سلام دوستای گلم من محمد پشت کنکورم.. رشتم ریاضی .. می خواستم از مهندسا بپرسم کدوم گرایش مکانیک به هوا فضا نزدیکه/؟اخه می خوام مکانیک بخونم
راستی عاشق هوا فضا و خیلی هم مباحث مربوط به نسبیت اینشتین رو دوست دارم ... از اینکه پیش شما هستم خوشحالم اگه میشه جوابم هم بدید ...مرسی
![]()
سلام میشه آدرس ایمیلتون رو بفرستین چند تا سوال در مورد دانشگاه شریف ازتون بپرسم؟من علی _سال 2 شریف
سلام راستشو بخوای بازار زیاد خوبی ندارهسلام خدمت دوستان و کاربران عزیز . امیدوارم که حالتون خوب باشه . می خواستم در مورد آینده ی شغلی و کاری رشته ی هوا و فضا من رو راهنمایی کنید . با تشکر موفق باشید .
![]()
سلام دوستای گلم من محمد پشت کنکورم.. رشتم ریاضی .. می خواستم از مهندسا بپرسم کدوم گرایش مکانیک به هوا فضا نزدیکه/؟اخه می خوام مکانیک بخونم
راستی عاشق هوا فضا و خیلی هم مباحث مربوط به نسبیت اینشتین رو دوست دارم ... از اینکه پیش شما هستم خوشحالم اگه میشه جوابم هم بدید ...مرسی
![]()
خیلی ممنون از شما دوست عزیز. فقط یه سوال داشتم ازتون کدوم گرایش مکانیک بهتره و بازار خوبی داره و من از کجا بفهمم به جامدات علاقه دارم یا سیالات ؟؟ راستی اگه میشه گرایش خودتون هم بگیدشما در انتخاب رشته مکانیک شک نکن .(که خودت هم فهمیدی) چون در این صورت دستت بازه و در آینده می تونی راحت تصمیم بگیری . اگر واقعا به هوافضا علاقه داری می تونی لیسانس مکانیک بگیری و در ارشد رشته هوافضا رو ادامه بدی .
از نظر شغلی رشته هوافضا فقط در ارگان های نظامی ( صنایع دفاع - سپاه و ...) بازار کار داره . اما همین بخشها برای فعالیت های خود در زمینه هوا فضا از مهندسان مکانیک استقبال بیشتری می کنن.
خیلی ممنون از شما دوست عزیز. فقط یه سوال داشتم ازتون کدوم گرایش مکانیک بهتره و بازار خوبی داره و من از کجا بفهمم به جامدات علاقه دارم یا سیالات ؟؟ راستی اگه میشه گرایش خودتون هم بگید
سلام خدمت دوستان و کاربران عزیز . امیدوارم که حالتون خوب باشه . می خواستم در مورد آینده ی شغلی و کاری رشته ی هوا و فضا من رو راهنمایی کنید . با تشکر موفق باشید .
![]()
سلام راستشو بخوای بازار زیاد خوبی ندارهاینطوری که من شنیدم بیشتر توی جاهای نظامی نیرو میگیرن ... اونم که حال نمیده
.... واسه همین میخوام برم مکانیک
![]()
شما در انتخاب رشته مکانیک شک نکن .(که خودت هم فهمیدی) چون در این صورت دستت بازه و در آینده می تونی راحت تصمیم بگیری . اگر واقعا به هوافضا علاقه داری می تونی لیسانس مکانیک بگیری و در ارشد رشته هوافضا رو ادامه بدی .
از نظر شغلی رشته هوافضا فقط در ارگان های نظامی ( صنایع دفاع - سپاه و ...) بازار کار داره . اما همین بخشها برای فعالیت های خود در زمینه هوا فضا از مهندسان مکانیک استقبال بیشتری می کنن.
سلام سپیده خانم.من هم ترم اخر کارشناسی هوا فضا هستم.سخت درگیر کار پایان نامه هستم اگه لطف کنید میتونید کمک کنید.موضوع :پهپادها و هواپیمای بدون سرنشین.با تشکر.امیریا من له الهوا و الفضا
سلام
من سپیده کارشناسی هوافضا خواجه نصیر طوسی
خوشحال می شم اگه بتونم کمکی کنم![]()
سلام...
امیدوارم حالتون خوب باشه.
سلام آقای مدیر. میتوم بپرسم گرایش شما چیه؟
bebakhshid man nemitonam ba computeram farsi type konam soalam in bod ke dar morede yek id khob mikhaham tahghigh konam agar dostan nazari dashtan lotfan be man komak konan mamnon misham man taze vared hastam dar in site omidvaram kam kam ashena besham ba karayee in sitr ba tashakor
سلام سلام
من هم تو جمع راه مي ديد ؟
من منصوره ام
سوم رياضي
عشق هوا فضا
تو جمع قبول مي شم با اين وضع؟
شما كلهم اخراجي!![]()
خوش اومديد.
دلتون مياد
دختر به اين خوفي ماهي
يعني من نباشم؟؟؟؟![]()
چرا كه نه؟ دوستان زير كرسي خيلي توصيه شما رو كردن،اساسي!
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
J | درخواست جزوه خلاصه مقدمه هوافضا | مهندسی هوافضا | 0 | |
![]() |
پانزدهمین کنفرانس هوافضا | مهندسی هوافضا | 0 | |
A | دانشگاه یا دانشکده مربوط به هوافضا | مهندسی هوافضا | 2 | |
![]() |
فراخوان مقاله همایش یافته های نوین در هوافضا و علوم وابسته - مهر 94 | مهندسی هوافضا | 1 | |
![]() |
چهاردهمین کنفرانس هوافضا | مهندسی هوافضا | 0 |