معمار موفق
عضو جدید
خیلی خوب بود ممنون

این همون چیزی که من میخوام اموزش مرحله به مرحلهدر ادامه :برای مشخص شدن بهتر فضا نوری رو فرض و دیوار ها رو هاشور می زنیم![]()
![]()
بعد زمین رو هاشور می زنیم تا مشخص تر بشه با قرار دادن چند تا فیگور فضا رو زنده می کنیم و تناسبات رو مورد تاکید قرار می دیم
![]()
حالا ... می دونیم که خط زمین همیشه پر رنگ تره .پررنگش می کنیم و همین طور به سقف هم اشاره ای می کنیم( با خطوط سقف)
![]()
و مرحله ی آخر.... دیوار ها رو اگه خواستیم مشخص تر می کنیم بهشون رنگ اضافه می کنیمو سقف هم همین طور...... به همین راحتی
اگه خواستین فیگور ها رو هم می تونین با خط کلفتی بهتر نشون بدین بستگی به خودتون داره.......
اگه خواستیم حتی می تونیم رو ی کف هم حالت باز تابی بدیم تا جنس مصالح رو معرفی کرده باشیم
![]()
بچه ها چه خبر از طرحهاتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
من دو ترم پیش بیمارستان طراحی کردم.سلام بچه ها من این ترم طراحی بیمارستان 100 تخت خوابی دارم
تا الان مطالعات رو تا یه حدودی انجام دادم الان باید استخوان بندی کلی رو معلوم کنم و بعد برم سراغ دیاگرام
کسی نظری برای بهبود کار نداره؟![]()
من دو ترم پیش بیمارستان طراحی کرده بودم و تقریبا هم کامله.سلام بچه ها من این ترم طراحی بیمارستان 100 تخت خوابی دارم
تا الان مطالعات رو تا یه حدودی انجام دادم الان باید استخوان بندی کلی رو معلوم کنم و بعد برم سراغ دیاگرام
کسی نظری برای بهبود کار نداره؟![]()
من دو ترم پیش بیمارستان طراحی کرده بودم و تقریبا هم کامله.
بگو دقیقا چی میخوای تا برات بذارم.
من فکر کنم مطالعاتم بدردت بخوره، حالا بگو چطور برات بفرستم، چون همشون نوشته شدن و باید پست بشن.مرسی ببین من تا یه حدی رابطه ی بین فضاها رو درآوردم الان ریزفضاها رو کامل ندارم (اینکه دقیقا هر بخش چه فضاهایی داره و مساحتش چقدره) و به مرحله دیاگرام رسیدم دیگه
من فکر کنم مطالعاتم بدردت بخوره، حالا بگو چطور برات بفرستم، چون همشون نوشته شدن و باید پست بشن.
راستی دانشجوی کجایی؟
ترم چندی؟
کجا زندگی میکنی؟
چقدر اواتارت نازه.سلام دوستان.موضوع طرح منم طراحی هتل یا اقامتگاه واسه والدین دانشجویان دانشگاه کیش هست.من خودم خیلی به معماری سنتی علاقه دارم
و تو این کارم واسه اینکه معماری ایرانیو به والدین دانشجویان خارجی نشون بدیم از معماری دورهی ساسانی استفاده کردمولی مشکلی که دارم اینکه میخوام این اقامتگاه رو به ساحل ارتباط بدم که نیدونم چی کار کنم؟
البتهدر ورودی هتل از 4باغ ایرانی استفاده کردم و برای کنار ساحل هم میخواستم از 1 کوشک استفاده کنم به عنوانفضای کافی شاپ و..ولی از یه کوشک زیاد مطلب ندارم و هیچ ذهنیتی ندارم از پلانش![]()
آدرس بده تا برات پست کنم.
مطمئنا بدردت میخوره!
سلام یکی نیست یاد من بده چطوری عکس بفرستم![]()
یه عالم اسکیس دارم که به درد بچه ها سایت می خوره![]()
سلام.عکستو ضمیمه کنمرسی نینو جان
سایتش در ساحل بندر عباس هست. موضوع در مورد تمدن منطقه. سه طبقه هست طبقه همکف گالریها هستن که ارتباط با طبقه بعد از طریق رمپ در لابی هستش
![]()
در طبقه بعد فضاهای اداری و کارگاههای آموزشی و اشیا عتیقه قرار دارندو و طبقه سوم رستوران و گالری عکس که دید به دریا و سایت دارند
![]()
![]()
من نمیدونم چطوری میشه عکسها رو کوچیکتر گذاشت![]()
سلام من کمک لازم دارم طرح 4 در مورد خوابگاه خیلی کمه اطلاعات کمکسلام به همگي
با شروع شدن ترم جديد هر دانشگاهي، هر ورودي ايي، در واحد درس طراحي داراي موضوعي است كه با بيان آن در اين جا ميتواند در مورد آن بحث و كانسپت اوليه خود را بگذارد
همون كركسيونيست كه در كلاسهامون داريم در اينجا انجام دهيم كه اين باعث ميشود ايدههاي جديد به ذهنمان آيد و هم باعث شناخت نكات قوت و ضعف كارمان ميشود
حداقل فايدهايي كه ميتوانم بگويم اين كار دارد شناخت كارها و ايده هاي همديگر است.
البته دانشگاه ما تا بعد از ماه رمضان توسط تحريم دانشجويان معلق شده است
به خاطر همين در حال استراحتيم![]()
اي بابا پس بچه مثبتتون منم كه ميرم دانشگاه .
ما طرح 4 طراحي بيمارستان داريم .
البته اول كه مطالعات تا بعد بريم سراغ طراحي .
اگه كسي مطالعاتي يا مطلبي داره ممنون ميشم منو كمك كنه .![]()