بایگانی بخش آموزش بیان معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mkm-arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام رابین عزیز

بهت تبریک می گم . کار خوبی رو شروع کردی و امیدوارم تا انتها همینطور پرقدرت و با انرژی جلو بری .
نکاتی رو در اجرای بهتر کار و کمک به اسکیس پیشنهاد می کنم که برای اجرای هر چه بهتر اون می تونه مد نظر قراربگیره .
1- شاهد مثالها :
اگر قرار به انجام یه کار بدون کرکسیون معماری باشه ، تنها راه استفاده از نظرات بزرگان معماریه . معماری علمی است که باید سینه به سینه بگرده و به ما برسه و هیچ معلمی بهتر از اساتید بزرگ دنیا که کارهاشون به عنوان بهترینها در دنیامطرح شده نمی تونه باشه . قصد کپی کردن کارهانیست ولی بهتر می بینم ، ایده ها طوری شکل بگیره که بتونه به تنهایی حرفی برای گفتن داشته باشه و دیگران رو هم به تفکر و خلاقیت وادار کنه .
هدف از اسکیس تنها ارائه نیست . طرح قوی باید بتونه جوابگوی نیازهای یک بیننده معمار هم باشه .
2- کمیت و کیفیت .
شروع کردن خوبه و لی درست شروع کردن بهتره . توصیه می کنم اسکیسها رو با قاعده و با تمام مدارک ارائه بدین . اصول فونت ، مقطع ف پلان و نما و کمپوزیسیون طرح رو در نظر بگیرن . داشتن یا نداشتن راندو اهمیت نداره ولی سعی کنید کنتراست کار رو برای درک بهتر اون نشون بدید. حتی اگر شده با سایه . عناصر تعریف کننده کار باید درست و منطقی باشه ، استفاده از پرسوناژ ، درخت ، عواملی مثل بافت و یا سایه های با تونالیته خاکستری ، به کار رنگ و لعابی زیباتر می ده .
3- اصول معماری
هدف ، خلق اثر معماری هست و ارائه هنر بیان اونه . پس طرح معماری رو فدای ارائه نکنیم و برای انجام یک کار مناسب زمان کافی بذاریم .

اما در مورد کار شما باید بگم کارتون بی نظمه . با عجله انجام شده و عناصر کارتون در اون درست چیدمان نشده .و فکر می کنم راجع به چیدمان و کمپوزیسیون زیاد حرف زده باشم که این نقص ها از ارزش کار کم می کنه .

مدارک و انالیز سایت در اینجا ناقصه و مطمئنا برای طرح ، یک امتیاز منفیه .
نمی دونم که سایت تعریف کردید یا نه ولی اگر سایتی وجود نداشته باشه ، کار زیاد ارزشی نداره . چون یک بنای معماری وابسته به مکانه و اگر مکانی نباشه ، طراحی هیچ مسیر منطقی رو دنبال نمی کنه .
با همه این توصیفات ، شروع کار و توجه به عوامل مقدماتی در طرح و ایده اولیه به خوبی شکل گرفته و من امیدوارم در طرحهای بعدی قوی تر و قوی تر باشه .
موفق باشید .
منم موافقم
به نظرم يك سري آيتم در نظر بگيريم و اگه تو اسكيس ها رعايت نشد ردشون كنيم
و هر بار اين آيتم ها بيشتر شه
كه انشال..... هر بار سطح كارها بالا تر بره

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام .خیلی فوری کشیدم منتظر نظرات خوبتون هستم.:heart::gol:
:gol:
سلام دوست عزیز ... ممنون از کارت ... کارت هنوز خامه و جا واسه کار زیاد داره ....
سعی کن تو کارت معنا گرا تر کار کنی هر کاری باید همراه با ایده باشه ...
واسه هر طرحی اول سعی کن ابعاد مختلف موضوغ رو بسنجی نیازها ، فرم ها و ...
ولی واسه شروع خوبه ... منم دستم قوی نیشت
انشاالله اگه با تاپیک های همین سایت جلو بری دستت خیلی قوی میشه ...

rozhann

مدیر بازنشسته
سلام.خیلی خوشحال شدم که دیدم پستی از دومان جان در اینجا هست.میشه خواهش کنم تا جایی که امکان داره راهنماییمون کنین؟

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام انوشه جان ممنون از کارت ...
با اینکه میدومنم تو هم مثله خودم تازه شروع کردی به اسکیس زدن و رشتت هم معماری سبزه با این همه چند تا مورد هست که بدونی خوبه و شاید به درد بقیه هم بخوره
1 . توی طرحت سقفت رو چی وای میسته ... اینجور که به نظر میرسه ایستایی نداره .
2 . وجود همچین سطحی از شیشه مشکلات گرمایشی و سرمایشی داره .
3 . این هرم ها چه کاری رو انجام میدن ... ؟
4 . کارت خط آسمان نداره ... هر پروژه حداقل سه قسمت داره پایه ( اتطال به زمین ) ، متن ( وسط ساختمان ) و خط آسمان ( اتصال به آسمان ) که باید بهشون توجه بشه
5 . دعوت کنندگی هم یکی دیگه از موارده ... که اون هم خیلی مهمه

بالاخره ببخشید ، من در حدی نیستم که از کار ایراد بگیرم ولی چند نکته به ذهنم رسید گفتم ...
منتظر نظرات سازنده شما هم هستم ...

Anooshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام انوشه جان ممنون از کارت ...
با اینکه میدومنم تو هم مثله خودم تازه شروع کردی به اسکیس زدن و رشتت هم معماری سبزه با این همه چند تا مورد هست که بدونی خوبه و شاید به درد بقیه هم بخوره
1 . توی طرحت سقفت رو چی وای میسته ... اینجور که به نظر میرسه ایستایی نداره .
2 . وجود همچین سطحی از شیشه مشکلات گرمایشی و سرمایشی داره .
3 . این هرم ها چه کاری رو انجام میدن ... ؟
4 . کارت خط آسمان نداره ... هر پروژه حداقل سه قسمت داره پایه ( اتطال به زمین ) ، متن ( وسط ساختمان ) و خط آسمان ( اتصال به آسمان ) که باید بهشون توجه بشه
5 . دعوت کنندگی هم یکی دیگه از موارده ... که اون هم خیلی مهمه

بالاخره ببخشید ، من در حدی نیستم که از کار ایراد بگیرم ولی چند نکته به ذهنم رسید گفتم ...
منتظر نظرات سازنده شما هم هستم ...
rabinجان ممنون از تذکراتت مسائل مربوط به خط آسمون و... که اصلا نمیدونستم.مرسی.
اون هرمها محلی واسه تبلیغات و گذاشتنه بروشوره
یه سوال:منظورت از دعوت کنندگی یه نقطه ایه که مردم به سمت اون کشیده بشن؟

تشکرام تموم شده بعد جبران میکنم

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.اینم کار من.

راستی خودم اعتراف کنم.
میدونم اون دو تا خانومهای چادری دارن میرن تو دیوار.:(
بعد از تموم شدن کارم دیدمشون.ببخشید:cry:
سلام آبجی معمار ... با کارت خوشحالم کردی ...
انرژی صفحه هات خوبه ... فقط اون صفحه جلوت به نظرم وله ...
فضاهای پر و خالیت هم خوبه
راستی اگه اون تابلو ها و ساعت ... یکم میومد جلو تر بهتر بود ... اگه با حجم تداخل داشت بهتر بود ... اینجوری یککم قیچی شده دیده میشه !
خط آسمانت هم ضعیفه ...

اینها نظرات منه و شاید اشتباه باشه ... انشاا... بقیه دوستان میان و روش نظر میدن

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
rabinجان ممنون از تذکراتت مسائل مربوط به خط آسمون و... که اصلا نمیدونستم.مرسی.
اون هرمها محلی واسه تبلیغات و گذاشتنه بروشوره
یه سوال:منظورت از دعوت کنندگی یه نقطه ایه که مردم به سمت اون کشیده بشن؟

تشکرام تموم شده بعد جبران میکنم
بله دعوت کنندگی یعنی همین

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
اطلاعیه ...

اطلاعیه ...

دوستان این تمرین تا فردا شب تمدید میشه ! لطفا رو کارهای هم اگه نظر معمارانه دارید بگید ! انشاالله تمرین بعدی تا چند روز دیگه مشخص میشه ... و کمی رسمی تر برگزار میشه .
این تمرینات برای آشنایی و جمع کردن دوستان بود ! حالا که خدارو شکر استقبال شده ، تمرینات رو جدی تر میکنیم ... مهمترین مسئله تو این بخش جسارت هست ... اصلا واسه طرح گذاشتن نترسید .... بزرگترین مشکل ما اینه که از اسکیس میترسیم ، امیدوارم همه موفق باشید ...
شما هم اگه نظری دارید متونید در پیام های خصوصی منو راهنمایی کنید ...

امیر1984

عضو جدید
سلام.اینم کار من.

راستی خودم اعتراف کنم.
میدونم اون دو تا خانومهای چادری دارن میرن تو دیوار.:(
بعد از تموم شدن کارم دیدمشون.ببخشید:cry:
خیلی خوبه مخصوصا صفحاتت فقط چرا پیاده رو رو بستی؟ و تابلوهای اطلاع رسانی همونطور که دوستمون گفته...
توی طرحت میشه نسبت به طرح قبلیت رشد دید ولی در ارئه نسبت به قبلی کم حوصلگی کردی.
موفق باشی

امیر1984

عضو جدید
دوستان این تمرین تا فردا شب تمدید میشه ! لطفا رو کارهای هم اگه نظر معمارانه دارید بگید ! انشاالله تمرین بعدی تا چند روز دیگه مشخص میشه ... و کمی رسمی تر برگزار میشه .
این تمرینات برای آشنایی و جمع کردن دوستان بود ! حالا که خدارو شکر استقبال شده ، تمرینات رو جدی تر میکنیم ... مهمترین مسئله تو این بخش جسارت هست ... اصلا واسه طرح گذاشتن نترسید .... بزرگترین مشکل ما اینه که از اسکیس میترسیم ، امیدوارم همه موفق باشید ...
شما هم اگه نظری دارید متونید در پیام های خصوصی منو راهنمایی کنید ...
منون که تمدید کردید ولی فکر کنم اگه تا زمان اعلام موضوع جدید بذارید بچه های بیشتری کار میارن

امیر1984

عضو جدید
یه چیزی که توی کار بیشتر دوستان دیده میشه اینه که توی خود پیاده رو دکه یا ایستگاهشون رو گذاشتن که اینجا اون دکه تبدیل به یک مانع اون هم از نوع ثابتش خواهد شد.
یه چیز دیگه که دیدم کاری به لحاظ معماری خوبه که خودش خودشو معرفی کنه نه اینکه روش تابلو بزنی و بنویسی. لااقل توی ارائه معماری نباید این کارو کرد.

امیر1984

عضو جدید
سلام .خیلی فوری کشیدم منتظر نظرات خوبتون هستم.:heart::gol::gol:
سلام دوست عزیز مرسی.
فوری کشیدن میتونه خوب باشه ولی فوری فکر کردن و فوری ایدتو روی کاغذ بیاری نه...
اما توی کارت حرکت های خوبی دیده میشه اگه بیشتر روشون فکر میکردی کارت خیلی بهتر میشد ولی در کل خوبه موفق باشی.

آخرین ویرایش:

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
با تایید حرفای دوستمون چیزی که هست تو اکثر کارها به هویت این ایستگاه دقت نشده
ساختمون معنای خاصی نداره
ایده کاربرد نداشته ...
و خیلی فوری زده شده
از اطلاعات معماری کم استفاده شده . باید طرح یه حرفی واسه گفتن داشته باشه .
البته کار من هم مستثنا نیست .
ولی فکر میکنم بیشتر شما هم مثله من تازه شروع کردین .

راستی من رو کار همه نظر دادم شما هم رو کار من نظر بدین .

راستی اگه همه دوست دارین دومان هم اسکیسش رو بذاره همه از پستش تشکر کنین تا کارش رو ببینیم . :gol:
فکر کنم پستش تو صفحه قبله ...

sayyah archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای بچه ها از همتون ممنونم چند ساعت نبودم چه کردیدا
الان احساس میکنم بمباران اطلاعاتی شدم چون زیاد از اسکیس چیزی نمیدونستم
انشا الله صبح من هم در مورد کار های دوستان نظرم رو میگم
خواهشا همه بی رو دربایستی نظراتتونو بگید همه اومدیم تا از هم یاد بگیریم
کسی برای دیگری نمیخواد کلاس بذاره پس بهتره راحتتر باشیم
از رابین عزیز و امیر 1984 و دومان جان هم خیلی ممنونم که نظر دادن بیاید با هم راحتتر برخورد کنیم چون هدفمون یاد گیریه پس نیازی نیست بعد از نظر دادن از طرف مقابل معذرت خواهی کنیم
مطمئنم که بسیار پر بار خواهد بود
موفق باشید

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
دومان جان ما منتظریم.;)

سلام آبجی معمار عزیز
خسته نباشید شما و همه عزیزانم که با فعالیت خوبتون ، یکبار دیگه گرد و غبار رو از کارگاه اسکیس زدودید .
اما در باره این طرح باید بگم . این اصلا اسکیس نیست!! قرار نیست من به کسی دلداری بدم . امیدوارم این برخورد صریح زیاد نا امیدتون نکنه ولی همونطور که قبلا هم به خودتون شخصا گفتم ، اعتماد به نفستون رو به کل از دست دادید چون قراره تمام کرا و ایده تون رو ارائه کنین . و این باعث شده کلا معماری رو فراموش کنین و این خیلی بده . باید اول اعتماد به نفس داشته باشید . قرار نیست هر کاری بکنیم و اسمش رو بذاریم اسکیس . معماری کجا رفت پس . آنالیز چی شد . پلان مقطع ، حیطه بندی و اینهمه حرف و حدیثهایی که در دوره کارشناسی یاد گرفتید کجا رفت .
اینها رو نگفتم که خدای نکرده نا امید بشین بلکه با یه دید خیلی منطقی و صحیح مجدادا کارتون رو شروع کنین .
همه دوستانی که قرار اسکیس کار کنن باید بدونن که وقتی تمرینات ابتدایی رو قراره انجام بدن و بعد از آشنایی با اصول اولیه ، باید کروکی زیاد کار کنن . خیلی باید خط بکشن تا بتونن اونچه در ذهن می پرورونن روی کاغز بیارن .
وقتی وارد یک فضایی می شید و یه حجم ساخته شده رو می کشید باید به تمام ظرافتهاش دقت کنید . اینقدر باید دقیق بشید که بتونید تمام یک حجم رو با خطوط نشون بدید.
دوستان خوبم ، اسکیس ساده نیست . معماری از اسکیس سخت تره . مهم تر از همه اینها اعتماد به نفسه که شما باید به دست بیارید . یه دونده دو ماراتن هیچ وقت بدون تمرین و زحمت وارد یک مسابقه نمی شه چون هیچ وقت نمی تونه یک برنده باشه . فرض کنید شما فقط تو تلوزیون کاراته دیده باشیو بعدش مستقیم قصد داشته باشید برید و با یک نفر مبارزه کنید چون احساس می کنید که کاراته بلدید !!!
واقع بین باشید . همونطورکه در طی 4 سال سعی کردید معماری یاد بگیرید همون زمان رو هم بایست می گذاشتید تا اسکیس و کروکی رو یاد بگیرید حالا نمی شه با چند تا حرکت ساده همه چیز رو یاد گرفت .
تاکید می کنم باید کروکی بزنید . یکی از دوستان mhzm فکر می کنم اگر درست باشه ، خیلی زحمت کشیده و در محل کروکی می زد . دلم می خواد کار های اولش رو ببینید و حالا کارهاش رو مقایشه کنید . این رو بخاطر این می گم که ایشون از دوستان مشترک همه ما هستن و به عینه پیشرفتشون رو می تونید ببینید .
باز هم تاکید می کنم ، کروکی ، کروکی ، کروکی ...
وقتی کروکی می زنید یه حجم ساخته شده رو به تصویر می کشید . اینطوری و بعد از به تصویر کشیدن حداقل 100 حجم ، می تونید به مغزتون رجوع کنید و سازه ها و حجمهایی که در ذهنتون می سازید رو از زوایای مختلف ببینید و اونها رو ترسیم کنید . بدون اینکه در محل باشید .
کروکی در حین تمرینش اینقدر درس برای شما خواهد داشت و اینقدر برای شما ارزشمند خواهد شد که به عنوان یک لذت و تفریح باهاش رفتار خواهید کرد .
از یک بنا از زوایای مختلف کروکی بزنید . نترسید و اگر خراب شد پاکش نکنید سراغ کاغذ بعدی نرید . با قدرت سعی کنید بهترین تمرینتون رو انجام بدید . بهترین کار . همه اون تکنیکهایی که کروکی به شما یاد خواهد داد در اسکیستون می تونید به کار ببرید .
موفق باشید .

امیر1984

عضو جدید
منم یه اسکیس که نمیشه اسمش رو گذاشت گذاشتم اما خودمم نمیتونم ببینمش دوباره آپلود میکنم میذارم

امیر1984

عضو جدید
http://www.www.www.iran-eng.ir/[URL=http://ufile.info/up/viewer.php?file=n36cbss8f10fdj2nbd90.jpg][IMG]http://ufile.info/up/files/n36cbss8f10fdj2nbd90_thumb.jpg[/URL][/IMG]

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از راهنماییها و نظراتتون.تمام سعیم رو میکنم تا کارم بهتر شه.راستی رابین جان میشه بیشتر در مورد خط اسمان توضیح بدی.:smile:

راستش من تعریف کتابیش رو بلد نیستم ولی خط آسمان ، خط واصل بین ساختمان و آسمان هست ...
شما در طراحی موظف هستید به حرکت های چشم توجه کنید ... در ساختمان وقتی بیننده در حال نگاه کردنه موقعی که به بالای ساختمان میرسه حرکت چشم نباید یکدفه قیچی بشه و طراح باید با یک سری تدابیر و حرکت ها این حرکت رو تعریف شده کنه .
همونطور که تو پست های قبلی هم گفتم در هر ساختمانی سه قسمت مهم هست که باید سنجیده روشون کار کرد ... 1. پا ( پایه ، خط زمین ، خطی که ساختمان را به زمین وصل میکنه ) 2. متن ( بدنه ، قسمت میانی نما ) 3. خط آسمان ( افقی ) . در ساختمان هایی که همسایه ندارن خط آسمان ( عمودی ) بغل نما هم مهمه
پس در هر طراحی باید این موارد رعایت بشن و جزو امتیازات طرح به حساب میاد .
اگه توضیح بیشتری لازمه بگید تا بیشتر توضیح بدم .
بهترین راه درک این موضوعات دیدن عکس کارهای موفق و خوبه ...
امیدوارم که تونسته باشم کمک کنم ...

arashitect

عضو جدید
ببخشید....روزی که این تاپیک رو ایجاد کردم سرور ایراد داشت.اساعه میزارمشون.....

وضعیت
موضوع بسته شده است.