فکر میکنم لوازم ماکت فروشیها داشته باشنخاك سبك چيه از كجا بايد تهيه كنم؟؟
ببين استاد چي دوست داره :ديسلام من واسه بيان 1 بايد يه شيت بندي از كافي شاپي كه طراحي كردم تحويل بدم به نظرتون با 2 رنگ ماژيك كار كنم زيباتره يا كلا رنگي؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی دوست عزیز!salam doste aziz moghava maket mishe am
a tol mikehe
fom narm chob panbe
fomam mishe .
monteha bayad toshono hashor bezani ata dar biad
alabte be joz fome narm
peleksi ba mile kam haraar bedi kham mishe ama monaseb nist chon siah mishe
omaidvram komaketon karde basham
با سلام خدمت شما مرسی از اینکه در مورد درختا بهم کمک کردین شرمنده که الان جواب میدم آخه درگیر امتحاناتم بودم میخواستم پروژه پایان ترممو بذارم واسش نظر بدین اینم بگما من ترم هستم حتما اشکالاتی تو طرحم هست میخواستم نظرتونو بگین ممنون میشم من بیمشاهده پیوست 52385مشاهده پیوست 52384امیدوارم به دردت بخوره
سلام دوست عزیز خواهش میکنم قابلی نداشت.بنظرم دستت واسه خط کشیدن نسبتا قویه.از فرم راندو کردن و ترکیب رنگهات خیلی خوشم اومد.خیلی عالیه امیدوارم روز به روز بیشتر پیشرفت کنیبا سلام خدمت شما مرسی از اینکه در مورد درختا بهم کمک کردین شرمنده که الان جواب میدم آخه درگیر امتحاناتم بودم میخواستم پروژه پایان ترممو بذارم واسش نظر بدین اینم بگما من ترم هستم حتما اشکالاتی تو طرحم هست میخواستم نظرتونو بگین ممنون میشم من بی
![]()
مرسی بچه ها! لطف کردین!
به نظرتون چوب بالسا بهتره یا فوم؟
سلامبا سلام خدمت شما مرسی از اینکه در مورد درختا بهم کمک کردین شرمنده که الان جواب میدم آخه درگیر امتحاناتم بودم میخواستم پروژه پایان ترممو بذارم واسش نظر بدین اینم بگما من ترم هستم حتما اشکالاتی تو طرحم هست میخواستم نظرتونو بگین ممنون میشم من بی
![]()
مرسی سحر جان بخاطر نقد مهندسانت من چون خواستم یه کار متفاوتی از آنچه استادمون گفته بود و بچه ها هم مثل گفته استاد کار کرده بودن ولی من کتاب آرتور امید آذر رو ورق میزدم به فکرم رسید درختارو به سبک اون بکشم و این اولین بارم بود همچین درختی رو کار میکردم من بیشتر واسه پرسپکتیوش وقت گذاشتم نمیدونم به نظر من پرسپکتیو طرح رو گویاتر میکنه البته هماهنگی هم لازمه بازم میگم من ترم دو هستم فقط چون همیشه نه فقط تو این درسم بلکه همه درسای دیگه هم میخوام متفاوت کار کنم واسه همون اینو انتخاب کردم مرسیسلام
به نظرم كار خوبه ولي سايه نداره اگه هم داره خيلي نامحسوسه
بعداينكه خوبه كه اسمون ودرختا در يه جهت كار شدن يعني افقين هردو اما اسمون جا داشت كه يكم جدي تر باشه
شخصا نحوه راندو درخت رو خوشم نيومد اما چون هماهنگ با كف هست كاررو بهتر كرده
اونم خطوط روي زمين هم بهتر هدف دار باشن يعني اگه كارلاژكفه(كه گويا نيست) به نظرم بهتر ميبود كه به برسبكتيو برن اگرچه الانم قشنگه وباعث شده كار رو زمين بشينه![]()
مرسی سحر جان بخاطر نقد مهندسانت من چون خواستم یه کار متفاوتی از آنچه استادمون گفته بود و بچه ها هم مثل گفته استاد کار کرده بودن ولی من کتاب آرتور امید آذر رو ورق میزدم به فکرم رسید درختارو به سبک اون بکشم و این اولین بارم بود همچین درختی رو کار میکردم من بیشتر واسه پرسپکتیوش وقت گذاشتم نمیدونم به نظر من پرسپکتیو طرح رو گویاتر میکنه البته هماهنگی هم لازمه بازم میگم من ترم دو هستم فقط چون همیشه نه فقط تو این درسم بلکه همه درسای دیگه هم میخوام متفاوت کار کنم واسه همون اینو انتخاب کردم مرسی
بخش اول که گفتی حق با شماست اونجاش ایراد داره اونم بخار قسمت الحاقیشه که کشیدم باید خطشو میخوابوندم روش باور کن بعد اینکه راندوم تموم شد متوجه شدم ولی بخش دومش که میگی به خاطر پرسپکتیو دو نقطه ای بودنشه به نظر من نا متعادلی تو اون قسمت نمیشه گفت اصلا وجود نداره ولی جوری نیست که به چشم بزنه![]()
اون بخشي كه با سياه دورش خط كشيدم اتصالش خيلي بد تو چشمه يعني يه جورايي به نظرم ايراد داره ...نميدونم...
اون بخش صورتي هم به نظرم مياد انگار داره ميفته![]()
سلام دوست عزیز خواهش میکنم قابلی نداشت.بنظرم دستت واسه خط کشیدن نسبتا قویه.از فرم راندو کردن و ترکیب رنگهات خیلی خوشم اومد.خیلی عالیه امیدوارم روز به روز بیشتر پیشرفت کنی
با سلام خدمت شما مرسی از اینکه در مورد درختا بهم کمک کردین شرمنده که الان جواب میدم آخه درگیر امتحاناتم بودم میخواستم پروژه پایان ترممو بذارم واسش نظر بدین اینم بگما من ترم هستم حتما اشکالاتی تو طرحم هست میخواستم نظرتونو بگین ممنون میشم من بی
![]()
با سلام. من فضای خاصی رو واسش در نظر نگرفتم میتونه خیلی چیزا باشه مثل یه فروشگاه زنجیره ای یا یک مرکز تجاری، فضای خاصی رو واسش تعریف نکردم چون استادمون ازمون نخواسته بودسلام.طرحی که زدین مربوط به چه فضاییه؟؟
سلام من تازه واردم برا پروزه ام طرح رو جلدی میخوام خواهش میکنم جواب بدیدسلام به همه دوستان گلم.
این تاپیک رو باز کردم تا دوستانی که واسه صفحه اول پروژه هاشون طراحی کردن تصویرش رو اینجا قرار بدن.
دستی یا کامپیوتری بودنشم مهم نیس.
ممنون از همه![]()