باشگاه ما یه جامعه ی کوچک!

amin karmania

عضو جدید
سلام به همه!
میخواستم یه خورده به بستر فعالیتمون یعنی باشگاه مهندسان بپردازیم و دربارش صحبت کنیم!
به نطر من باشگاه ما یه جامعه کوچک متعالیه که توش به علم و پیشرفت توجه میکنیم و اون رو مبنا قرار میدیم !
از همدیگه برا پیشرفت استفاده میکنیم و جاهای خالی عاطفی یکدیگه رو پر میکنیم !
سعی میکنیم نظرات مخالف رو بشنویم و بهشون احترام بزاریم هرچند که مخالف باشن!
تا یه جاهایی آزادی بیان داریم و برا جلوگیری از ***** شدن سایت یه خط قرمز هایی رو رعایت میکنیم،هیچی ام نمیشه!
درحالیکه که تو جامعه حتی اجازه نزدیک شدن به خطوط زرد هم به ما داده نمیشه چه برسه به خط قرمز ها!
یه جورایی دموکراسی اسلامی ایرانی رو به نمایش میزاریم،خلا ای که تو جامعه به خوبی احساس میشه!
میخواستم نظر شما رو در مورد باشگاه تفاوت ها و شباهت هاش با جامعه مون بدونم!

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من که یه کم ایده آل نگاه کردی.....کجا به نظرات هم احترام میذاریم خیلی از ماها دائم در حال تمسخر عقایده همدیگه هستیم....خیلیامون به هم فحش و بد وبیراهم گفتیم....به خطوط قرمز نمیتونیم نزدیکم بشیم چون حتما اخطار میگیرم یا اخراج میشیم یا خیلی لطف بشه فقط پست یا تاپیکمون حذف بشه....اصلا از قوانینه سایت بوده و یه جورایی امضاش کردیم....به اطلاعاته علمیمون کمتر اضافه میشه(نمیگم نمیشه) و بیشتر اوقات دنباله پر کردنه خلاهای عاطفی و کمبوده شادیمون هستیم...بعضی وقتا دنباله تخریب همدیگه هستیم و گاهیم میخوایم هرجوریه همدیگه رو ضایع کنیم...در مورد مسائل عادی و جنگولک بازی به راحتی میتونیم یه تاپیکه 2 هزار صفه ای داشته باشیم.....البته یه چیزی و خیلی درست گفتی
.
.
.
.
درست عینه جامعمون;);)

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه!
میخواستم یه خورده به بستر فعالیتمون یعنی باشگاه مهندسان بپردازیم و دربارش صحبت کنیم!
به نطر من باشگاه ما یه جامعه کوچک متعالیه که توش به علم و پیشرفت توجه میکنیم و اون رو مبنا قرار میدیم !
از همدیگه برا پیشرفت استفاده میکنیم و جاهای خالی عاطفی یکدیگه رو پر میکنیم !
سعی میکنیم نظرات مخالف رو بشنویم و بهشون احترام بزاریم هرچند که مخالف باشن!
تا یه جاهایی آزادی بیان داریم و برا جلوگیری از ***** شدن سایت یه خط قرمز هایی رو رعایت میکنیم،هیچی ام نمیشه!
درحالیکه که تو جامعه حتی اجازه نزدیک شدن به خطوط زرد هم به ما داده نمیشه چه برسه به خط قرمز ها!
یه جورایی دموکراسی اسلامی ایرانی رو به نمایش میزاریم،خلا ای که تو جامعه به خوبی احساس میشه!
میخواستم نظر شما رو در مورد باشگاه تفاوت ها و شباهت هاش با جامعه مون بدونم!

فك كنم اين يوزر دوم ادمينه ! :biggrin: