صخا
عضو جدید
معلومه دوست عزيزخوب معلومه بیشتر ما از روی تعصب نظر میدیمکلا مهندسی رشته ی باکلاس و باحالیه
ولی خوب قبول کنین که برق دیگه اخرشه
![]()
مكانيك اوله . برق آخره

معلومه دوست عزيزخوب معلومه بیشتر ما از روی تعصب نظر میدیمکلا مهندسی رشته ی باکلاس و باحالیه
ولی خوب قبول کنین که برق دیگه اخرشه
![]()
رشته ی خوبی هست . تنها مشکلش بازارکارش تو ایرانه که فکر میکنم تا چندسال دیگه این مشکلش هم برطرف شه .
اینکه من میشنوم یه دختر مکانیکه برام جالبهآخه دانشگاه ما تو مکانیک دختر نمیگیره
![]()
آره شنیدم اون جا دختر نمی گیره.این جا هم تو کلاس ما 5تا دختریم 40 تا پسر!عدالت بیداد می کنه!!!
به نظرم كامپيوتر رشته ي با كلاسيه... بعدشم معماري...
اما در آينده اي نچندان دور كامپيوتر و آي تي پيشرفت زيادي خواهند كرد... جوري كه كل زندگي آدما رو زير سلطه ميگيره... و البته برا كسايي كه قصد دارن تو آينده برن خارج كه ديگه محشره.... چون تو كشور هاي پيشرفته تر خب به برق و نرم افزار خيلي بها ميدن... چون واقعا نياز دارن...
ما هم تو صنایع همچین وضعیتی داریم .
یه ذره فرق میکنه
3 تا دختر 30 تا پسر![]()
شما بچه های عمران و مکانیک همتون خود خواهین فقط مهندسی پزشکی اگه اینجوریه........
میشه اینقدر کل کل نکنید و کری نخونین؟؟؟؟
میدونستم تهش همین میشه و من آحرش جوابمو نمیگیرم! شاید از بین این همه پست 2-3نفر حرف منطقی زدن!
اگه یکی مهندسی آبیاری گیاهان دریایی هم خونده باشه میگه معلومه که رشته من باکلاس ترینه مگه شک داشتی؟؟؟
زشته بخدا !!! کمی واقع بین باشید به جایی بر نمیخوره!![]()
دارمت داداش
کشاورزی عالیه اما صنایع رو عشقه
خيلي باحال گفتين
پس نتيجه ميگيريم كه:
مواد: مادر رشته ها
مكانيك: پدر
صنايع: پدربزرگ
كامپيوتر:مادربزرگ
.......
بقيه لطفا كاملش كنن با رشته هاي ديگه![]()
میدونی چیه؟ به نظر من فقط عمران! چون... چون تنها رشته اییه که به معنای واقعی مهندس میشی....اولین رشته ی مهندسی عمران بود.
]چرا این حرفو می زنی؟الان رشته کامپیوتر بی ریخت ترین رشته دانشگاهی موجود در ایران است
]چرا این حرفو می زنی؟
دنیا داره روی انگشت کامپیوتری ها می چرخه.دیگه خودت که کامپیوتری من نباید برات توضیح بدم.[/QUOTE
کی گفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مادر رشته ها چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟---------->>>>>>موادتحول توی علم ------->نانو که تخصص ماهاست!!!!!!!!!!!!!
موادم همینجوریهآره شنیدم اون جا دختر نمی گیره.این جا هم تو کلاس ما 5تا دختریم 40 تا پسر!عدالت بیداد می کنه!!!
leadys and gentelman دوستان عزیز ،مهندسین محترم!این مسئله و دیگه همه دنیا میدونن که قوی ترین و مشکلترین علم مکانیکه چون مکانیک پای تمام علوم ریاضی و فیزیک رو وسط میکشه و به طور کاربردی بررسی میکنه.همیشه هم بازار کارش خوبه.هرکسی هم نمیتونه بخونه چون سخته.همیشه هم مهندسی مکانیک با کلاس و با ابهت بوده.پس دیگه لطف کنین شاخ نشین برا مهندسین مکانیک!!با تشکر از همکاریتون!
![]()
ولی هر کی از مامانش قهر میکنه میره معماری میخونهاصلا تا به حال فكر كرديد جقدر معمارى دهن بر كنه؟![]()
من اصلن نمی خوام راجع به کلاس رشته ها صحبت کنم,چون به نظرم بحث چرندیه و به جایی نمی رسه فقط همه می خوان روی همو کم کننولی هر کی از مامانش قهر میکنه میره معماری میخونه
هم سراسری هم آزاد(کارشناسی هم کاردانی)هم غیرانتفاعی(کارشناسی و کاردانی)هم پیام نور معماری دارن درساشونم که هنر نمیدونم چه ربطی به مهندسی داره سفالگریو نقاشیه تازه یادت نره از هنرستانم واردش میشن
ولی هر کی از مامانش قهر میکنه میره معماری میخونه
هم سراسری هم آزاد(کارشناسی هم کاردانی)هم غیرانتفاعی(کارشناسی و کاردانی)هم پیام نور معماری دارن درساشونم که هنر نمیدونم چه ربطی به مهندسی داره سفالگریو نقاشیه تازه یادت نره از هنرستانم واردش میشن
leadys and gentelman دوستان عزیز ،مهندسین محترم!این مسئله و دیگه همه دنیا میدونن که قوی ترین و مشکلترین علم مکانیکه چون مکانیک پای تمام علوم ریاضی و فیزیک رو وسط میکشه و به طور کاربردی بررسی میکنه.همیشه هم بازار کارش خوبه.هرکسی هم نمیتونه بخونه چون سخته.همیشه هم مهندسی مکانیک با کلاس و با ابهت بوده.پس دیگه لطف کنین شاخ نشین برا مهندسین مکانیک!!با تشکر از همکاریتون!
![]()
خیلی ببخشیدا اگه شما عقده اینو دارین که مهندس صداتون کنن اون یه بحث دیگستایجوری بگید بهتره: هر کی از مامانش قهر میکنه میره معماری میخونه و بهر کی که از مامانش قهر کرده و معمار ی میخونه گیر میدی که رشتت مهندسی نیست میگه ما خلاقیت داریم!
ببخشید پس بقیه مهندسیا باقالی بار میزنن!
حقایقو بپذیریم.هیچ جای دنیا نمیگن مهندس آرشیتکت(جز ایران)همه میگن آرشیتکت
من کشاورزی هستمباغبانی
اما فکر کنم از اخر اول بشم