بله من هم جزیی از جامعه هستم و در این سیستم بزرگ شدم و متاسفانه گاهی
مجبور به دروغ گویی شدم!
گفتید خانواده ایرانی خانواده های پاکی هستند که نون حلال میبرند سر سفره ؟!! واقعا ؟؟ این حرف شما اگر مربوط به 50 سال پیش یود قبول میکردم یا همین 20 سال پیش هم بود هم قبول میکردم ولی الان ... ؟!!
من در محل کارم از برخی همکاران چیزهایی میبینم که فقط میبینم این جملات قشنگا فقط برای کتابها و دنیای نته!
جدای از اون , یه مدتی هست بچه های فامیل سوالهای درسی شونو میان از من میپرسند :دی وقتی به جزواتشون نگاه میکنم میبینم معلم چیزی نگفته که این بچه جزوه بنویسه و بهشون میگه برید تو اینترنت جستجو کنید مفاهیم پیدا کنید!!! این معلم برای چی حقوق میگیره ؟ یا این معلم از این راه میخواد دانش آموزان رو به کلاسهای خصوصی خودشون دعوت کنه !!! بعد مقایسه میکنم با معلم های زمان خودم !! من تو مدرسه دولتی درس خوندم اون موقع بهترین معلم ها رو داشتم معلم هایی که هنوز جزواتشونو دارم هنوزم وقتی یاد فرمولهای درسی میفتم صداشون تو گوشم هست چون معلم هامون وجدان داشتند که از همون ساعت ورود تا دقیقه پایانی وظیفه خودشونو انجام میدادند و فهم و یادگیری دانش آموزان سرکلاس براشون مهم بود ( اون هم در کلاس های 30 -40 نفره ) ولی الان چی شدند .... ؟!! ( البته اینجا بر من خرده نگیرید که چرا از قشر معلم انتقاد کردم که بنظرم این بی وجدانی ها در
تمام قشرها رو به افزایش هست.)
البته ممکنه بگید من مثبت ها رو نمیبینم چرا آدم های با وجدان هم هستند ولی متاسفانه ناخالصی های جامعه ی ما داره افزایش پیدا میکنه!
مثال دیگری میزنم همکلاسی داشتم در دوره دانشگاه که عقاید مذهبی داشت و چادری بود ( البته هیچ وقت تظاهر نداشت وچادر و اعتقاداتش واقعی بود ) چندوقت پیش شنیدم ایشون سرکاردولتی رفتند بدون آزمون ! و طبق گفته خودش یه آشنایی ( که میشه همون پارتی) براشون کار جور کرده!! ایشون الان راهشون درست بوده؟ حقوقی که میگیرند حلاله ؟ یادمه همون موقع ایشون سفر حج و کربلا هم رفته بودند!
از این افراد چه فراوانند در این کشور ( حالا چه با عقاید دینی چه بدون عقاید) شما به اینها میگید آدم های پاک ؟؟
در اخبار خوندم (همین سایت ) 25 میلیون پیاده رفته برای اربعین حسینی ! که مطمئنا اکثریت ایرانی اند!
فقط ای کاش به جای افتخار به کمیت ها به کیفیت ها توجه میکردیم!