فک کنم شما کاردانی هستید چون کاردانیا ساخت و ارائه دارن درسته؟معمارای بزرگ سلام !!
ممکنه بگید که توی کارگاه ساخت و ارائه 1 و 2 چه ماکت هایی ساختید ؟![]()
مرسيييييعالیه
واقعا" اولین کارتونه یا اولین کاره با ذغالتونه
سلام . من پلان كارتون كامل نمي تونم بينم ولي نما خوبي زديد.كارتون كلا خوبه .توي راندو نمك كارتون كمه. يه كم روانوسي بيشتر كنيد كه كار خشك نباشه .
میتونی اینی که میگی ماکتشو بذاری ؟میشه در همکف با 2تا صفحه عمودی پارکینگ ساخت و پله بذاری برای دسترسی به طبقه بالا
در طبقه بالا هم اگه میشه همون 2تا صفحه قبلی بلندتر باشن که دیوار این طبقه بشن.2تا صفحه دیگه هم میشه 2تا دیوار دیگش
صفحه افقی میشه سقف
یک پنجره بزرگم میذاری واسه بازشدگیش
این از یک خونه ویلایی![]()
وای اگه بذاری ممنون میشم من خیلی عجله دارم چیز دیگه وقت ندارم تا تحویلمسلام.منم توی بیان 2 نقد داشتیم
شهرداری سایناتسالو.اثر آلوار آلتو
واسه خودش یه شاهکاره که اولش فکرشم نمی کردیم
می خوای تا تمام مطالب و عکس هامو برات بذلرم؟
همه لاتین بود .ترجمه کردم و شیت های a3بستم
ازونا باید عکس بگیرم و بذارم برات
دوست عزیزدوستان این اسکیسو با اتود 0.9 کشیدم،خوشحال میشم نظراتتون رو بدونم
منم با شما موافقم اینجا یه مکانی واسه جبران ضعف ها پس بذارید جو دوستانه باشه تا کسی از کسی خجالت نکشه و راحت باشهخیلی دوست دارم یکی از کاراتون ببینم!!!!!
خوب نیست آدم با دوستاش اینجوری برخورد کنه
اگه واقعا حرفه ی هستی راهنمایی شون کن..
واقعا خوب بود . من تا حالا با ذغال كار نكردم . خوبه ؟ چه طوره اسونه؟
اگه بازم كار كشيديد لطفا بزاريد .
سلام بچه ها خوبید طرح ما یک ویلا هستش من تو مطالعات مشکل دارم اگه کسی بتونه یه کمک کوچیک هم بکنه ممنون میشم راستی من راجع به بیمارستان یه سری مطلب دارم اگه به درد کسی میخوره بگه براش بفرستم![]()
سلام
من ترم 3 معماریم بیان 2 گرفتم سر کلاس استادم گفت از روی یه شعر اسکیس بزنید حالا گفته یه اثر رو نقد کنید میتونید یه اثر هنری واسم بذارید
ممنون میشم
راستی عزیزم نوشته هات ناخوانا هستن اگه بشه یه جوری کیفیتش بهتر شه ممنون میشمnدوست عزیزم Email تو برام بفرست.آخه همشو نمی شد ضمیمه کنم.
اگه هرکدوم از دوستای گل دیگمم خواستن بگن به میلشون بفرستم![]()
ممنون ازت
چیز قشنگ باید گفت قشنگ .مشاهده پیوست 3532
12 ساعت وقت.لطفا نظر بدین