بایگانی بخش آموزش بیان معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

فروزان_F

کاربر بیش فعال
نیاز جان خسته نباشی کارت خوبه اما به نظر من یه مقدار کارت صلب وسنگین شده شاید به این دلیله که سعی کردی لکه های رنگت رو خیلی منظم و بدون هیچ فاصله ای کنار هم بذاری به نظر من یکی از امتیاز های راندو سبکی و ملموس بودن کاره که با لکه گذاری های کم و مفید ایجاد میشه
ادما تو کارت نقطه هایی کوچیک هستن که تو باید با کار بیشتر رو اونا حس سبکیشون رو نسبت به فضات از بین میبردی که متاسفانه فقط بهشون یه اشاره ی کوچیک شده

m@hn@z.d

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم ماکت من. اولین ماکتم بود.

m@hn@z.d

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاتر چکشی کاتریه که دسته تیغ عمود به لبه تیغست و دسته محکمی داره که میشه به بالای اون ضربه زد و قطعه رو (مقوا ماکت ، چوب ، و ........) جدا کرد.
متاسفانه عکس ازش ندارم و الا حتما میذاشتم
امیدوارم تونسته باشم توصیفش کنم:redface:

آهاااان فهمیدم کدوما رو می گی. مرسی.

ناز معمار

عضو جدید
تورو خدا کمک

تورو خدا کمک

طراحی جلد a3 برای شیت بندی a3

سلام دوستای گلم
:(
ازتون یه خواهشی دارم
یه سر به http://www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=168408 بزنید
اگه میشه یکی از دوستان یه شیت بندی از این ایستگاه اتوبوس (ایستگاه چوبی /عکس اول )
برای من اینجا بذاره
نمیخوام حرفه ای باشه فقط میخوام بدونم چه جوریه
خواهش میکنم . تو رو خدا. بدجور گرفتار شدم / نمیدونم چی کار کنم
همه ی همکلاسیامم دادان بیرون براشون شیت بندی کنن اما من یکی ........
میخوام یاد بگیرم ....
اما وقتی هم ندارم
تو رو خدا کمک!!! :cry:

hasanyani

عضو جدید
سلام چه تاپیک عالیی ممنون کارتون تمیز این مشکل من تو ماکت سازی همین تمیز بودنش! خسته نباشی

نسیم معمار

عضو جدید
نیاز جان کارت قشنگ بود ولی:w24: منم با فروزان موافقم :razz:کارت سنگین شده چون تمام فضاهای سفید توی طرحت رو با رنگ پرکردی و جای خالی کمی گذاشتی پرسپکتیو خوبی زدی ولی راندوت بیشتر شبیه تابلوی نقاشی شده:smile: و حتما برات وقت زیادی برده مطمئنا کارت بهتر میشه;)
راستی 1 نکته برای کاراکترها بهت بگم حتما زیر پاهاشون چیزی مثل سایه ایجاد کن تا وزنشون حس بشه و زمین زیر پاشون بیشتر مشخص شه
موفق باشی عزیزم
:w11::victory:

آخرین ویرایش:

amir.yazdan

عضو جدید
راندو

راندو

سلام بر همگی: من واسه تحویل مقدماتی طرح 1 باید با کامپیوتر راندو کنم. هم روز هم شب رو باید راندو کنم حالا موندم چکار کنم. کسی میتونه کمکم کنه. مرسی
:)

amir.yazdan

عضو جدید
راندو

راندو

سلام. بر همگی. من واسه طراح1 نیاز به راهنمایی دارم. میخوام بدونم راندو سایت پلان در شب چجوری میشه

mandana-n

عضو جدید
ممنون

ممنون

شما میتونید برزنت رو از پارچه فروشی ها تهیه کنید.

ممنون از راهنماییتون. ماکتم رو خیلی وقته که درست کردم، تحویل کارمون 30 فروردین بود. یه پارچه پیدا کردم که به کارم می خورد. کارم بد نشد حالا شاید عکسش رو گذاشتم.:smile:

203_fariba

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان

تو انقلاب جایی هست برای برش پلکسی آدرسشو بدید؟

sharifi1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
من رشته ام هیچ ارتباطی به معماری نداره به جر 3 واحد معماری کامپوتر که پاس کردم :دی
ولی خیلی جالب بود
ممنون

Nazaniiin

عضو جدید
کاربر ممتاز
Plaxy????????

Plaxy????????

Salam bacheha
man fonte farsim kharab shode majbooram English type konam

man reshtam memari nist va hichiam az memari sar dar nemiaram.yeki az doostam mikhad rooye Plaxy khataye ofoghio amoodi bekeshe,donbale ye sherkatie ke in karo barash bokone

mitoonin rahnamaii konin
???????????

R@TiN

عضو جدید
البته احتیاج به شرکت خاصی نیست. بیشتر مغازه هایی که کار تابلو سازی و بنر انجام میدن میتونن پلکسی رو هم برش بدن و هم فقط یک خط روی اون بندازن. البته باید جایی برید که برش لیزری بتونه بده:gol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.