عه افشین تویی !!! تو ام که زنده ای .... من فک میکردم فقط خودم زنده موندم از فسیلا : )...امیدوارم کردی
همه هستن کم و بیش !
یکی کم ، یکی بیش !
من نمی دونم با این همه جملات فلسفی ، چرا وزیری چیزی نشدم !

عه افشین تویی !!! تو ام که زنده ای .... من فک میکردم فقط خودم زنده موندم از فسیلا : )...امیدوارم کردی
آری آریبا سلام فسیل باشگاه هستم :دی
به همگی تبریک میگم
آیا کسی هست که مرا بشناسد ؟ : )))))))))
با سلام فسیل باشگاه هستم :دی
به همگی تبریک میگم
آیا کسی هست که مرا بشناسد ؟ : )))))))))
همه هستن کم و بیش !
یکی کم ، یکی بیش !
من نمی دونم با این همه جملات فلسفی ، چرا وزیری چیزی نشدم !![]()
آری آری
سلام جغله
مگه چندتا چغندر داریم![]()
تولدت مبــ[چه لوگوي زشتي :/ اين چيه ديگه]ــــارك![]()
هی وای من ... چ روزگار جالبی داشتیم .بهرحال شناسایی شدی .چ فرقی میکنه مهم اینه که از نظر من جغله ای خخخخخخ
سلاااام گله گلاب !!
آقا درست یادته ؟ جقله نبودما ..من به بقیه میگفتم جقله ... من پیرم خودم :دی
یاد همه ی این سالها به خیر...![]()
البته بنده نمی دانم منظور شما از محمممد اقا کیستمنم از طرف خودم تولد ده سالگی باشگاه مهندسانو به همه بجز محمممد اقا و همفکرانشون تبریک میگم.. محیط،خوبی هست و من خیلی ازش خاطره دارم .
البته بنده نمی دانم منظور شما از محمممد اقا کیست
ولیکن بنده از شما خاطرات عمدتا تلخ و شیرینی دارم ...........
به شما و همفکرانتون تبریک میگم تولد باشگاه رو و هم امیدوارم بزرگ شدن شخص شما صرفا بزرگتر شدن جسم نبوده باشد!!!
همینطور شما .البته دقیقا متوجه نشدم منظورتون از بزرگ شدن بزرگ شدن تو چه مقوله ای هست؟؟برزگ شدن جیب و منبع درامد بواسطه یه سری عقاید؟؟ بنده ام همینطور امیدوارم گسترش و بزرگ شدن عقیدتون موجب بزرگ شدنه جیبتون نشده باشه. من اگه اعتقادی دارم و به اصلی پایبند هستم سود و منفعت مالی ازش نبردم . برعکس شما . خوش باشید.
پ . ن: اگه واقعا نمیدونید منظورم کی هست پس لطفا دخالت نکنید خودتونو اصلاح کنید . عادت دارید به دخالت؟؟