باید چه کند؟؟؟

amir-

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه

مقدمه:خداوند حکیم یه نیاز رو در انسان قرار داده به اسم نیاز جنسی که در همه انسانها مشترک است.و به منظور بقا نسل و ارامش افراد پایه گذاری شده.این نیاز در همه جانداران وجود داره ولی شاید اسمش چیز دیگه ای باشه.البته به جز انسان بقیه موجودات فقط جنبه ی بقا نسل رو در نظر میگیرند.جالبه که بدونید اگه این نیاز رو از یک پرنده بگیری (یعنی تنها زندگی کنه)رفتارش با موقعی که جفت داره فرق میکنه.(بر طبق مشاهدات عینی خودم در مورد انواع پرندگان).پس این نیاز در کل موجودات احساس میشود و هر کدام به یه دید به ان نگاه میکنند.

بحث اصلی:نیاز جنسی رو در انسان به چند طریق میتوانیم برطرف کنیم که همگی میدانید ولی جهت یاداوری متذکر میشوم:

1-ازدواج دائم
2-ازدواج موقت(صیغه)
3-ایجاد روابط نامشروع
4-خودارضایی و انحرافات اخلاقی

مورد 3و 4 را همانطور که همه میدانیم(طبق عرف و شرع و علوم دینی و علوم پزشکی)ناپسند و نکوهیده میباشند و نیاز به بحث ندارد.

مورد 2(صیغه):در بین اقشار و افرادی ناپسند و در بین سایر افراد پسندیده و موافق قوانین دینی میباشد(در این مبحث به اینکه کدام صحیح میفرمایند کاری نداریم،چون موضوع و هدف چیز دیگریست.)
با فرض اینکه صیغه موردی ندارد باید بگویم که این فقط جنبه دینی قضیه است ولی از لحاظ اجتماعی در بین عموم جامعه نمیتواند جوابگو باشد به عبارتی نمیتوان در بین افرادی که در تعاملات اجتماعی ما قرار دارند،ازادانه اقدام به صیغه نماییم.

مورد1(ازدواج):باید همگی قبول کنیم در این دوران ازدواج به راحتی ازدواجهای چند دهه گذشته نمیباشد و بدلیل مشکلات اقتصادی(تورم و بیکاری و...)و نیز مشکلات اجتماعی(بالارفتن سطح توقعات طرفین و خانواده ها و ...)بسیار دشوار شده است.

حال کسی که به ارضا نیاز جنسی احتیاج دارد و نمیتواند به امر ازدواج و صیغه بپردازد(با توجه به دلایل فوق)و از طرفی هم موارد 3و 4 را نکوهیده میداند باید چه کند؟؟؟

تیکا

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوشت نیومد؟
واقعیت جامعه همینه..........

نمي دونم واقعا
حدا فرموده من روزي ميدم
يه بار يه جا شنيدم وقتي مثلا دايي پسربگه من كمكتون ميكنم و مشكلات مالي تون رو حل ميكنم شما حاضر ميشي با اون پسر ازدواج كني و دلت گرم ميشه ولي وقتي خدا به اون بزرگي فرموده من روزس ميدم بهش اعتماد نمي كنين

الان كه دارم ميگم دارم شعار مي دم
يكي از محكم ترين دلايلي كه من كسي رو كه قبولش داشتم و خيلي دوسم داشت رد كردم مشكلات مالي بود
من بخاطر حرف اطرافيانم نتونستم اين قضيه رو ناديده بگيرم
متاسفانه هنوز هم ....

به نظر من به خدا توكل كنين و برين جلو
توي زندگي هم تلاش كنين و پشتكار داشته باشين
مورد 3و4 بيشتر از همه خطر و عوارضش متوجه خود فرده
و مورد 2 هم والا اگه من باشم با پسري كه بهم بگه قبلا چند بار صيغه كرده ازدواج نميكنم ولي از مورد 3و4 بهتره و خدا هم قبولش داره(فكر كنم خودتون به سوره نسا اشاره كرده بودين)

M@HYA-J00N

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه چيزي فهميديد بياين به ما هم بگين
خوشحال ميشيم

(ولي زياد زور نزنين راه حلي به ذهنتون نميرسه به خدا توكل كردن بهترين مورده)

amir-

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمي دونم واقعا
حدا فرموده من روزي ميدم
يه بار يه جا شنيدم وقتي مثلا دايي پسربگه من كمكتون ميكنم و مشكلات مالي تون رو حل ميكنم شما حاضر ميشي با اون پسر ازدواج كني و دلت گرم ميشه ولي وقتي خدا به اون بزرگي فرموده من روزس ميدم بهش اعتماد نمي كنين

الان كه دارم ميگم دارم شعار مي دم
يكي از محكم ترين دلايلي كه من كسي رو كه قبولش داشتم و خيلي دوسم داشت رد كردم مشكلات مالي بود
من بخاطر حرف اطرافيانم نتونستم اين قضيه رو ناديده بگيرم
متاسفانه هنوز هم ....

به نظر من به خدا توكل كنين و برين جلو
توي زندگي هم تلاش كنين و پشتكار داشته باشين
مورد 3و4 بيشتر از همه خطر و عوارضش متوجه خود فرده
و مورد 2 هم والا اگه من باشم با پسري كه بهم بگه قبلا چند بار صيغه كرده ازدواج نميكنم ولي از مورد 3و4 بهتره و خدا هم قبولش داره(فكر كنم خودتون به سوره نسا اشاره كرده بودين)
ممنون بابت توضیحتون
اول بگم که این مشکل من نیست که مطرحش کردم،بلکه یه مشکله که تو اجتماع دارم میبینم.
ولی در کل یه راهکار ندادین که بشه روش بحث کرد.

black banner

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب اينجا قضيه جهاد پيش مياد دوست من

بايد جهاد كني

صبر كني

چون راه حلال براي تو هموار نيست ، بخاطر خدا صبر پيشه كني تا به اين نعمت از راه حلال برسي . . .

بي شك اجر زيادي داره اين صبر

M@HYA-J00N

عضو جدید
کاربر ممتاز
از جوانان خواهش دارم كافور بخورن خودش خوب ميشه...........:biggrin:

M@HYA-J00N

عضو جدید
کاربر ممتاز

خداوكيلي ما هم تو همينش مونديم
دروغ چرا؟ منم دلم ميسوزه برا جوونايي كه ميخوان نه حالا براي نيازشون براي يه عشق واقعي ازدواج كنن اما به خاطر وضعيت ماليشون نميتونن

دلم ميسوزه وقتي اشك پدر دوستمو ميبينم وقتي جلو غريبه غرورش خرد ميشه كه چرا نميتونه برا بچش به خاطر سرما يه پالتوي گرم بگيره

هزارتا مورد برا دلسوزي هست ولي ما چيكار ميتونيم بكنيم؟؟؟

بيشتر از اينكه نميتونم كاري كنم حرصم درمياد دوست عزيز

تیکا

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون بابت توضیحتون
اول بگم که این مشکل من نیست که مطرحش کردم،بلکه یه مشکله که تو اجتماع دارم میبینم.
ولی در کل یه راهکار ندادین که بشه روش بحث کرد.

خدا فرموده تقوااا

نمي دونم والا

به نظرم ازدواج

با كسي كه اين شرايط و قبول كنه

M@HYA-J00N

عضو جدید
کاربر ممتاز
لطفا جدی باش و از ادب خارج نشو.
اجباری نیست که بخوای نظر بدی.

درواقع اين حرفي كه زدم جنبه شوخي داشت اما دوست عزيز خيلي از شوخيها گريه دارن

من اگه تندو تيز برمو نظرمو بدم يه عده ناراحت ميشن پس مجبورم تو شوخي كه حالا فقط از نظر شما بي ادبانه است حرفامو بزنم اي خصلتمه و نميتونم فقط براي ميل ادمايي مثل شما اونو تغيير بدم(البته جسارت نباشه)

اما واقعيت اينه كه ما به جاي حل مشكلامون روشون سرپوش ميزاريم غير از اينه؟
اگه تو جامعمون كسي ميتونست براسي كنترل اين غريضه الهي كاري كنه تو غذاي ما دانشجوها كافور نميريخت و باعث هزارويك بيماريمون نميشدن
واقعيت اينجاست كه من از اين جامعه ياد گرفتم اگه نتونستم سواليو جواب بدم صورت مسئله رو پاك كنم

تیکا

عضو جدید
کاربر ممتاز
براي اينكه بهتر به نتيجه برسين و بتونين جواب قانع كننده پيدا كنين فكر كنين پسر 20 سالتون ازتون خواسته كمكش كنين و شما نمي تونين مقدمات ازدواج رو براش فراهم كنين
خودشم كه 20 سالست ديگه
اونوقت چي ميگين؟

M@HYA-J00N

عضو جدید
کاربر ممتاز
اساسي ترين مشكل ما جوونا بي پولي و مشكلات ماليه
اگر هم دقت داشته باشين ميبينيد كه تمام مشكلات اجتماعيمون مثل دزدي و افزايش آمارطلاقو.............. از همين مشكل ماليه
براي حل مشكل مالي بايد كار كرد
كار نيست
بايد ايجادش
ايجاد نشده
بايد نيروي جوان وارد كرد
نيروهاي قديمي رو نميشه به خاطر مشكلاتشون بيكار كرد
بايد بازنشتشون كنيم
بودجه نداريم
بايد افراد چند شغلرو يك شغله كنيم
نميكنن يا پيگير نيست اگرهم باشن نميتونن
باباجان تو اگه به بچت بگي برو كار كن همين حرفايي كه من زدمو بهت ميگه
چوابي براش داري؟؟؟

black banner

عضو جدید
کاربر ممتاز
براي اينكه بهتر به نتيجه برسين و بتونين جواب قانع كننده پيدا كنين فكر كنين پسر 20 سالتون ازتون خواسته كمكش كنين و شما نمي تونين مقدمات ازدواج رو براش فراهم كنين
خودشم كه 20 سالست ديگه
اونوقت چي ميگين؟

خدايش سوال سختيه . . .

چي بگم ؟؟ وقتي نميتونم براي ((پسر يا دخترم)) مقدمات ازدواج فراهم كنم . . . چيزي جز شرمندگي ندارم

ولي خدايش شرايط سختيه . . . پدر و مادر بودن سخته

amir-

عضو جدید
کاربر ممتاز
خودشم كه 20 سالست ديگه
اونوقت چي ميگين؟
من اگه باشم پسرم رو تو یه محیطی پرورش میدم که بعد از 20 سال این مسئله واسش حل شده باشه.
درواقع اين حرفي كه زدم جنبه شوخي داشت اما دوست عزيز خيلي از شوخيها گريه دارن

من اگه تندو تيز برمو نظرمو بدم يه عده ناراحت ميشن پس مجبورم تو شوخي كه حالا فقط از نظر شما بي ادبانه است حرفامو بزنم اي خصلتمه و نميتونم فقط براي ميل ادمايي مثل شما اونو تغيير بدم(البته جسارت نباشه)

اما واقعيت اينه كه ما به جاي حل مشكلامون روشون سرپوش ميزاريم غير از اينه؟
اگه تو جامعمون كسي ميتونست براسي كنترل اين غريضه الهي كاري كنه تو غذاي ما دانشجوها كافور نميريخت و باعث هزارويك بيماريمون نميشدن
واقعيت اينجاست كه من از اين جامعه ياد گرفتم اگه نتونستم سواليو جواب بدم صورت مسئله رو پاك كنم
شما نظرتو بده طوری که موازین اخلاقی رعایت شده باشه.
بلعه درسته،من هم این تاپیک رو زدم که اگه بشه اون سرپوش رو برداریم.
ادم که هر چیز ناشایست رو یاد نمیگیره.بهتر به جای پاک کردن صورت مسئله به فکر حل مسئله باشیم
با یه کلمه این معضل رفع نمیشه.

تیکا

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اگه باشم پسرم رو تو یه محیطی پرورش میدم که بعد از 20 سال این مسئله واسش حل شده باشه.

ادم که هر چیز ناشایست رو یاد نمیگیره.بهتر به جای پاک کردن صورت مسئله به فکر حل مسئله باشیم

يعني از بچگي ازادش مي ذارين يا با خدا بار ميارينش ؟

مثلابه نظر من خوبه ادما با هر فيلم و هر شبكه و ... ارتباز نداشته باشن
به بچمون كمك كنيم دوستاي درستي داشته باشن
بهش ياد بديم توي مواقعي كه داره به گناه مي افته با خدا راز و نياز كنه و ازش كمك بخواد
يه كم هم مردم توي جامعه رعايت كنن خيابونا و دانشگاه رو با مهموني شب اشتباه نگيرن خيلي خوب ميشه
ولي حالا كه توي اين محيط بزرگ شدن
شما راه حلي داري خودت ؟

هميشه فكر ميكردم دختر پاك بودن سخته اما
پسر بودن و پاك بودن هم خداييش خيلي سخته

M@HYA-J00N

عضو جدید
کاربر ممتاز

خواهشا شما اون محيطو به ماهم نشون بدين

از كي تاحالا گفتن اين كه تو غذاهاي دانشگاهي كافور ميريزن جزو موارد غيراخلاقيه
وقتي چيز ناشايست ياد ميدن چه جوري توقع داري يه بچه كوچيك ياد نگبره منم تو همين جامعه بزرگ شدم ياد گرفتم اما نگفتم انجامش ميدم(به طور حتم عقل دارم و ميدونم چه كاري خوبه و چه كاري بد اما در مورد همه اين طور نيست بعضيها واقعيتاي جامعشونو ياد ميگيرن

فعلا همين يه كلمه مونده براي جواب اين سوال
شما يه كلمه جديد پيشنهاد بدين

amir-

عضو جدید
کاربر ممتاز
يعني از بچگي ازادش مي ذارين يا با خدا بار ميارينش ؟

مثلابه نظر من خوبه ادما با هر فيلم و هر شبكه و ... ارتباز نداشته باشن
به بچمون كمك كنيم دوستاي درستي داشته باشن
بهش ياد بديم توي مواقعي كه داره به گناه مي افته با خدا راز و نياز كنه و ازش كمك بخواد
يه كم هم مردم توي جامعه رعايت كنن خيابونا و دانشگاه رو با مهموني شب اشتباه نگيرن خيلي خوب ميشه
ولي حالا كه توي اين محيط بزرگ شدن
شما راه حلي داري خودت ؟

هميشه فكر ميكردم دختر پاك بودن سخته اما
پسر بودن و پاك بودن هم خداييش خيلي سخته
مطمئنا ازادش نمیزارم
یا یه جایی (مکان)زندگی میکنم که این مسئله(جنسی)یه چیز حل شده باشه،یا همون که شما گفتین(با خدا بار اوردن)
البته با خدا بار اوردن با این چیزی که خیلیا تو ذهنشون هست فرق داره البته از نظر من.
اینو میشه یه تاپیک جداگانه واسش زد ولی بحث الان ما چیز دیگس
ممنونم

M@HYA-J00N

عضو جدید
کاربر ممتاز
فرض كنيد شماهم يه بچه داريد
ميفرستينش مدرسه ديگه خودتون ميدونين كه مدرسه هاي الان شده محل يادگيري هرچي كار زشته
تو جامعه هزار تا چيز ميبينه كه فقط اول لحظه ظاهر زيبايي داره و باطنشو نميبينه

مثل اين ميمونه كه جلو بچت يه كيك بزرگ و خامه اي بذاري بعد بهش بگي نخور
اون حرف تو رو نميفهمه نميفهمه اين كيك فقط ظاهر خوشمزه اي داره و در اصل براي سلامتيش مضره

آقا امير حرف شمايي كه ميگي آدمايي كه توي اين جامعه بزرگ ميشن كار زشتو ياد نگيرن در صورتي كه دارن ياد ميدن عين مثل بالاست

شما چه جوري ناديدش ميگيري؟

amir-

عضو جدید
کاربر ممتاز
فعلا همين يه كلمه مونده براي جواب اين سوال
شما يه كلمه جديد پيشنهاد بدين
پستت یه طوریه که نشد از همش نقل قول بگیرم.
با یه کلمه این معضل حل نمیشه
چه از جانب من و چه از جانب بقیه دوستان

M@HYA-J00N

عضو جدید
کاربر ممتاز
پستت یه طوریه که نشد از همش نقل قول بگیرم.
با یه کلمه این معضل حل نمیشه
چه از جانب من و چه از جانب بقیه دوستان

واقعا كه؟؟؟:mad:

اين همه مسئله ها و مشكلاتمونو براي شما باز ميكنيم بعد شما اون جملاتي رو مد نظر ميگيرد كه در مورد اين مطلب اصلا اهميتي نداره
شما هم كه دنبال جواب سوالتون نمي گردين چرا اين تاپيكو گذاشتين؟؟؟

amir-

عضو جدید
کاربر ممتاز
فرض كنيد شماهم يه بچه داريد
ميفرستينش مدرسه ديگه خودتون ميدونين كه مدرسه هاي الان شده محل يادگيري هرچي كار زشته
تو جامعه هزار تا چيز ميبينه كه فقط اول لحظه ظاهر زيبايي داره و باطنشو نميبينه

مثل اين ميمونه كه جلو بچت يه كيك بزرگ و خامه اي بذاري بعد بهش بگي نخور
اون حرف تو رو نميفهمه نميفهمه اين كيك فقط ظاهر خوشمزه اي داره و در اصل براي سلامتيش مضره

آقا امير حرف شمايي كه ميگي آدمايي كه توي اين جامعه بزرگ ميشن كار زشتو ياد نگيرن در صورتي كه دارن ياد ميدن عين مثل بالاست

شما چه جوري ناديدش ميگيري؟
تو پست های بالا گفتم که بحثمون تربیت بچه نیست.
یعنی به نظر شما من نوعی که تو این جامعه هستم و همه چیز رو میبینم ،باید همه رو یاد بگیرم و انجام بدم؟اینه منظورتون؟

بالا