معماری دیگه
باکلاس ترین رشته مهندسی (منظورم رشته ایه که آدم میتونه با تمام وجود بهش افتخار کنه و به زبون آوردن اسم اون رشته روح رو ارضا میکنه) کدومه ؟؟؟
لطفا بدون تعصب رو رشته خودتون جواب بدین!!!
حق با شیلاست.به نظر من مهندسي هوا فضا و مهندسي پزشكي باكلاسن
حق با شیلاست.
آقایون و خانومای مهندس، چرا بحث ها رو با هم قاطی می کنید. ایشون نگفتن که کدوم رشته بازارکارش بهتره یا کدوم رشته کاربردش بیشتره یا کدوم رشته مهندسی تره که...
گفته کدوم رشته باکلاس تره. به نظرم رشته ای که دهن پر کن تر باشه می گن با کلاسه. مثل این دوتا رشته ای که بالا گفتن: مخصوصا مهندسی پزشکی
سلام خدمت دوستان
بنظر بنده بهترین رشته رشته ای هست که علاقه در اون باشه چون در اینصورته که باعث موفقیت میشه وگرنه اگر شما رشته ای رو بخاطر کلاس انتخاب کنید هم به خودتون ضرر زدین و هم باعث هدر رفتن سرمایه مملکتتون شدین
متاسفانه چیزی که بسیار در ایران شاهد اون هستیم
-----------------------------------------------------------------------------------------
عکس شهدا را می بینیم
عکس شهدا عمل می کنیم
میشه اینقدر کل کل نکنید و کری نخونین؟؟؟؟
میدونستم تهش همین میشه و من آحرش جوابمو نمیگیرم! شاید از بین این همه پست 2-3نفر حرف منطقی زدن!
اگه یکی مهندسی آبیاری گیاهان دریایی هم خونده باشه میگه معلومه که رشته من باکلاس ترینه مگه شک داشتی؟؟؟
زشته بخدا !!! کمی واقع بین باشید به جایی بر نمیخوره!![]()
شما از دور دارین میگید صنایع یه علمی که شامل همه مهندسیا میشه منم قبل اینکه این رشته باشم همینو میگفتم اما حالا نهمن یه توضیحی راجع به بعضی رشته ها میدم بعد جواب سوالتون رو میدم
1.معماری اصلا کلاس نداره بهتره یه لحظه چشماتونو ببندین و به اولین چیزی که بعد از شنیدن معماری به ذهنتون میاد توجه کنین در ضمن تو دانشگاه ما هر کس نمیتونه درساشو پاس کنه مستقیم میره معماری
2.صنایع تا حدودی اسمش بد نیست بین مهندسیا به هلو معروفه
3.مواد که اصلا کلاس نداره به موادیا له و هتل هم میگن
4.نفت ، شیمی و مکانیک باکلاسن اما نه زیاد اما تو ایران درآمد خوبی دارن
5.مهندسی پزشکی دانشجوهای این رشته فکر میکنن که از دماغ فیل افتادن خیلی قیافه میگیرن البته اسمش بین عوام بد نیست
6. برق اونم بد نیست اما ذهنیت مردم بهش بده و فقط سیمکشی یادشون میفته
درکل رشته هایی که اسمای دهن پر کن دارن همون مهندسی پزشکی و هوافضا و از این قبیل رشته هان که اسمای خاصی دارن ولی حقیقتا تو ایران هیچ وقت به کار نخواهد آمد اینو مطمئنم حدااقل راجع به مهندسی پزشکی
من یه همکلاسی دوران دبیرستان داشتم تنها استدلالش از اومدن به رشته ریاضی اسم کتاباش بود مثلا میگفت وقتی میگن حساب دیفرانسیل انتگرال ، حسابان ، ریاضیات گسسته و ... حال میکنم بنده خدا آخرشم کنکور انسانی شرکت کرد به نظر من بهتره به آینده رشته بیشتر توجه بشه تا اسمش
من خودم شیمی هستم رشته های دیگه ای را هم آورده بوده اما چون یکی از اصلی ترین اولویتهام تو انتخاب رشته آینده شغلی و درآمد بود ترجیح میدادم مکانیک نفت و شیمی قبول بشم برخلاف خیلیا از برق اصلا خوشم نمیامد
من خودم ازون آدمایی نیستم که بخوام بخاطر کلاس (یا به زبون خودمون قر و فر) رشته ای رو انتخاب کنم فقط میخواستم بدونم رشته ای که علی الحساب انتخاب کردم چه چیزی رو تو ذهن بقیه تداعی میکنه 0(برام جالب بود)، که خوشبختانه هیچ کس هم به اون رشته اشاره ای نکردمن یه توضیحی راجع به بعضی رشته ها میدم بعد جواب سوالتون رو میدم
1.معماری اصلا کلاس نداره بهتره یه لحظه چشماتونو ببندین و به اولین چیزی که بعد از شنیدن معماری به ذهنتون میاد توجه کنین در ضمن تو دانشگاه ما هر کس نمیتونه درساشو پاس کنه مستقیم میره معماری
2.صنایع تا حدودی اسمش بد نیست بین مهندسیا به هلو معروفه
3.مواد که اصلا کلاس نداره به موادیا له و هتل هم میگن
4.نفت ، شیمی و مکانیک باکلاسن اما نه زیاد اما تو ایران درآمد خوبی دارن
5.مهندسی پزشکی دانشجوهای این رشته فکر میکنن که از دماغ فیل افتادن خیلی قیافه میگیرن البته اسمش بین عوام بد نیست
6. برق اونم بد نیست اما ذهنیت مردم بهش بده و فقط سیمکشی یادشون میفته
درکل رشته هایی که اسمای دهن پر کن دارن همون مهندسی پزشکی و هوافضا و از این قبیل رشته هان که اسمای خاصی دارن ولی حقیقتا تو ایران هیچ وقت به کار نخواهد آمد اینو مطمئنم حدااقل راجع به مهندسی پزشکی
من یه همکلاسی دوران دبیرستان داشتم تنها استدلالش از اومدن به رشته ریاضی اسم کتاباش بود مثلا میگفت وقتی میگن حساب دیفرانسیل انتگرال ، حسابان ، ریاضیات گسسته و ... حال میکنم بنده خدا آخرشم کنکور انسانی شرکت کرد به نظر من بهتره به آینده رشته بیشتر توجه بشه تا اسمش
من خودم شیمی هستم رشته های دیگه ای را هم آورده بوده اما چون یکی از اصلی ترین اولویتهام تو انتخاب رشته آینده شغلی و درآمد بود ترجیح میدادم مکانیک نفت و شیمی قبول بشم برخلاف خیلیا از برق اصلا خوشم نمیامد