باز هم تمسخر لهجه ها و زبان اقوام ايراني در تلويزيون ملي !!!! ( اين بار کلاه پهلوي )

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
واکنش نماینده مردم رشت به بخشی از فیلم کلاه پهلوی :

توهین به اصالت و فرهنگ گیلان در سریالهای تلویزیونی پذیرفتنی نیست

مهندس غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از تمسخر لهجه و فرهنگ گیلانی ها در سریال ها و فیلم های تلویزیونی و سینمایی گفت: متاسفانه تمسخر لهجه مردم گیلک زبان در برنامه های مختلف به رویه ای عادی در صداوسیما تبدیل شده است و این بدور از انصاف برای مردمی است که همواره از لحاظ سطح فرهنگ و سواد از سطوح بسیار بالایی برخوردارند.

وی افزود: متاسفانه این رویه نادرست که در دست برنامه سازان صدا وسیما برای توهین به مردم شریف خطه شمال در سریال های تلویزیونی وجود داردمی بایست جلوی آن گرفته شود بعنوان مثال در آخرین قسمت پخش شده از سریال کلاه پهلوی به نحوه ناشایستی فرهنگ غنی مردم گیلک را به شکلی نادرست نشان داده است.

نماینده مردم رشت با بیان اینکه در این خصوص نامه اعتراضی به رئیس سازمان صدا وسیما در دست تهیه وتنظیم است ادامه داد: دینداری ،اصالت و فرهنگ غنی مردم گیلان که صبغه تاریخی در این مرز و بوم دارد نباید به هیچ عنوان دستاویز ، شوخی و خنده و کنایه قرار گیرد و این از سوی مردمی که همواره در تمامی عرصه ها پشتیبان نظام و انقلاب و پایبند به ارزشها بوده اند،پذیرفتنی نیست.

جعفرزاده ایمن آبادی در پایان اظهار داشت: امیدوارم تهیه کنندگان و دست اندرکاران ساخت برنامه های تلویزیونی بیش از پیش به مطالعه و تحقیق بیشتر درخصوص فرهنگ مردم اقوام مختلف بویژه مردم گیلان بپردازند تا چنین ناشیانه ، اصالت و ریشه های فرهنگی مردم را به بازی نگیرند.

منبع : شاهد شمال

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

کشورهاي پيشرفته به داشتن فرهنگ و زبانهاي متفاوت در فرهنگشون افتخار ميکنند
ولي ما تو کشور خودمون نه تنها نذاشتند هيچ آموزشي براي زبان مادري مون ببينيم بلکه از وقتي بچه بوديم يادمونه در تلويزيون ملي مون چيزي جز تمسخر زبان مادريمون نديديم ....

فقط چيزي که تعجب داره اينکه فرق شماها با کساني که بطور مثال فيلم هايي هاي مثل 300 و يا حريم سلطان ميسازند چيه؟
شماها که نميتونيد به فرهنگ و زبان هموطنان خودتون احترام بگذاريد پس چرا انتظار داريد که کشورهاي بيگانه براي شما احترامي قائل شوند ..... ؟؟؟

گاهی اوقات واقعا از ایرانی بودن خودم بیزارم ...

sed ali

کاربر فعال تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
گیلانی که هرگز زیر بار زور نرفت !!
گیلانی که اولین حکومت شیعه را تشکیل داد !!
گیلانی که نام اورانی همچون میرزا ، پروفسور اکبرزاده ، پروفسور سمیعی و پهلوانانی چون نامجو مطلق و یا سیروس قایقران دارد به راحتی مسخره میشود!!
همین مردم گیلان هستند زیر بدترین شرایط اقتصادی همش پای دین و ناموس ایستادند!!
حتی در حماسه 9 دی !! ما گیلانی ها 8 دی به میدان امدیم و ....
خدمت دوستان غیر گیلانی عرض کنم اگر می بینید استان گیلان پیرترین استان کشور است دلیلش را در کمبود جوان گیلانی ندانید!! بلکه بدانید به دلیل شرایط بسیار بد شغلی تمام جوانان این خطه مجبور به مهاجرت داخلی و یا خارجی شده اند و بعد این چنین مورد هجمه قرار میگیریم !!
متاسفم برای یه عده تو حکومت اسلامی که شیوه انگلیسها در 100 سال قبل را اجرا میکنند!!
و هر روز برای یک قوم یک حرف در می اورند !
یک روز گیل یک روز ترک و یک روز لر و یک روز دیگر عرب و بلوچ و .....
اینها نادان ترین و احمق ترین مردمان زمان خود هستند !! زیرا ایران عزیز را با دست خود نابود میسازند!!

*سهیلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از تاپیک
فقط کسی اطلاع داره دقیقن چه صجنه یا دیالوگی باعث این اعتراض شده؟
چون من این سریال رو ندیدم

Риал Краесис

عضو جدید
والا دانشگاه قبلیم یه اوستاد داشتیم که گیلانی و دقیقا رشتی بود می گفت سال 1312 که مردم شهر های دیگه به جون هم می افتادن و خون همدیگر رو میخوردن تو رشت 12 تا ان جی او داشتیم و مردم میومدن تماشا خانه تاتر تماشا میکردن گیلان جزو محدود استان هایی بود که هیچ وقت به رضا شاه باج و خراج نمیداد.
هی خودا ببینید با خودمون چیکار کردیم میتونم بگم الان تنها استانی که پیشرفت نکرده همین گیلانه هی خووووووووووووووووودا!!!!!:cry::(

پ.ن:الان دانشگاه گیلان درس میخونم!

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا دانشگاه قبلیم یه اوستاد داشتیم که گیلانی و دقیقا رشتی بود می گفت سال 1312 که مردم شهر های دیگه به جون هم می افتادن و خون همدیگر رو میخوردن تو رشت 12 تا ان جی او داشتیم و مردم میومدن تماشا خانه تاتر تماشا میکردن گیلان جزو محدود استان هایی بود که هیچ وقت به رضا شاه باج و خراج نمیداد.
هی خودا ببینید با خودمون چیکار کردیم میتونم بگم الان تنها استانی که پیشرفت نکرده همین گیلانه هی خووووووووووووووووودا!!!!!:cry::(

پ.ن:الان دانشگاه گیلان درس میخونم!

منم کاملا موافق اینم که مردم زمان قدیم ( مثلا دوران میرزاکوچک ) با الان خیلی فرق داشتند.نمیدونم بعد اون چی بلایی بر سر تفکرات این مردم آوردند ؟؟

متاسفانه در دهه های گذشته تبلیغات گسترده ای علیه قومیت های ایران مخصوصا مخصوصا گیلان شد تا ..... !!!!!!!

ما هم چه خوب همراهیشون کردیم و داریم میکنیم !!

یه نمونش اینکه با این تبلیغات گستردشون علیه فرهنگ و زبان گیلکی میخوان به زور ما رو بکنند فارس زبان !!!

الان هم یه عده به اصطلاح روشنفکر وطن دوست(!!!) افتادند به جون شخصیت های تاریخی گیلان !!

اون هم از وضع اسفبار اقتصادی این استان !

من هر چی فکر میکنم میبینم استانی که همه چیز داره از نفت و گاز تا دریا ...
از کشاورزی پر رونقی که میتونه داشته باشه تا طبیعت زیبا و همه و همه چیز داره چرا باید تحت نظر کشوری باشیم که بدترین تبلیغات غیر فرهنگی رو علیه ما راه انداختند ....!
اگر ما رو ایرانی میدونند پس چرا این برخورد رو با فرهنگ ما میکنند ؟!

من همیشه گیلکی صحبت کردم و خواهم کرد و به آیندگانم هم گیلکی یاد خواهم داد ولی وقتی میبینم یه عده تهرانی افتادند به تمسخر زبان مادری من و متاسفانه یه عده هم استانی هام چقدر راحت گول تبلیغاتشون رو خوردند و چه راحت همه چیز این زبان شیرین مادری منو میخوان از نسل بعد بگیرند نمیتونم تحمل کنم و این چیزی که من هر روز باهاش مواجه هستم پس هر روز تمام این حرف ها و این تبلیغات تو مغزم مرور میشه و هر روز بیزاری م از ایرانی بودنم بیشتر میشه ....

ای کاش باز هم میرزاکوچک خان هایی از این سرزمین بلند میشدند تا از فرهنگ پاک گیلان در برابر این هجمه های دشمنامون ( این جماعت رو با همین نام باید خطاب کرد) دفاع کنند ......

آخرین ویرایش:

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفانه همه گیر شده دوستان ....فقط گیلکی نیست ...کردی ترکی و هزاران لهجه دیگه هست در ایران که در معرض این خطر قرار گرفته ....بانی این خطر هم خود مردم هستند که اینقدر بی غیرت شدند از ارزش هاشون دفاع نمی کنند.....
من پیشنهاد می کنم از خودتون شروع کنید ...مثلا روزی چند تا پیامک برا من میاد از ترک و لر و اینا که نمیخونم و پاکش می کنم ....شما هم همین الان این کارها رو بکنید..... همیشه برای اصلاح فرهنگ یک جامعه خود مردم باید دست به کار بشن....

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
این که شما این قدر به عنوان یه گیلانی تعصب دارید به فرهنگتون واقعا باعث افتخاره...
همون طور که دوستتون گفته بود مثلا توی سریال پس از باران ارباب و زنش فارسی حرف میزدند وبقیه پایین تر از اون ها به زبون محلی
میبینم بیراه هم نمیگن و من اصلا به این موضوع توجه نکرده بودم.....
.
ولی بهتره زیاد حساس نشید چون واقعا من به شخصه توی اون یه مورد اصلا به این بعد قضیه نگاه نکرده بودم و خیلی هم دوست داشتم مثلا وقتی میدیدم اون به اصطلاح نوکرا توی اشپزخونه جمع میشدند و خیلی خودمونی با لهجه ی خودشون صحبت میکردند....
.
.
من کلا سریال کلاه پهلوی رو ندیدم نمیدونم چرا چون خوشم نیومد...
.
.
و حتما شما چنین چیزی رو دیدید...
و
فقط میتونم بگم که
از ماست که بر ماست.....

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
متاسفانه این اولین سریال نبوده و آخرین هم نخواهد بود
همیشه تا بوده اینجوری بوده
اونایی که خوش پوش بودنو پولدار فارسی روون حرف میزدنو بقیه با لهجه

بعدشم سریال کلاه پهلوی همش دروغ و خیالاته
من تا قسمت اولشو دیدم صحنه بازرسی اباب و اثاثیه رو توسط دژبانا دیدم شبکه رو عوض کردمو دیگم هیچکدوممون نگاش نکردیم
من نبودم بابام یا بزرگترای فامیل که بودنو اونموقع رو دیدن

Samaneh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم کاملا موافق اینم که مردم زمان قدیم ( مثلا دوران میرزاکوچک ) با الان خیلی فرق داشتند.نمیدونم بعد اون چی بلایی بر سر تفکرات این مردم آوردند ؟؟

متاسفانه در دهه های گذشته تبلیغات گسترده ای علیه قومیت های ایران مخصوصا مخصوصا گیلان شد تا ..... !!!!!!!

ما هم چه خوب همراهیشون کردیم و داریم میکنیم !!

یه نمونش اینکه با این تبلیغات گستردشون علیه فرهنگ و زبان گیلکی میخوان به زور ما رو بکنند فارس زبان !!!

الان هم یه عده به اصطلاح روشنفکر وطن دوست(!!!) افتادند به جون شخصیت های تاریخی گیلان !!

اون هم از وضع اسفبار اقتصادی این استان !

من هر چی فکر میکنم میبینم استانی که همه چیز داره از نفت و گاز تا دریا ...
از کشاورزی پر رونقی که میتونه داشته باشه تا طبیعت زیبا و همه و همه چیز داره چرا باید تحت نظر کشوری باشیم که بدترین تبلیغات غیر فرهنگی رو علیه ما راه انداختند ....!
اگر ما رو ایرانی میدونند پس چرا این برخورد رو با فرهنگ ما میکنند ؟!

من همیشه گیلکی صحبت کردم و خواهم کرد و به آیندگانم هم گیلکی یاد خواهم داد ولی وقتی میبینم یه عده تهرانی افتادند به تمسخر زبان مادری من و متاسفانه یه عده هم استانی هام چقدر راحت گول تبلیغاتشون رو خوردند و چه راحت همه چیز این زبان شیرین مادری منو میخوان از نسل بعد بگیرند نمیتونم تحمل کنم و این چیزی که من هر روز باهاش مواجه هستم پس هر روز تمام این حرف ها و این تبلیغات تو مغزم مرور میشه و هر روز بیزاری م از ایرانی بودنم بیشتر میشه ....

ای کاش باز هم میرزاکوچک خان هایی از این سرزمین بلند میشدند تا از فرهنگ پاک گیلان در برابر این هجمه های دشمنامون ( این جماعت رو با همین نام باید خطاب کرد) دفاع کنند ......

با حرفهات کاملا موافقم
من سالها تو استانم زندگی نکردم اما همیشه بهش علاقه داشتم و دارم و خواهم داشت و از هشت سالگی به بعد خودم تصمیم گرفتم و شروع کردم به گیلگی صحبت کردن.
فکر می کنم ما یعنی من ها و تو ها ی دیگر خیلی تو این تغیر فرهنگ مقصر هستیم زادگاه من یه شهر کوچیکه اما کاملا می دونم که از 100 تا کودک یک نفر هم زبان گیلکی یاد نمی گیره!
این کودکان آینده ی همین فرهنگن
همینطور که من زبان گیلکی قدیمی ها رو کاملا متوجه نمی شم چون تا رسیدن به نسل ما تحریف شده اونها هم در آینده متوجه نخواهند شد.
این فقط زبانه
پوشش لباس زیبای سنتیمون:الان همه جا حرف لباس گیلانی میاد یه طرح هست اما کسی به این موضوع واقف نیست که همینطور که غرب تا شرق گیلان ما گویش های متفاوت داریم رسومات متفاوت داریم پوشش های متفاوت هم داشتیم که کاملا منسوخ شده.(اکرچه در خطه ی تالش هنوز در محیط شهری ما پوشش های سنتی رو می بینیم)
هدفم از گفتن این حرفها این بود که خودمون شروع کردیم به تغیر کردن و اجازه رو برای دیگران دادیم که تغیرات دیگر رو هم به وجود بیارن
مصداق بارز جمله ای که دوستمون بیان کردن
از ماست که بر ماست.

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
با حرفهات کاملا موافقم
من سالها تو استانم زندگی نکردم اما همیشه بهش علاقه داشتم و دارم و خواهم داشت و از هشت سالگی به بعد خودم تصمیم گرفتم و شروع کردم به گیلگی صحبت کردن.
فکر می کنم ما یعنی من ها و تو ها ی دیگر خیلی تو این تغیر فرهنگ مقصر هستیم زادگاه من یه شهر کوچیکه اما کاملا می دونم که از 100 تا کودک یک نفر هم زبان گیلکی یاد نمی گیره!
این کودکان آینده ی همین فرهنگن
همینطور که من زبان گیلکی قدیمی ها رو کاملا متوجه نمی شم چون تا رسیدن به نسل ما تحریف شده اونها هم در آینده متوجه نخواهند شد.
این فقط زبانه
پوشش لباس زیبای سنتیمون:الان همه جا حرف لباس گیلانی میاد یه طرح هست اما کسی به این موضوع واقف نیست که همینطور که غرب تا شرق گیلان ما گویش های متفاوت داریم رسومات متفاوت داریم پوشش های متفاوت هم داشتیم که کاملا منسوخ شده.(اکرچه در خطه ی تالش هنوز در محیط شهری ما پوشش های سنتی رو می بینیم)
هدفم از گفتن این حرفها این بود که خودمون شروع کردیم به تغیر کردن و اجازه رو برای دیگران دادیم که تغیرات دیگر رو هم به وجود بیارن
مصداق بارز جمله ای که دوستمون بیان کردن
از ماست که بر ماست.

با تمام حرفهات موافقم ...

ولی یه نکته شاید من و شما مقصر باشیم
ولی مقصران اصلی این ماجرا در شهر تهران تشریف دارند به همراه فیلم سازانی که غیرت نداشته ی ایرانیشون رو با تمسخر زبان های گوناگون ایرانی ( به خصوص گیلکی ) نشونمون دادند......
بعد از اون طرف هم جمله معروف : همه جای ایران سرای من است رو سر میدند !!!!

به شخصه هر روز که میگذره عرق و تعصبم نسبت به ایرانی بودنم کمتر میشه و
مخصوصا با همین خبری که در مورد فیلم کلاه پهلوی خوندم دیگه به صفر رسیده ... :smile:

art-s

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ممنون از ایجتد این تاپیک. خوبه که حداقل این دغدغه ها وجود داره.
2 سال تو یه شهری بودم که بدلیل سرمای شدید امکان ساخت و ساز تو کمتراز6 ماه از سال وجود داشت. اما به سرعت توش پل های جدید و خیابون و... ساخته می شد .هروقت که برمیگشتم و وضیعت گیلان رو میدیدم فقط افسوس میخوردم. امیدوارم با وجود افرادی که اینطور نگران فرهنگ گیلان هستن ،شاهد پیشرفت این استان باشیم.

Samaneh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زبان گیلکی

زبان گیلکی

زبان گیلکی از گروه زبانهای ایرانی شاخه شمال غربی است، که در قسمت گیلان و دیلمستان متداول بوده و زبان مادری بخشی از مردم استان گیلان و جوامع کوچکتری در استانهای مجاور، از جمله استانهای مازندران و زنجان، و نیز در استان تهران است.

زبان گیلکی از گروه زبان‌های شمال غربی ایرانی و در مجموع زبانهای کاسپین است. این خانواده شامل زبانهای تالشی و هرزندی و گورانی و گیلکی و مازندرانی و برخی از زبانهای تاتی و سمنانی می‌باشند. از دیدگاه تاریخی این زبانها به زبان پارثی(پهلوی اشکانی) وابستگی دارند. زبان گیلکی، مشتمل بر سه لهجه بیه‌پسی (گیلان غربی)، بیه‌پیشی (گیلان شرقی؛)، وگالشی می‌باشد. مردم شمال غربی گیلان، به زبانی دیگر از خانواده گویش های کناره ی دریای خزر که زبان تالشی باشد تکلم می‌کنند. این زبان نزدیکی زیادی با مازندرانی داشته و زبان اهالی مناطق غربی استان مازندران نیز گیلکی می‌باشد. گیلکی تنها در ایران رواج دارد و شبکه استانی گیلان بخشی از برنامه‌های تلویزیونی خود را به این زبان اجرا می‌کند.
مردم گیلک زبان با گویش‌های مختلف سخن می‌گویند که ریشه در زبان‌های ایران باستان دارد. در بین گویش‌های مختلف زبان گیلکی از نظر فونتیک (بیان صوت و آوا) و صرف افعال اختلاف جزئی دیده می‌شود که ناشی از تحول تدریجی و ویژگی فرهنگی اقلیمی هر منطقه‌است. گویش‌های زبان گیلکی را می‌توان چند بخش کرد:

1. گویش بیه پسی(گویش جلگه نشینان باختر سفیدرود).
  2. گویش بیه پشی (گویش جلگه نشینان خاور سفیدرود).
در منابع موجود به گویش دیگری به نام لهجه گاومیش‌بان‌ها اشاره شده‌است که امروزه در لهجه‌های دیگر (گویش بیه پیش) تحلیل رفته و منسوخ شده‌است.
دکترنادر جهانگیری(زبان‌شناس) دربارهٔ تقسیم‌بندی گونه‌های زبانی زبان گیلکی می‌نویسد:

زبان دیلمی از کوههایتالش تا کوههای سمنان گسترده‌است. این زبان مناطقی چون سراوان رشت، مناطق دیلمان و اشکور، رودبار زیتون، رودبار الموت، رودبار شهرستان، رودبار قصران، طالقان، بومیان کرج و حومه آن، کوههای سمنان، ساوجبلاغ، عمارلو، خورگام و بسیاری دیگر از مناطق دیوار البرز را بر بر می‌گیرد.

اگرچه اکثر اهالی مناطق مذکور (منجمله رودبار الموت، رودبار قصران، طالقان، بومیان کرج، کوههای سمنان، ساوجبلاغ...) زبان را "گیلکی" یا "تاتی" معرفی می‌کنند و از نظر علمی هم گویشهای مربوطه در زمره زبانهای مازندرانی، گیلکی یا تاتی قرار دارند.

از طرفی این گفته کسروی با نتایج و نظریه‌های زبان‌شناسی هم در تناقض است. چنانکه دکترنادر جهانگیری،استاد زبان‌شناس می‌نویسد:

(نقل قول) گونه‌های زبانی رایج در استان گیلان را می‌توان به سه بخش تقسیم کرد:

۱. گونه‌های گیلکی
۲. گونه‌های غیرگیلکی از گروه زبان‌های کرانهٔ خزر.
۳. گونهٔ ترکی آذری (غیر ایرانی).
۱. گیلکی خود سه گونهٔ عمده دارد.
الف. گونهٔ گیلکی لاهیجان (بیه‌پیش) در منطقه‌ای محدود از شمال به دریای خزر، از جنوب به بلندی‌های سیاهکل، از غرب به آستانه و حسن‌کیاده تا مرزهای کوچصفهان و از شرق به لنگرود و رودسر که به تدریج به گویش مازندرانی می‌آمی‌زد.
ب. گونهٔ گیلکی رشت (بیه‌پس) که در رشت،لشت نشا و خشکبیجار، خمام، بندرانزلی، فومن و شفت به آن سخن می‌گویند.

ج. گونهٔ گالشی. گونهٔ دیگری از گونه‌های گیلکی است که مردم نواحی کوهستانی لاهیجان به آن سخن می‌گویند.
۲. گونه‌های غیرگیلکی از گروه زبان‌های کرانهٔ خزر.
الف. تالشی. در تالش، آستارا، دولاب، ماسال شاندرمن و اسالم به آن گفت‌وگو می‌شود.
ب. تاتی. از دیگر گونه‌های زبانی کرانهٔ خزر است که در چند آبادی از بخش رودبار زیتون به آن سخن می‌گویند.
ج. کرمانجی. از گونه‌های کردی‌ست که در فاراب و کرمانج عمارلو به ان گفت‌وگو می‌شود.
۳. ترکی آذری. گونهٔ زبانی غیرایرانی که در منطقهٔ آستارا رایج است. در بندر انزلی و طوالش نیز سخن‌گویانی دارد.[SUP][/SUP]

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه مگه چند درصد تهرانی ها اصالتا تهرانی ان؟؟ تهران پر جمعیتیه که یا خودش یا پدر و مادرش اهل همین شمال و جنوب و شرق و غرب بودن... این دشمنی نیست بیشتر یه جور بیگانگی از خوده

mohsen100

عضو جدید
آخه مگه چند درصد تهرانی ها اصالتا تهرانی ان؟؟ تهران پر جمعیتیه که یا خودش یا پدر و مادرش اهل همین شمال و جنوب و شرق و غرب بودن... این دشمنی نیست بیشتر یه جور بیگانگی از خوده

اصلا مگه تهرانیا اصیلن؟نه همینطور که شما میگید مال همه جای ایرانن.

Dark Seeker

عضو جدید
آره اصیلن ..یه طوری میگید که انگار که تهران قدیم جزیره بوده.
خب تهران هم مثل همه شهرهای ایران زندگی میکردن و نسلهاشون هستن.
تنها فرقش اینه که مهاجر زیاد داشته...همین

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان گرامی
ممنون که نظر میذارید. ولی بحث اینجا در مورد تهرانی اصیل یا غیر اصیل نیست ... !!
بلکه در مورد رفتار تاسف بار صداسیمای ملی ایران در قبال فرهنگِ مردم گوشه کنار ایرانه .... !!!

کشورهاي پيشرفته به داشتن فرهنگ و زبانهاي متفاوت در فرهنگشون افتخار ميکنند
ولي ما تو کشور خودمون نه تنها نذاشتند هيچ آموزشي براي زبان مادري مون ببينيم بلکه از وقتي بچه بوديم يادمونه در تلويزيون ملي مون چيزي جز تمسخر زبان مادريمون نديديم ....

فقط چيزي که تعجب داره اينکه فرق شماها با کساني که بطور مثال فيلم هايي هاي مثل 300 و يا حريم سلطان ميسازند چيه؟
شماها که نميتونيد به فرهنگ و زبان هموطنان خودتون احترام بگذاريد پس چرا انتظار داريد که کشورهاي بيگانه براي شما احترامي قائل شوند ..... ؟؟؟

گاهی اوقات واقعا از ایرانی بودن خودم بیزارم ...

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان گرامی
ممنون که نظر میذارید. ولی بحث اینجا در مورد تهرانی اصیل یا غیر اصیل نیست ... !!
بلکه در مورد رفتار تاسف بار صداسیمای ملی ایران در قبال فرهنگِ مردم گوشه کنار ایرانه .... !!!
منظور منم این بود که اونایی که تو اون صدا و سیما دارن کار می کنن اهل همین شمال و جنوب و غیره ن......... نمی دونم چه ناراحتی داره که دوستان ناراحت می شن!

بالا