارم براتون. خیلی موثره.(البته اگه پیدا کنم)
یه چیز دیگه اینکه سعی کن خطوطتو قوی کنی. ینی فقط ساختمونتو نکش. یه کم با خطهات بازی کن. بگ گراندشم ببین. اون مجتمع تجاری هم که اون وسط نوشتی یه کم فونتش باید بهتر بشه. میتونی روی همین خط کار کنی. خیلی خوب میشه اگه دسنش کنی با راپید.
در کل اینکه خطوط کارتو یه کم قوی تر بکش.

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بچه ها این یه شیت بندی که فکر میکنم ایده خوبی بده برای درس برداشت.
توی نماشگاه ذاشته بودنش میتونست خیلی قوی تر از این باشه
jalj33jkp4x2011lri71.jpg http://www.www.www.iran-eng.ir/jalj33jkp4x2011lri71.jpg

m.h.z.m

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه...
میبینم که تو این 3هفته که نبودم حسابی پر کار بودین..
ماشاللا...
ولی مدیر نیستا!!!!(ایشاللا تو آزمون ارشد موفق باشن...ما دعا میکنیم . . . ایشاللا...)
یه کروکی...
از روی جلد یکی از کتابهای مرحوم دکتر شریعتی دیدم و کشیدم...

@

@

چطوره؟؟؟

in my mind

عضو جدید
این دکتر صدیق کیه؟
میشه یه مقدار معرفی شون کنین؟ آیا؟
ایشون تا قبل از دکترا ، همدان و دکترا رو علم و صنعت خوندن
دست خیلی قوی دارن البته تخصصشون بیشتر در زمینه کروکی تا اسکیس
بچه های آتلیه خاک هم با ایشون کار کردن
در حال حاضر هم علم و صنعت تدریس می کنند .

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
سلام به همه...
میبینم که تو این 3هفته که نبودم حسابی پر کار بودین..
ماشاللا...
ولی مدیر نیستا!!!!(ایشاللا تو آزمون ارشد موفق باشن...ما دعا میکنیم . . . ایشاللا...)
یه کروکی...
از روی جلد یکی از کتابهای مرحوم دکتر شریعتی دیدم و کشیدم...

@

@

چطوره؟؟؟
استاد گرامی در اولین فرصت چند کار میزارم تا اشکالای کار خودتون رو متوجه بشین
خسته نباشین

parham_shokoohi

عضو جدید
دوستان عزیز اگر من در اشتباه هستم منو روشن کنین ولی اگه نه به زودی کمی در باره سبک و بعد هم روند یا روش طراحی و روش (سبک) طراحی خودم صحبت خواهم کرد البته اگه ذهنیتم از بحث ایجاد شده دزست باشه اگر هم نیست که فکر می کنم بد نباشه بحثی دراین مورد راه بیفته احساسم میگه مفید تر خواهد بود در پناه حق

گویا دوستان انرژی اصلی شون رو سر راندو و ارائه گذاشتن و کسی دیگه رمقی واسش برای اصل مطلب نمونده بهر حال می خواستم راجع به سبک در معماری و روشی که خودم در طراحی استفاده می کنم و کمی هم در باب تجربه ها و مطالعاتی که در باب فرایند و روشهای طراحی معماری انجام دادم صحبت کنم البته به صورت کاملا خلاصه و به صورتی که سر نخ دست بچه ها بده ولی گویا کسی موافق نیست و هیچ شوقی برای این مطلب نیس منم به قول قدیمی ها سرم که درد نمی کنه دستمالم نمی بندم...................
موفق باشین معماران!!! آینده ی این مرز و بوم
معماری ما داره میمیره ........
فقط یه چیز بگم برای پایان
برنامه 2 قدم مانده به صبح در چند برنامه آینده به موضوع خانه ایرانی میپر دازه اگه دوس داشتین نگاه کنین....
;)

zhsaffar

عضو جدید

سلام
ممنون كه كارات رو ميذاري تا دوستان ببينند و هم ايده بگيرند و هم چيزاي تازه تري رو ياد بگيرند. براي يك كار سه ساعته اونم تو نصفه شب خوب شده!;)
سعي كن يك نواختي فونت رو توي شيت حفظ كني و براي فونت رنگ هاي جيغ كه جلب توجه ميكنند رو قرار ندي تا تمركز اصلي رو پروژه ات باشه.
ديگه نحوه ترسيم درخت و راندو كردنشون هست كه بايد بيشتر تمرين كني توي كتاب راندو هاي مختلف يا همين تاپيك راندوي خودمون كلي نمونه خوب هست.در ضمن به جز ديد پرنده از ديد انسان يا مورچه هم پرسپكتيو بذار توي شيت چون كار ور زنده تر و ملموس تر نشون ميده و بيشتر حال و هواي فضات رو القا ميكنه.
ديگه اينكه از سايه زدن و در كل سايه روشن و توناليته و كنتراست رنگي كمتر توي راندو استفاده شده (بهتره رنگهات توي يه طيف كار بشن و جيغ نباشند.رنگهاي ملايم و گاها چرك و مرده مي تونند راندوي زيبايي تشكيل بدن).يه چيز ديگه هم براي انجام پروژه ها تو نصفه شب! و وقتي خسته اي هست و اون اينه كه با ابزار خشك و نيمه مرطوب كار كني مثله ماژيك يا مداد رنگي كه هم كار زيبايي براي ارائه داري و هم مثل ابرنگ مهارت زياد نميخواد و وقت گير نيست.
همون طور هم كه Pleiades.Arch عزيز گفتن هميشه سعي كن اولين ايده اي رو كه به ذهنت رسيد رو پياده نكني و يا روش كار كني يا بهتره كامل بذاريش كنار و ذهنتو با طرحهاي جديد درگير كني. در ضمن از هر كدوم از اشكال فقط يه بار ميشده استفاده كني؟
يه چيز ديگه هم درباره خود حجمت بود كه از اساتيد زيادي شنيدم در تركيب اشكال گوشه داري مثل مثلث و مربع و مستطيل با دايره بهترين حالت تركيب ( حالتي كه از همه خوش تركيبتر به نظر مياد) در صورتيه كه امتداد اضلاع ساير اشكال (در صورت امكان) از مركز دايره عبور كنه يا دايره هاي تركيبي در صورت امكان هم مركز باشند.اينم يه مثال البته ببخش كه خيلي عجله ايه:

موفق باشي.

وضعیت
موضوع بسته شده است.