بایگانی بخش آموزش بیان معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Anooshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به شما و همه دوستان

امیدوارم بودم که حداقل شما ها بتونین منو درک کنین و بدونین یاد گرفتن یا نگرفتن شما و یا فعال بودن یا نبودن شما هیچ تاثیری به حال من نداره . بدترین کارها رو تحویل بدید ، کسی به من نمی گه چرا اینقد وضع خرابه ، بهترین کارها رو هم تحویل بدید باز هم کسی یک یک ریالی کف دست من نمی ذاره . پس محبت کنید و یک مقدار منطقی تر فکر کنید . من ذینفع اینکار نیستم . و اگر تو بحث شرکت می کنم ، هدفم اینه مسیر کمی آشکار تر و درست تر جلو بره .

بعد از این چند وقت کار کردن ، همه می دونن من معمولا با عمل کار می کنم . حرف زدن کار بسیار ساده ایه و به راحتی میشه کوله بار حرفها رو در پستها تلنبار کرد . پس ببینید که آموزش مقدماتی اسکیس رو گذاشتم تا شمایی که هنوز ترم 3 هستی هم بتونی بیای و استفاده کنی . بیای و اول مقدمات رو یاد بگیری و بتونی اونچیزی که دلت می خواد تحویل بدی .
برای من لحظه لحظه فعالیت کردن و در خدمت شما بودن افتخار محسوب میشه و من از این بابت منتی سر کسی ندارم . و امیدوارم حرفهای من رو که جز دلسوزی برای یکایک دوستان چیزی نیست و امیدوارم حرفها رو حمل بر خودستایی ، دیکتاتوری ، بی منطقی و یا مدیر بازی نذارین.
عنوان مدیر فقط یه اسمه و یه پوشش . من هم مثل شما . هیچ فرقی نمی کنه .

ولی من نمی تونم ببینم شما دارید مسیری رو بی راهه میرید و من وایستم و نگاه کنم . اگر مسئولیتی قبول کردم فقط به خاطر کمک به شما دوستان خوبمه . باور کنید ، اسکیسهای خوب بچه ها رو که می بینم و یا تمریناتشون رو که می بینم ، شوق و ذوق ادامه کار برای من هزاران بار بیشتر می شه .
برید و تمرینات تاپیک کرکسیون ر و ببینید . وقتی اسم یه تاپیک می شه اموزش ، وقتی اسم یکی میشه کرکسیون ، انتظارات در همون حده . ولی وقتی صحبت از یک کارگاه اسکیس هست و در سرچ میاد ، همه انتظار رعایت حداقل قوانین رو دارن .

فکر و ذکر بچه ها شده بهانه آوردن و این درست نیست . هیچکس هم حرفه ای نیست . من از خودم شروع می کنم . من هم در حد بضاعتم اسکیس می زنم فقط سعی کردم بیشتر زمان بذارم و تمرین کنم همین .

باز هم می گم دانشجوی معماری ، ارزش و اهمیت والایی داره که این مسائل باید براش مثل آب خوردن حل بشه . ترس و عجله و ... جز بهانه هیچ چیز نیست. ما به اطلاعات خودمون اعتماد نداریم و این باعث میشه جسارت کار رو از دست بدیم .

روی صحبتم با همه دوستانمه . اسکیس یک نتیجه نهایی از برآیند کار معماری و پرزانته است و نیازمند تمرینات بسیار زیاده . توصیه اکید می کنم تا زمانی که اطلاعاتتون و پرزانته شما اونقدری قوی نیست که بتونید یک شیت رو ببندید ، از انجام این کار خود داری کنید . تا در نهایت دچار یاس و نام امیدی نشید . این تاپیک نباید باعث سرخوردگی بعضی از دوستان بشه . حتی یک نفر . بنابر این و با توجه به علاقمندی همه دوستان ، آموزشهای سری دوم اسکیس رو آماده می کنم و برای دوستان خواهم گذاشت .
این حداقل کاریه که می تونم انجام بدم . از دوستان عزیزم هم انتظار دارم ، خودشون رو برای تمرینات سنگین این بخش اماده کنند . بدون همکاری و همراهی شما ، من هیچ حرکتی نخواهم کرد و بهتون قول میدم به محض کم کاری و سست شدن در تمرینات و جواب نگرفتن ، مثل آموزش مقدماتی ، اموزش رو متوقف کنم .

موفق باشید

ممنون از اینکه تا این حد به فکر ما هستین و راهنمایمون میکنین
من که به نوبه خودم سعی میکنم به درست ترین شکل پیش برم
انشالا که همه در نهایت از نتیجه کار راضی هستن

بازم ممنون dooman جان
وتشکر از دوستان دیگه ای که هم نظراتشون و هم کارایی که میذارن خیلی کمکه

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان من یه پیشنهاد دارم ...
میگم واسه مفید تر شدن تاپیک بیایم یه عکس یا اسکیس یا .... بذاریم تو تاپیک ... بعد هرکس اون عکس رو به شیوه ای که میتونه راندو کنه و بذاره تو تاپیک . با این کار هم انواع راندو رو میبینیم و مقایسه میکنم هم هر کس هر سوالی که داره رو کارا می پرسه
فکر میکنم روش جالب و خوبی باشه
البته قرار نیست هر راندو با یک روش نماینده اون روش باشه .
موافقین ؟

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام وروجک جان،ممنونم که به خودت زحمت دادی که به کارم نگاه کنی.اما راجع به سوالت:من تو اسکیس از یه ترکیب اولیه تو ذهنم شروع میکنم.بعد که حجمو درآووردم دوباره برمیگردم سر اول و قسمتایی از کمپوزیسیون که تو حجم خوب نمیشه رو عوض میکنم.البته تو این مورد اون پلانه، همون ترکیب اولیه هستش.که شاید با حجم نمیخونه. یعنی اونی که منظورته یه ترکیب بندی ناقص از کارمه
دوست عزیز سلام
میشه یکم بیشتر این موضوع رو باز کنین ؟

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان من یه پیشنهاد دارم ...
میگم واسه مفید تر شدن تاپیک بیایم یه عکس یا اسکیس یا .... بذاریم تو تاپیک ... بعد هرکس اون عکس رو به شیوه ای که میتونه راندو کنه و بذاره تو تاپیک . با این کار هم انواع راندو رو میبینیم و مقایسه میکنم هم هر کس هر سوالی که داره رو کارا می پرسه
فکر میکنم روش جالب و خوبی باشه
البته قرار نیست هر راندو با یک روش نماینده اون روش باشه .
موافقین ؟

پیشنهاد خوبیه، به نظر من از معماری ایران شروع کنیم.

arashitect

عضو جدید

امیر1984

عضو جدید
سلام ... دومان جان اگه شما موضوعی دارین لظفا زود تر بگین که شروع کنیم ...
ما منتظریم :gol:
سلام بر همگی....
دومان جان ما منتظریم که موضوع رو بگید و خواسته ها رو هم مشخص کنید.
من فکر میکنم که اگه هدف هایی که مد نظرت بود راجع به اسکیس رو بصورتی در موضوعات عنوان و طرح کنی که در دو یا سه جلسه (یا موضوع) بهش برسی بهتر باشه البته این فقط یک پیشنهاده حالا هرطور خودت صلاح میدونی ما در خدمتیم.
فکر کنم اگه خودتم فعالیتت رو بصورت عملی در این تایپیک ادامه بدی بهتره چون اگه شما هم باشی دوستان بیشتری فعالیت میکنن و به اینجا میان وهم بهتر تجربیاتت رو میتونی منتقل کنی ضمن اینکه دیگر دوستان و خود من از دیگر تایپیک های مرتبط با اسکیس استفاده خواهیم کرد.

امیر1984

عضو جدید
سلام دوستان
من تمام 24 صفحه ی این تایپیک رو الان نگاه کردم اما چیزای زیادی راجع به شیت بندی ندیدم بقیر از چند پست، بقیه دوستان یا نظر شخصیشون رو گفتن یا به گذاشتن عکس بسنده کردن که به این ترتیب نمیتونه زیاد مفید باشه، الانه تنها کاری که راحته عکس گیر آوردنه حالا چه از شیت طرح معماری باشه چه از هرچیز دیگه ای... دوستان سعی کنیم
1.کارهای خوبی بیاریم که 2.بتونیم نقد بررسیش کنیم یعنی علاوه بر اینکه کار ارزش بررسی کردن داشته باشه بعدشم روش صحبت بشه شاید من ندونم که این کار کجاش خوبه کجاش بد و وقتی یه کاری بصورت جمعی (به قول یارو خرد جمعی) روش بحث بشه مزایا و معایبش بیرون میفته. درسته شیت بندی قوانینی هم داره اما چون این قسمت به جنبه ی هنری کار بر میگرده پس میتونه با توجه به ایده ها و دلایلی متفاوت باشه، پس باید علاوه بر یادگیری قوانین و قواعد کار که اون هم با توجه به خیلی چیز ها از جمله نوع ارئه و موضوع و ایده و... متنوعه، روابط زیبا و منطقی رو در کارهایی که واقعا ارزشمندن درک کرده و ازشون بهره گرفت. پس سعی کنیم این روند عکس گذاشتن و امتیاز دادن صرف رو ادامه ندیم چون چیزی ازش عایدمون نخواهد شد...

tiny memar

عضو جدید
كاراتون خيلي عالي هست هم از لحاظ ماكت سازي و هم معماري ،فقط ميشه لطف كنيد و موضوع هر طرح رو بذاريد وكانسپت هر طرح رو هم بيان كنيد اگه امكان داشته باشه....
موفق باشيد:smile:

arashitect

عضو جدید
خواهش میکنم.متاسفانه فقط ماکتها کار من هست.طراح کسیه که اسمشو گذاشتم.از کانسپتها خبری ندارم.اگرم داشتم نمیتونم بدون اجازه ارائه کنم.

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون که کارتو گذاشتی دوست عزیز، خوب بود، چرا راندوی رنگی نمی کنی؟ اگه اسکیسای با راندو ماژیک هم بذاری خیلی خوبه!
موفق باشی

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
2- مدارک شامل : سایت انالیز ، ایدئوگرام ، پلان ، نما ، مقطع ، پرسپکتیو دید پرنده ، ناظر و ایزومتریک
.

دومان عزیز من کل شیتهایی که دارم زیر و رو کردم، هیچ کدوم همه ی این مدارکو با هم نداشت!

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی ممنون آقای امامی، کاراتون خیلی عالیه، میتونم بپرسم کدوم دانشگاه درس میخوندید؟

m.h.z.m

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیمارستان 2

بیمارستان 2

سلام
از نظراتتون ممنون . . .
@
انوشه عزیز : قبوله حرفتون .
پرسپکتیوم ضعیفه . . . ! قبول . مخصوصا دایره که جون به سر میکنه آدم ر تا در بیاد !
پرسوناژم سعی کردم با تناسب بکشم ولی ایشالا سری بعد سعی میکنم بهتر در بیارم!
یه جوری زنده میکنه کار ر وقتی آدم میکشی . . .
خیلی جالبه . ..
@
وروجک عزیز : در مورد راندو هرچی بگی حق داری چون واقعا ضعیفم . . .
ازاینکه ضحمت عکسها ر هم کشیدین ممنونم...
آره دیگه جای کار داره آخه هنوز اول ترمه!!!!!!!!!!!!!!!!
پلانش که هنوز راندو نشده!معمولا هم راندو نمیکنم!واسه اینکه بگم کجا مثلا آب هست و کجا چمن کمی رنگ کردم . . . همین!
معلومه پرسپولیسی هستسنا که از آبی خوشتون نمیاد!!!!!!!!!!!!
شوخی بود!ناراحت نشین!
@
آبجی معمار:بیمارستان فضای عملکردی هست. کسی میتونه این ر رد کنه؟
معلومه که نه!
ولی!
آیا این مطلب میتونه دست یه معمار ر ببنده! ایا بیمارستان قلب تهران بر اساس عملکرد نیست؟ هست . آیا هجمش شبیه قلب نیست؟ اینم هست...!!!...!!!
پس میبینین که میشه!
حالا اونجا شکل ظاهریش هست اینجا من سعی کردم مفهومش باشه دیگه!
البته این نظر من هست و میتونین نقد کنین!
آبجی ناراحت نشدین که نظرتون ر نقد کردم!؟
@
مناره عشق عزیز:اصلا کاملا مخالفم با اینکه باید حتما افقی باشه!
شما معمارین و همه بایدها دست شماست . . .
بیمارستان میلاد تهران ر ببینین به عنوان یک نمونه موفق و مدرن!
ببخشیدا که نظر من با نظر شما یکی نبود
در مورد اقلیمم چشم...
درسته دیگه
رعایت میکنم ایشاللا تو سایت پلان
@@
@
از نظر همتون ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.