منم موافقمسلام رابین عزیز
بهت تبریک می گم . کار خوبی رو شروع کردی و امیدوارم تا انتها همینطور پرقدرت و با انرژی جلو بری .
نکاتی رو در اجرای بهتر کار و کمک به اسکیس پیشنهاد می کنم که برای اجرای هر چه بهتر اون می تونه مد نظر قراربگیره .
1- شاهد مثالها :
اگر قرار به انجام یه کار بدون کرکسیون معماری باشه ، تنها راه استفاده از نظرات بزرگان معماریه . معماری علمی است که باید سینه به سینه بگرده و به ما برسه و هیچ معلمی بهتر از اساتید بزرگ دنیا که کارهاشون به عنوان بهترینها در دنیامطرح شده نمی تونه باشه . قصد کپی کردن کارهانیست ولی بهتر می بینم ، ایده ها طوری شکل بگیره که بتونه به تنهایی حرفی برای گفتن داشته باشه و دیگران رو هم به تفکر و خلاقیت وادار کنه .
هدف از اسکیس تنها ارائه نیست . طرح قوی باید بتونه جوابگوی نیازهای یک بیننده معمار هم باشه .
2- کمیت و کیفیت .
شروع کردن خوبه و لی درست شروع کردن بهتره . توصیه می کنم اسکیسها رو با قاعده و با تمام مدارک ارائه بدین . اصول فونت ، مقطع ف پلان و نما و کمپوزیسیون طرح رو در نظر بگیرن . داشتن یا نداشتن راندو اهمیت نداره ولی سعی کنید کنتراست کار رو برای درک بهتر اون نشون بدید. حتی اگر شده با سایه . عناصر تعریف کننده کار باید درست و منطقی باشه ، استفاده از پرسوناژ ، درخت ، عواملی مثل بافت و یا سایه های با تونالیته خاکستری ، به کار رنگ و لعابی زیباتر می ده .
3- اصول معماری
هدف ، خلق اثر معماری هست و ارائه هنر بیان اونه . پس طرح معماری رو فدای ارائه نکنیم و برای انجام یک کار مناسب زمان کافی بذاریم .
اما در مورد کار شما باید بگم کارتون بی نظمه . با عجله انجام شده و عناصر کارتون در اون درست چیدمان نشده .و فکر می کنم راجع به چیدمان و کمپوزیسیون زیاد حرف زده باشم که این نقص ها از ارزش کار کم می کنه .
مدارک و انالیز سایت در اینجا ناقصه و مطمئنا برای طرح ، یک امتیاز منفیه .
نمی دونم که سایت تعریف کردید یا نه ولی اگر سایتی وجود نداشته باشه ، کار زیاد ارزشی نداره . چون یک بنای معماری وابسته به مکانه و اگر مکانی نباشه ، طراحی هیچ مسیر منطقی رو دنبال نمی کنه .
با همه این توصیفات ، شروع کار و توجه به عوامل مقدماتی در طرح و ایده اولیه به خوبی شکل گرفته و من امیدوارم در طرحهای بعدی قوی تر و قوی تر باشه .
موفق باشید .
به نظرم يك سري آيتم در نظر بگيريم و اگه تو اسكيس ها رعايت نشد ردشون كنيم
و هر بار اين آيتم ها بيشتر شه
كه انشال..... هر بار سطح كارها بالا تر بره