doost4
عضو جدید
شک نکن.
برو مکانیک.
اما اگه می خوای کلاس بذاری برو هوافضا یه عمر حالشو ببر. اما : جیب خالی پز عالی .
درسته ولی اگه برم یکی از دانشگاها مثلا مثل امام حسین که بعدش بازار کار تامینه چی؟

شک نکن.
برو مکانیک.
اما اگه می خوای کلاس بذاری برو هوافضا یه عمر حالشو ببر. اما : جیب خالی پز عالی .
درسته ولی اگه برم یکی از دانشگاها مثلا مثل امام حسین که بعدش بازار کار تامینه چی؟![]()
سلام،من پریسا هستم مکانیک دانشگاه اصفهان و عاشق هوافضا.به ساخت گلایدر وهواپیماهای مدل هم علاقه دارم.
سلام!
من هم ميام ولي بگيد اول اينكه من با رتبه ي 3500 منطقه 2 مي تونم برم دانشگاه امام حسين؟
خوبه؟
برم يا نه؟
لطفا بگيد.
من تازه مي خوام برم كارشناسي بعد اينكه تو كارشناسي ارشد رتبه هاشون خوب بوده؟
راجع به همه چيز بگيد ممنون!
سلام عزیزم
قبلا می شد رفت اما حالا اوضاع فرق کرده ، فکر نمی کنم با 3500 بتونی هوافضا بری.
ضمنا قبلا رتبه هاشون تو ارشد خوب بوده اما حالا خبر ندارم. چون همه چی عوض شده.
سلامسلام
من تو قمست مهندسي معدن - كه خوب رشته خودم هست - يك تاپيك زدم و توش از تمام بچه هاي دانشجو و ... كه در زمينه معدن فعاليت مي كنن خواستم كه بيان خودشون رو معرفي كنن . گفتم اينجا هم اين تاپيك رو بزنم كه كلاً همه با هم آشنا بشيم !!!
براي اولين بار هم خودم مي نويسم :
من مرتضي دانشجوي ترم 3 مهندسي معدن -هستم .
حالا شما هم خودتون رو دونه دونه معرفي كنين![]()
مي توني ايميلت را بفرستي ؟در مورد ادامه تحصيل كارت دارمسلام,بهشاد هستم.سال3 كارشناسي مهندسي هوافضا دانشگاه New South Wales Australia
Salaam
Az ashenai ba site khoshaal hastam. Alaqe e darsiyam reshteye hava faza hast va be khosoos "control system" haye marboote. Shirazi hastam vali felan kharej az shiraz daram dars mikhoonam. Dar panahe khoda, khodahafez
-Hamid
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
J | درخواست جزوه خلاصه مقدمه هوافضا | مهندسی هوافضا | 0 | |
![]() |
پانزدهمین کنفرانس هوافضا | مهندسی هوافضا | 0 | |
A | دانشگاه یا دانشکده مربوط به هوافضا | مهندسی هوافضا | 2 | |
![]() |
فراخوان مقاله همایش یافته های نوین در هوافضا و علوم وابسته - مهر 94 | مهندسی هوافضا | 1 | |
![]() |
چهاردهمین کنفرانس هوافضا | مهندسی هوافضا | 0 |