marjan.h
عضو جدید
من ارتفاع کاروتا حدی گرفتم که از تو جاده دیده بشه در واقع ارتفاع بیشتر از دو طبقه به دو منظور بود:1 همین مورد دیده شدن.2 ایجاد یه المان و یه عنصری که تا حدودی جنبه زیبایی هم داشته باشه.خوب...با اجازه اساتید من یکم اظهار نظر کنم!!!![]()
تو کار مرجان فکر میکنم سطح طبقه همکف بهتره با جاده هم سطح شه.اینجور هم رستوران بهتر دیده میشه و هم دسترسی سواره راحت تر ...اون پله ها هم هیچ کاربردی ندارن!!!چون از کنارش جاده رد میشه و جای پارکی نیست...در نتیجه هیچ پیاده ای نیست که بخواد از اونجا عبور کنه!!!پله مارپیچ بهتره دور ساختمون بپیچه و اون فضای مرکزی محل آشپزخانه و پیشخوان بشه!!!![]()
در مورد پله های کنار جاده شاید حق با تو باشه باید دوباره بررسیش کنم ولی من به این فکر کردم که شاید یکی نخواد از پارکینگ رستوران استفاده کنه!و البته خیلی ها برای یه تایم موقتی کنار جاد پارک میکنن اونم جاده کندوان!
در مورد پله داخل من کاملا برعکس فکر میکنم.به نظر من تمام قشنگی پله پیچ به وسط بودنشه.آشپز خونه هم اگر وسط باشه دسترسی ها به مشکل بر می خوره مثل ارتباط آشپز خونه با بیرون و...یه نگاه به دیاگرامم بنداز اونجا مشخصه.