مجبورم نکنین خشانت نشون بدما
تمومش کنین

تمومش کنین
مدیر چرا متعجبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مجبورم نکنین خشانت نشون بدما
تمومش کنین
والا تعجب که خوبه دارم شاخ در میارم از رفتار شماها![]()
من واون با هم دشمنیم
اولشم گفتم که اینجا نیاد
تانبود همه چیز خوب بود
من داشتم با بچه ها خداحافظی میکردم
تا اومد همه چیز خورد بهم
الان هم بره بیرون مشکلات تموم میشه
شما هم خشن نشو این آخرین روز منه
از شما و آرامش و پیرجو هم خداحافظی میکنم
تو کلا فرهنگت همینه
همین الان بزار
من هم همشو دارم هم ماله تو رو هم ماله اون بنده خدا رو
ببینیم کی بیشتر ضرر میکنه
اونجا هم گفتم من با کسی خدافظی نمیکنم
ببین کم میاری چرا اسم اون بنده ی خدا رو وسط میکشی؟؟؟ مسائلت رو با اون بنده ی خدا خودت حل کن.
و در مورد خودمون :
باشه پیام هامون رو میذاریم اینجا ولی قانون داره. برای اینکه کسی تحریف نکنه پیام های اونیکی رو ، یه کاری میکنیم :
دونه دونه ی پیام های من رو باز میکنی از صفحه عکس میگیری عکسشو میذاری اینجا.
چون نمیخوام نامردی کنم و از تو هم بزرگ ترم میذارم اول تو این کار رو بکنی. اگه دلت خواست این کار رو بکن و بعد هم من میام همین کار رو با پیام های تو میکنم . درسته وقت زیادی میگیره شاید چند ساعتی طول بکشه ولی خودت خواستی که این کار رو بکنیم.
والا تعجب که خوبه دارم شاخ در میارم از رفتار شماها![]()
سلام افسون جان. تقصیر خودش بود. اگه نمیخواست من جوابشو بدم اسم من رو ( تازه با غلط املایی) توی پست اولش نمیذاشت . اگه اسم منو نگفته بود من هم جوابش رو نمیدادم . تازه خودت میبینی که چقدر توهین کرده توی همین چند تا پست.
باشه این یه روز رو تحمل میکنم. از فردا من راحت و شادممن ازت عذر خواهی نکردم و نمیکنم
من نمیخوام جواب بدم
میخوام با بچه ها خداحافظی کنم
پارازیت نفرست
باشه این یه روز رو تحمل میکنم. از فردا من راحت و شادم
بای
silver lightآتیلا
قرار بود بهم یه اسم بدی
بفرست پیام خصوصیم
کافر همه را به کیش خود پنداردتاپیک پیرجوای ول پیرجو
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/images/icons/icon_gol.gif
خداحافظی از باشگاه مهندسان ایران به روایت تصویر
خب بالاخره پیش میاد دیگه؟ چیه ؟ چشاتون داره برق شادی میزنه!! بخندید بخندید...
بعضی وقتا که صفحه اول سایت بالا می آمد تاپیک هایی در تالارهای متفاوت فنی مهندسی و بیشتر در تالارهای اول باشگاه جهت جلب توجه و خلاصه گفتگوی آزاد زده می شد که عنوان کاملا واضحی داشت خداحافظی از باشگاه ...وقتی وارد تاپیک می شدم نوشته های جالبی به چشم می خورد...
اولش شرحی ( ناگفته نماند که بعضی ها خوش سلیقه بازی در میارن و شعری از خودشون تراوش می کنن یا از یه بدبختی میزارن) با نحوه آشنایی با سایت گفته می شد که در همشون برای کسب علم وارد باشگاه توسط موتورهای جستجوگر شده اند. دقیقا اسم مقاله ای که دانلود کردن و چه بوده و چه ساعتی و چه روزی و چه سالی...
بعدش شرحی درباره اینکه چه تاپیک هایی داشتم که باعث کدورت شده، و اینجاشه که خیلی مهمه....
یک طوری صحبت می کنن که همه اه و ناله و اشک از گوشه چشم خوانندگان جاری می شود.
حالا میان درباره حلالیت طلبیدن...توی این مدت بماند که دهن مدیریت و کاربر و ربات و هر چی که بوده سرویس شده....با یه جمله ..دیگه اگه خوبی یا بدی دیدید حلال کنید..حالا این جمله رو وقتی یه نفر واسه دو سه روز میره مهمانی خونه عزیزش میگه نه اینکه 2 سال دهن سرویس کنه و بعدش هم...خب بگذریم..حلال..تو برو مال از شیر مادر هم حلال ترش می کنیم...
در آخرش هم اسم کلیه کاربرای باشگاه رو میذاره که دوستم بودن و یادشون هستم...معمولا این آدرس رو میذارن..اینه...خود خودشه
هنوز تمام نشده ها..تازه اولشه....
بعدش طبع شاعریشون گل می کنه و علی یارت دیگه بنویس ...شعر رمانتیک..شعر سر مزار...شعر عارفانه...خلاصه هر شعر جان سوزی که باشه میذارن...
آخر آخر تاپیک هم اسم یه سایت رو میذارن که من اونجا هستم 24 ساعت...خدا به داد مدیرای اون سایت برسه که قرار دهنشون مثل دهن ما بشه.
این جاش خیلی مهمه آواتار که مدت ها عکس سیاسی بود، عکس مورد دار بوده که با کلی خواهش و التماس مدیریت که آخرش هم عوضش نکرده...بر میداره و این عکس ها رو میذارن...
![]()
![]()
![]()
![]()
و غیره که خودتون متخصصش هستید....
.......اما....
ملت رو کلا خر فرض کردن....
.......................
اکانت دوم رو از یک ماه قبل ساختن...علی یارت...بیا تو...
=====================================
چی شد؟ فکر کردید من می خوام برم؟ حالا بخند...
حرفهاش خیلی اشنا بود
[SIZE=-1]اتیلا نرو![]()
[/SIZE]
هر کی بهت چپ نیگا کرد بگو بکشمش[SIZE=-1]گریه نکن آبجی جلو اینا
هر کی بهت چپ نیگا کرد بگو بکشمش[SIZE=-1][/SIZE]![]()
موفق باشی
ولی پیرجو کار درستی نکرد بعد تاپیک تو اون تاپیک تمسخرشو زد...
بعد از خدافظیه اسی و اتیلا...![]()
اسی هم رفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()