بایگانی بخش آموزش بیان معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashitect

عضو جدید

arashitect

عضو جدید
خب دیگه فعلا کافیه.
توضیح اینکه این ماکتها جهت پایان نامه دوره ارشد دانشگاه ازاد همدان ساخته شده اند..از سال 80 الی 87....
امید وارم هم طرحها وهم ماکتها به دوستان علاقمند کمک کنند.
در هر صورت اگه سوالی بود تا جاییکه بتونم در خدمت هستم...
ارش امامی-کارشناس ارشد معماری

Arc84

عضو جدید
کارهای شما عالی بود ممنون ولی اگر لطف می کردید و می نوشتید که هر کدام چه پروژه ای بود خیلی خوب می شد................... ولی باز به شما تبریک می گوییم

hs15

عضو جدید
سوال

سوال

سقف این ماکتتون با پلکسیه ؟ چه طوری شبکه ایش کرده اید؟ چه طوری منحنیش کردید اگه پلکسیه ؟

چه طوری خط انداختین رو شیشه ؟چی رو خاستید نشون بدید؟

نزدیکترین منحنی به ما از چی ساختین؟
این گنبده با خمیر خلاسنخ ساختید؟

جانپناهها چنسش از چیه؟
یعنی که مثلا فرشه خونتون خیلی قشنگه؟:biggrin:بعد این سوزنه چی داخلشه؟ چسب که نمیتونه باشه؟

این سمهها نشوندهنده یه چیه ؟ از چی هست که این قدر صاف ایستاده؟ بعد روش کار شما این جوریه که اول فومها رو برش میدید بعد روکش مقوای ماکت سازی میزنید؟
بعد این دندونه دندونه ایها پله هست ؟اگه نیست بازیریش چقدر فاصله داره؟:):gol:
ولی کاراتون واقعا عالیه/ افرین:cool: ولی جایه منو خالی کنید که فردا پسفردا جای شما رو میگیرم:D:razz::gol::gol:

hs15

عضو جدید
تشکر واقعی از زحمات شما اینه که ما هم سعی کنیم یه کاری در این حد ها تو سایت بزاریم
البته نظر من اینه
با تشکر از زحمات شما:):gol::gol:

mazon

عضو جدید
کاراتون عالیه!:w24:فقط یه کم هم در موردشون توضیح بدین.ممنون:gol:

امیر1984

عضو جدید
راستی اگه یه برنامه ای برای ارزیابی کارها و انتخاب بهترین کارها و شاید بدترین که نه ، حالا همون بهترین کارها باشه و یه مزیتی چیزی واسه نفرات برتر هر دوره در نظر گرفته بشه خیلی به پیشرفت کمک میکنه و ما دیگه از سر اینکه خواسته باشیم کاری کرده باشیم اسکیس اینجا نمیذاریم ;)

sayyah archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
با تشکر از همه دوستان عزیز و راهنماییهای دومان عزیزم
فعلا صلاح میبینم که با اموزش مقدماتی اسکیس پیش برم چون اونطور که متوجه شدم چیزی از اسکیس نمیدونم به خاطر همین فعلا اسکیسی تحویل نمیدم تا انشا الله یاد بگیرم تمرین های مقدماتی رو کامل انجام بدم و زمانی که احساس کردم حرفی برای گفتن دارم و کارم در حد و اندازه های اسکیس هست بیام خدمتتون
ولی حتما شاهد کارهای دوستان عزیزم هستم از شما یاد میگیرم دیگه فعلا منو ببخشید تا انشا الله با توشه ای پر به این تاپیک برگردم
خیلی چیزا ازتون یاد گرفتم از همتون ممنونم
موفق و پیروز باشید

arashitect

عضو جدید
پاسخ دوستمونhs15

پاسخ دوستمونhs15

به ترتیب:
1-سقف ماکت ترکیب پلکسی و ترنس پرانت مباشد.اسپیس فریمهای سقف جداگانه از پلکسی ساخته شده و سپس ترنسپرانت روش سوار شده.
2-شیشه نیست.با لیزر روی پلکسی حکاکی شده سپس با لاک غلط گیرسفید شده.خطوط سایت هستند.
3-فابریانو 400
4-گنبد از توپ پینگ پنگ ساخته شده چون میبایست نورپردازی میشد.
5-مفابریانو 400 ترکیب با پلکسی.همین.
6-سوزن جهت چسب ریزیه.
7-فوم و مقوا ماکت متریالهای انعطاف پذیری نیستند.بیشتر برای ماکت اتود استفاده میشوند.هیچ یک از ماکتها از فوم و مقوا ماکت ساخته نشده.

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دومان عزیز ...
خوب همه اینجا اومدن تا قوانین رو یاد بگیرن ، مطمئن باش کسی که دستش قویه و قوانین رو بلده نمیاد اینجا اسکیس شرکت کنه.
در ضمن اگه اینجا کارگاه اسکیسه قانون گذار تعین میکنه چه مدارکی لازمه ، اینجا که مسابقات نیست . تازه حتی در مسابقات هم قوانین مختلفی حاکمه ...
تو برنامه ما هم همین بود که کم کم به اون مرحله برسیم ...
منتظر برنامه شما هستیم ...

zh_Ameli

عضو جدید
سلام به همه

سلام به همه

من به این منظور تو این برنامه شرکت کردم که یه چیزی یاد بگیرم .دلم میخواست یکی کارم رو نقد کنه حالا کار من هرچی میخواد باشه و بهم یاد بده چطور باید اسکیس زد .من تازه واردم .ترم 3. نمیدونستم تا آدم پروفشنال نباشه نباید پاشو تو این تاپیک بذاره.حرفای بعضی از دوستان آدم رو دلگیر میکنه.

sayyah archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به شما و همه دوستان

امیدوارم بودم که حداقل شما ها بتونین منو درک کنین و بدونین یاد گرفتن یا نگرفتن شما و یا فعال بودن یا نبودن شما هیچ تاثیری به حال من نداره . بدترین کارها رو تحویل بدید ، کسی به من نمی گه چرا اینقد وضع خرابه ، بهترین کارها رو هم تحویل بدید باز هم کسی یک یک ریالی کف دست من نمی ذاره . پس محبت کنید و یک مقدار منطقی تر فکر کنید . من ذینفع اینکار نیستم . و اگر تو بحث شرکت می کنم ، هدفم اینه مسیر کمی آشکار تر و درست تر جلو بره .

بعد از این چند وقت کار کردن ، همه می دونن من معمولا با عمل کار می کنم . حرف زدن کار بسیار ساده ایه و به راحتی میشه کوله بار حرفها رو در پستها تلنبار کرد . پس ببینید که آموزش مقدماتی اسکیس رو گذاشتم تا شمایی که هنوز ترم 3 هستی هم بتونی بیای و استفاده کنی . بیای و اول مقدمات رو یاد بگیری و بتونی اونچیزی که دلت می خواد تحویل بدی .
برای من لحظه لحظه فعالیت کردن و در خدمت شما بودن افتخار محسوب میشه و من از این بابت منتی سر کسی ندارم . و امیدوارم حرفهای من رو که جز دلسوزی برای یکایک دوستان چیزی نیست و امیدوارم حرفها رو حمل بر خودستایی ، دیکتاتوری ، بی منطقی و یا مدیر بازی نذارین.
عنوان مدیر فقط یه اسمه و یه پوشش . من هم مثل شما . هیچ فرقی نمی کنه .

ولی من نمی تونم ببینم شما دارید مسیری رو بی راهه میرید و من وایستم و نگاه کنم . اگر مسئولیتی قبول کردم فقط به خاطر کمک به شما دوستان خوبمه . باور کنید ، اسکیسهای خوب بچه ها رو که می بینم و یا تمریناتشون رو که می بینم ، شوق و ذوق ادامه کار برای من هزاران بار بیشتر می شه .
برید و تمرینات تاپیک کرکسیون ر و ببینید . وقتی اسم یه تاپیک می شه اموزش ، وقتی اسم یکی میشه کرکسیون ، انتظارات در همون حده . ولی وقتی صحبت از یک کارگاه اسکیس هست و در سرچ میاد ، همه انتظار رعایت حداقل قوانین رو دارن .

فکر و ذکر بچه ها شده بهانه آوردن و این درست نیست . هیچکس هم حرفه ای نیست . من از خودم شروع می کنم . من هم در حد بضاعتم اسکیس می زنم فقط سعی کردم بیشتر زمان بذارم و تمرین کنم همین .

باز هم می گم دانشجوی معماری ، ارزش و اهمیت والایی داره که این مسائل باید براش مثل آب خوردن حل بشه . ترس و عجله و ... جز بهانه هیچ چیز نیست. ما به اطلاعات خودمون اعتماد نداریم و این باعث میشه جسارت کار رو از دست بدیم .

روی صحبتم با همه دوستانمه . اسکیس یک نتیجه نهایی از برآیند کار معماری و پرزانته است و نیازمند تمرینات بسیار زیاده . توصیه اکید می کنم تا زمانی که اطلاعاتتون و پرزانته شما اونقدری قوی نیست که بتونید یک شیت رو ببندید ، از انجام این کار خود داری کنید . تا در نهایت دچار یاس و نام امیدی نشید . این تاپیک نباید باعث سرخوردگی بعضی از دوستان بشه . حتی یک نفر . بنابر این و با توجه به علاقمندی همه دوستان ، آموزشهای سری دوم اسکیس رو آماده می کنم و برای دوستان خواهم گذاشت .
این حداقل کاریه که می تونم انجام بدم . از دوستان عزیزم هم انتظار دارم ، خودشون رو برای تمرینات سنگین این بخش اماده کنند . بدون همکاری و همراهی شما ، من هیچ حرکتی نخواهم کرد و بهتون قول میدم به محض کم کاری و سست شدن در تمرینات و جواب نگرفتن ، مثل آموزش مقدماتی ، اموزش رو متوقف کنم .

موفق باشید
دومان جان من بی صبرانه منتظر ادامه فعالیت های شما در اموزش مقدماتی اسکیس هستم

rozhann

مدیر بازنشسته
سلام آبجی معمار عزیز
خسته نباشید شما و همه عزیزانم که با فعالیت خوبتون ، یکبار دیگه گرد و غبار رو از کارگاه اسکیس زدودید .
اما در باره این طرح باید بگم . این اصلا اسکیس نیست!! قرار نیست من به کسی دلداری بدم . امیدوارم این برخورد صریح زیاد نا امیدتون نکنه ولی همونطور که قبلا هم به خودتون شخصا گفتم ، اعتماد به نفستون رو به کل از دست دادید چون قراره تمام کرا و ایده تون رو ارائه کنین . و این باعث شده کلا معماری رو فراموش کنین و این خیلی بده . باید اول اعتماد به نفس داشته باشید . قرار نیست هر کاری بکنیم و اسمش رو بذاریم اسکیس . معماری کجا رفت پس . آنالیز چی شد . پلان مقطع ، حیطه بندی و اینهمه حرف و حدیثهایی که در دوره کارشناسی یاد گرفتید کجا رفت .
اینها رو نگفتم که خدای نکرده نا امید بشین بلکه با یه دید خیلی منطقی و صحیح مجدادا کارتون رو شروع کنین .
همه دوستانی که قرار اسکیس کار کنن باید بدونن که وقتی تمرینات ابتدایی رو قراره انجام بدن و بعد از آشنایی با اصول اولیه ، باید کروکی زیاد کار کنن . خیلی باید خط بکشن تا بتونن اونچه در ذهن می پرورونن روی کاغز بیارن .
وقتی وارد یک فضایی می شید و یه حجم ساخته شده رو می کشید باید به تمام ظرافتهاش دقت کنید . اینقدر باید دقیق بشید که بتونید تمام یک حجم رو با خطوط نشون بدید.
دوستان خوبم ، اسکیس ساده نیست . معماری از اسکیس سخت تره . مهم تر از همه اینها اعتماد به نفسه که شما باید به دست بیارید . یه دونده دو ماراتن هیچ وقت بدون تمرین و زحمت وارد یک مسابقه نمی شه چون هیچ وقت نمی تونه یک برنده باشه . فرض کنید شما فقط تو تلوزیون کاراته دیده باشیو بعدش مستقیم قصد داشته باشید برید و با یک نفر مبارزه کنید چون احساس می کنید که کاراته بلدید !!!
واقع بین باشید . همونطورکه در طی 4 سال سعی کردید معماری یاد بگیرید همون زمان رو هم بایست می گذاشتید تا اسکیس و کروکی رو یاد بگیرید حالا نمی شه با چند تا حرکت ساده همه چیز رو یاد گرفت .
تاکید می کنم باید کروکی بزنید . یکی از دوستان mhzm فکر می کنم اگر درست باشه ، خیلی زحمت کشیده و در محل کروکی می زد . دلم می خواد کار های اولش رو ببینید و حالا کارهاش رو مقایشه کنید . این رو بخاطر این می گم که ایشون از دوستان مشترک همه ما هستن و به عینه پیشرفتشون رو می تونید ببینید .
باز هم تاکید می کنم ، کروکی ، کروکی ، کروکی ...
وقتی کروکی می زنید یه حجم ساخته شده رو به تصویر می کشید . اینطوری و بعد از به تصویر کشیدن حداقل 100 حجم ، می تونید به مغزتون رجوع کنید و سازه ها و حجمهایی که در ذهنتون می سازید رو از زوایای مختلف ببینید و اونها رو ترسیم کنید . بدون اینکه در محل باشید .
کروکی در حین تمرینش اینقدر درس برای شما خواهد داشت و اینقدر برای شما ارزشمند خواهد شد که به عنوان یک لذت و تفریح باهاش رفتار خواهید کرد .
از یک بنا از زوایای مختلف کروکی بزنید . نترسید و اگر خراب شد پاکش نکنید سراغ کاغذ بعدی نرید . با قدرت سعی کنید بهترین تمرینتون رو انجام بدید . بهترین کار . همه اون تکنیکهایی که کروکی به شما یاد خواهد داد در اسکیستون می تونید به کار ببرید .
موفق باشید .

چشم.:w41:.با تمام قدرت و علاقه سعیم رو میکنم.
دومان جان خیلی خوشحالم که اینجایی.:w30:

وضعیت
موضوع بسته شده است.