با سلام
همون طور که دیدیم اکثر دوستان همون نکته اول رو بهش توجه نکردن و اون اینکه تعصب رو رشته خودشون نداشته باشن.
ما از کلاس رشته میتونیم خیلی چیزا برداشت کنیم
اگه
رشته دهن پرکن بخوایم:
همونطور که دوستان گفتن
مهندسی معماری یا رشته های جدیدی مثل
مهندسی پزشکی یا مهندسی هوا وفضا یا مهندسی شیمی ویا . . . میتونه دهن پرکن باشه.
اما اگه از لحاظ
کلاس کاری و یا
سختی رشته ویا بقول بعضی ها
شاخ بودن بخوایم بررسی کنیم:
مهندسی برق ومهندسی مکانیک دو مهندسی هستن که من بدون اغراق بهتون بگم کلاس کاری بالاتری از بقیه دارن واینو خیلی از بچه های همه رشته های دیگه هم قبول دارن.
ضمن این که: من نظرم اینه که
همه رشته ها جایگاه خودشونو دارن و نمیشه بگیم کدوم رشته از بقیه بهتره.هر رشته یک کاربردی در صنعت واجتماع و زندگی انسان داره اما بعضی رشته ها بیشتر کاربرد دارن وضرورت بیشتری دارن اما بعضی دیگه چون جدید هستن یا کاربردشون خاصه کمتر ضرورت دارن.
اما در مورد این که گفتین کدوم رشته
اسمش روح ادم رو ارضا میکنه و ادم میتونه با تمام وجود بهش افتخار کنه همونطور که بعضی از دوستان گفتن روح هر کسی یه جور ارضا میشه و به نظر من این بستگی به علاقه وسلیقه افراد داره که به چه رشته ای افتخار میکنن ونمیشه گفت روح تموم ادما یه جور ارضا میشه.
روح ادم رو اسم یه رشته ارضا نمیکنه!!! حتی نمیشه گفت یک رشته درسی روح ادم رو ارضا میکنه چه برسه به اسمش!!! بعضیا ممکنه با یک رشه درسی روحشون ارضا بشه ولی بعضیا مباحث درسی نمیتونه ارضاشون کنه و به مباحث فراتر از یک درس یا چند کتاب خاص قانع نمیشن.
به هر حال این نکته اخر به علاقه خود فرد بستگی داره و من به شما پیشنهاد میکنم اگر کسی میخواد انتخاب رشته کنه نباید فقط به با کلاس بودن رشته و دید مردم واجتماع نسبت به رشته اون رو انتخاب کنه باید علاقه و استعدادهای خودش رو بیشتر بهش توجه کنه.
(اما من خودم از اولش بیشتر به برق الکترونیک علاقه داشتم چون واقعا شاخه

)