بازیگرای باحجاب و با شخصیت !!!

emajid16

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره ديگه همين
سرمونو بند ميكنن به اين حرفاي پوچ كه اصلا" ربطي به من و شما نداره
اوندقت پولاي اين مملكت ميليارد ميليارد مثه اب خوردن به حراج برده ميشه

*BLADE*

عضو جدید
...

...

وقتی که این تاپیکو میزدم فکر نمیکردم اینقدر جنجالی بشه ! چی شد !!!

به هر حال کسایی رو که خوابن میشه بیدار کرد ولی کسایی که خودشونو به خواب زدن نه !
یه نگاهی به این تاپیکم بندازین ...

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/310619-رواج-بی-بند-و-باری-بین-ورزشکاران-ایرانی-!?p=4138591#post4138591

مطمئنا بازم بعضی از دوستان میرن و طرفداری میکنن و میگن کار بدی انجام ندادن !

*BLADE*

عضو جدید
عجب!!! آدم تو این فروم با چه شخصیتهای جالبی اشنا میشه!!!!:surprised:
استارتر محترم! یکسری عکس قرار میده (به اصطلاح خودش یعنی اینا نماد بد حجابی و غرب زدگی تو جامعه هستن) بعد که نگاه میکنی میبینی آواتاری داره که میتونی تمام مظاهر غرب زدگی رو ببینی!!!
جوانی با سری تراشیده و بدنی نیمه عریان!!!(اگه استارتر به حجاب خانما ایراد میگیرن با این وضعیت فک کنم نیمه عریان درست باشه!!) اسلحه ای نامتعارف بدست و شمشیر سامورایی و با خالکوبی (نگیم تتو چون غربی میشه!) بر بازو و گردن! و با حالتی خشمگین! نماد و مظهر غرب زدگی محسوب میشه!

چی بگم والا !!!؟؟؟ وقتی فیلم بلید رو دیدم ازش زیاد خوشم نیومد ولی از شخصیت بلید خوشم اومد مثل خیلی از شخصیتای اکشن دیگه توی فیلمها بعد عکسشو گذاشتم آواتارم ...
حالا این چه ربطی به من داره ؟ من که خالکوبی ندارم از این کارام متنفرم ! اسلحه و شمشیرم ندارم ... تازه کچلم نیستم !!!:biggrin:
بگذریم !!!
ظاهرا اینجا بعضیا نمیخان با فکر و منطق حرف بزنن فقط میخان حرف خودشونو به کرسی بشونن و اشتباهاتشونو نمیپذیرن !

بازم چیزی رو که صفحه اول گفتم تکرار میکنم : این قدر بی انصافی نکنید ! یه کم بیشتر مطالعه و بررسی کنید و عادلانه تر قضاوت کنید ...

عضو جدید
من نمیخوام بحث جدیدی رو شروع کنم... همه ی پستای تاپیکرو هم از اول خوندم
من این موضوع رو از 2 جهت بررسی میکنم یکی بحث تبعیض قائل شدن در مواجهه با افراد هست ... چرا کسی خرده ای به اینا نمیگیره ولی اگه یه دختر معمولی تو خیابون 50 درصد وضع اینارو داشته باشه گشت ارشاد و ... میریزن سرش ؟ مگه چه فرقی باهم دارن؟ غیر از اینه که اینا نحوه ی لباس پوشیدنشون 10 برابر بیشتر از افراد معمولی تو اجتماع تاثیر داره؟ یه دختری رو که بدحجابه و بهش گیر میدن فوقش 1000 نفر ببیننش و حالا 10 نفرشون هم فرداش مث اون لباس بپوشن .... حساب کردین اینارو چند نفر میبینن ؟!
حرفم اینه اگه بحث مبارزه با بد حجابی هست باید با اینا 2 برابر بقیه رفتار بشه ... اینا دارن راست راست میگردن و هرکاری دلشون خواست میکنن و یه نفرو که اینو دیده و روش تاثیر گذاشته اومده نصف وضع لباسای اینو پوشیده به عنوان مفسد فی الارض میشناسن... من نمیخوام از بدحجابا دفاع کنم نه... ولی میگم اگه مثلا یه کشتی توش پر از اب شده به جای اینکه با سطل ابارو بیرون بریزیم اول سوراخاشو ببندیم...

بحث دوم و مهمتر راجب بحث توی این تاپیک هست... تقریبا با حرفای شهرام 59 موافقم ... شمایی که میگی اینا وضعشون به خودشون مربوطه نه اینطور نیست نمیخوام بگم اینا الگو هستن نه ...ولی اینا کسایی هستن که دیده میشن ... کسایی هستن که مردم رو زندگی و لباساشونو ... بیشتر از مردم عادی توجه میکنن یعنی به عبارتی تاثیرشون تو جامعه بیشتر از مردم عادیه تو خیابون هست...
به نظر من جوابای شهرام 59 خیلی منطقیه ولی طرف مقابلشون نمیدونم برا چی ولی حاضر نبودن یه ذره هم عقب بکشن حتی یه جمله ای رو که از رو عجله یا هرچی نوشتن که ممکنه خودشونم قبولش نداشته باشن به هیچ وجه حاضر نشدن قبول کنن اشتباه کردن...
شهرام 59 یه جایی گفته بود که بازیگرای نقشای مقدس باید افراد سنجیده ای باشن و یه جایی هم گفتن متاسفانه الان الگوی بعضی ها به جای حضرت زهرا اینا شدن... این پستاشون باعث شده بود عده ای فکر کنن مقایسه ای بین اینا و حضرت زهرا شده که ایشون فورا اومدن و گفتن که اصلا قصد همچین مقایسه ای رو نداشتن... کاش طرف مقابلشونم فقط یه بار فقط یه بار حاضر میشدن به خاطر دلایلی که بقیه در مورد اشتباه بودن نظرشون میارن از حرفشون عقب بکشن تا فکر نکنیم غرورشون باعث میشه اشتباهشونو قبول نکنن ...

شما دلت میخواد با چادر بیا بیرون....اینام دوس دارن این شکلی میان بیرون! در ضمن چرا "مجهول" حرف میزنی؟!‌ :biggrin: نمی دونم چرا ایرانیا دوس دارن با طعنه حرف بزنن! یه راست اسم طرفو بگو دیگه!!!!‌ همه چی دو طرفه باید شنیده شه.... اصلا هم دوس ندارم کسی برام تعیین تکلیف کنه. همونطور که من اینکار رو واسه کسی نمی کنم... نظرشونو دادن... اما کسی حق تحمیل چیزی به دیگری رو نداره.

عضو جدید
عیب نداره شما خودتون ناراحت نکنین ما به توهین اینطور افراد عادت کردیم
میان هر چی دلشون می خواد می گن اول توهین و شروع می کنن تهمت می زنن. به تربیت خانوادگی طرف توهین می کنن. بعد قیافه حق به جانب می گیرن

خدای بالای سر خودش قضاوت می کنه البته اگه به خدا اعتقاد داشته باشن.

راستیتش من اصلا قصد شرکت تو این تاپیک رو نداشتم دوستم hamed majhool من و دعوت کرد اینجا گفت نظرتو بده. اگه دیده باشین نظرشم با من مخالفه . رفیق فابریکه ده ساله منه. ولی منم اول مودبانه نظرمو گفتم ولی وقتی بهت توهین میشه نمیشه ساکت نشست.
این نیز بگذرد.

اوستا کریم بزرگه و شاهد و ناظر بر اعمال افکار و عقاید ماست

مطمئن باش به خدا "بیشتر"‌ از تو اعتقاد دارم...

sam 600020

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما دلت میخواد با چادر بیا بیرون....اینام دوس دارن این شکلی میان بیرون! در ضمن چرا "مجهول" حرف میزنی؟!‌ :biggrin: نمی دونم چرا ایرانیا دوس دارن با طعنه حرف بزنن! یه راست اسم طرفو بگو دیگه!!!!‌ همه چی دو طرفه باید شنیده شه.... اصلا هم دوس ندارم کسی برام تعیین تکلیف کنه. همونطور که من اینکار رو واسه کسی نمی کنم... نظرشونو دادن... اما کسی حق تحمیل چیزی به دیگری رو نداره.

دوست عزیز من جواب قسمت اول حرفتونو تو همین پستی که ازش نقل قول گرفتی با دلیل دادم...

بعد اینکه من با طعنه حرف نزدم چون فقط شما نبودین و یه چند نفر دیگه هم بودن که اسم همه تونو یادم نبود

سوما هم کسی نخواست نظرشو به شما تحمیل کنه ... من میگم همونطور که طرف مقابلتون دارن برا حرفشون دلیل میارن شمام با دلیل حرف بزنین( دلیل یه چیزی غیر از توجیه با جملاتی مثل «خیابونا بدترن » و «به خودشون مربوطه» هست که به کرِّات جواب این جملاتتونم داده شده ...)

آخرین ویرایش:

عضو جدید
اره ديگه همين
سرمونو بند ميكنن به اين حرفاي پوچ كه اصلا" ربطي به من و شما نداره
اوندقت پولاي اين مملكت ميليارد ميليارد مثه اب خوردن به حراج برده ميشه

آره دیگه... تازه فکر می کنن خودشون درس میگن. اگه ادعای "با فهم و شعور بودن" می کنن باید به نظر بقیه هم احترام بذارن و به طرز زندگی دیگران کاری نداشته باشن.... بعد ادعا کنن.

در ضمن اگه اونا رو حرفاشون وایستادن، منم رو حرف خودم وایستادم.

ختم کلام اینکه: با این وضعیت مملکت ما هیچ وقت به هیچ جا نمی رسه....

عضو جدید
دوست عزیز من جواب قسمت اول حرفتونو تو همین پستی که ازش نقل قول گرفتی با دلیل دادم...
بعد اینکه من با طعنه حرف نزدم چون فقط شما نبودین و یه چند نفر دیگه هم بودن که اسم همه تونو یادم نبود
سوما هم کسی نخواست نظرشو به شما تحمیل کنه ... من میگم همونطور که طرف مقابلتون دارن برا حرفشون دلیل میارن شمام با دلیل حرف بزنین( دلیل یه چیزی غیر از توجیه با جملاتی مثل «خیابونا بدترن » و «به خودشون مربوطه» هست که به کرِّات جواب این جملاتتونم داده شده ...)

دوس داری یکی بیاد دور از جون تو سر شما بزنه به زور بگه اینو بپوش- اونو نپوش؟‍‌!.... واسه همینه که میگم زندگی هرکی به خودش مربوطه! در ضمن بعضی از دوستان اینجا طوری حرف میزنن که انگار این بنده خداها لخت مادرزاد عکس انداختن! :-O با این حال از توجهت ممنون!‌

sam 600020

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوس داری یکی بیاد دور از جون تو سر شما بزنه به زور بگه اینو بپوش- اونو نپوش؟‍‌!.... واسه همینه که میگم زندگی هرکی به خودش مربوطه! در ضمن بعضی از دوستان اینجا طوری حرف میزنن که انگار این بنده خداها لخت مادرزاد عکس انداختن! :-O با این حال از توجهت ممنون!‌

دوباره رفتیم سر خونه اول ...

من بازم نظرم اینه که اینا طرز پوشششون فقط به خودشون مربوط نیست ... حالا نمیگم اینا الگو هستن ولی میگم چون دارن تو سراسر کشور دیده میشن تاثیر گذار هستن و نمیتونن هرجوری که دلشون خواست رفتار کنن...

دیگه سعی میکنم بحثو ادامه ندم چون اینطور که فهمیدم این بحث یه جور دور تسلسل هست و هرجوری جلو بریم بحثو برمیگردونید سر خونه ی اول که:
به خودشون مربوطه...
یا
خیابونا همیجورین...
بحثمون جایی نمیرسه و بیخودی دلخوری پیش میاد پس بهتره بحثو همینجا تموم کنیم.
موفق باشین.

آخرین ویرایش:

عضو جدید

من بازم نظرم اینه که اینا طرز پوشششون فقط به خودشون مربوط نیست ... حالا نمیگم اینا الگو هستن ولی میگم چون دارن تو سراسر کشور دیده میشن تاثیر گذار هستن و نمیتونن هرجوری که دلشون خواست رفتار کنن...

آخه مگه بنده خداها چیکار کردن؟! حتی بخوان اینا تو جامعه بیشتر توی چشم باشن، مگه تاپ شلوارک پوشیدن؟! فقط یکم از موهاشون معلومه! مگه چه عیبی داره؟‌ مطمئن باش اون حجابیم که توی فیلمو سریالا دارن اکثرا قبول ندارن...چون قانون صدا و سیمای جمهوری اسلامی اینه... اینا هم کسب درامدشون- زندگیشون با هنرپیشگی میگذره!!!!! حالا خارج از فیلم چهره واقعی خودشونو نشون می دن....موقع بازیگر شدن نمیان مصاحبه مذهبی کنن یا اینکه تعهد بگیرن که بعدا خارج از چارچوب فیلم و سریال با حجاب باشن که!!!! اونا هم دل دارن... فقط شغلشون اون نقشاییه که بازی میکنن. اونی که نقش حضرت مریم رو بازی میکنه و بعد تو خبرا ادعا میکنه که اعتقادشه و اینا شاید فقط داره ادعا میکنه که روزگارش بگذره و بازم بهش نقش بدن...

sam 600020

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه مگه بنده خداها چیکار کردن؟! حتی بخوان اینا تو جامعه بیشتر توی چشم باشن، مگه تاپ شلوارک پوشیدن؟! فقط یکم از موهاشون معلومه! مگه چه عیبی داره؟‌ مطمئن باش اون حجابیم که توی فیلمو سریالا دارن اکثرا قبول ندارن...چون قانون صدا و سیمای جمهوری اسلامی اینه... اینا هم کسب درامدشون- زندگیشون با هنرپیشگی میگذره!!!!! حالا خارج از فیلم چهره واقعی خودشونو نشون می دن....موقع بازیگر شدن نمیان مصاحبه مذهبی کنن یا اینکه تعهد بگیرن که بعدا خارج از چارچوب فیلم و سریال با حجاب باشن که!!!! اونا هم دل دارن... فقط شغلشون اون نقشاییه که بازی میکنن. اونی که نقش حضرت مریم رو بازی میکنه و بعد تو خبرا ادعا میکنه که اعتقادشه و اینا شاید فقط داره ادعا میکنه که روزگارش بگذره و بازم بهش نقش بدن...

گفتم نمیخوام بحث کنم ولی نمیذارین که :D
دوست عزیز این که نشد دلیل یا حتی توجیه ... خب تاپ شلوارک که نپوشیدن!!!:surprised:
خب اگه اینجوریه یه دزد میاد میگه بانک که نزدم یه خونه زدم... قاتل میاد میگه مث صدام قتل عام که نکردم فقط یه نفرو کشتم...

خواهشا یه خرده منطقی باشید

در ضمن اصلا قصد مقایسه اینارو با دزد و قاتل ندارم امیدوارم بیخودی بحثو به این طرف منحرف نکنین فقط یه مثال بود;)

عضو جدید
دوست عزیز این که نشد دلیل یا حتی توجیه ... خب تاپ شلوارک که نپوشیدن!!!:surprised:
خب اگه اینجوریه یه دزد میاد میگه بانک که نزدم یه خونه زدم... قاتل میاد میگه مث صدام قتل عام که نکردم فقط یه نفرو کشتم...

در ضمن اصلا قصد مقایسه اینارو با دزد و قاتل ندارم امیدوارم بیخودی بحثو به این طرف منحرف نکنین فقط یه مثال بود;)

خیله خب بخاطر شما از امروز به بعد چادر ملی سر می کنن.... اصلا از این به بعد سلیقشون نباید مهم باشه تا یه سری انقد براشون نبافن.... خوبه؟‌
چادر ملی رو مسخره نمی کنم. بالاخره افرادی بهش اعتقاد دارن و اعتقادشونم محترمه... اما نظر این ها هم محترمه.... جامعه ای که توش به "زور" گفته شه این نظر درست نیست، این نظر درسنه، جامعه آزادی نیست.... پس هم نظر شما و امثال شما محترم، هم نظر من و امثال من.

erfan_23

عضو جدید
خیله خب بخاطر شما از امروز به بعد چادر ملی سر می کنن.... اصلا از این به بعد سلیقشون نباید مهم باشه تا یه سری انقد براشون نبافن.... خوبه؟‌
چادر ملی رو مسخره نمی کنم. بالاخره افرادی بهش اعتقاد دارن و اعتقادشونم محترمه... اما نظر این ها هم محترمه.... جامعه ای که توش به "زور" گفته شه این نظر درست نیست، این نظر درسنه، جامعه آزادی نیست.... پس هم نظر شما و امثال شما محترم، هم نظر من و امثال من.

باز تو داری دعوا میکنی:)

بی خیال

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب هر کی هرجور عشقشه باید بگرده....
جالبش اینجاست که تو اختتامیه برنامه های تلویزیونی ویژه ماه رمضون ور محمدی مدیر شبکه سه میگفت من به جوونها سفارش میکنم حجاب رو از بازیگرهای که تو صدا سیما هستن یاد بگیرن.....بهتره یکی بره صداش کنهبیاد این عکسها رو ببینه

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه اینطوریه هم حیوون غذا میخوره هم ما پس دوتامون یکی هستیم به نظر تو؟؟؟ حرفی را بزن که عقلت میگه من این جمله شما را از دوران مدرسه از دهن معلمام میشنیدم و هرگز هم نپسندیدمش.
من همون هیچی نگم بهتره تا حرف می زنم از بالا گیر میدن بهم:crying2:

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز

دیگه سعی میکنم بحثو ادامه ندم چون اینطور که فهمیدم این بحث یه جور دور تسلسل هست و هرجوری جلو بریم بحثو برمیگردونید سر خونه ی اول که:
به خودشون مربوطه...
یا
خیابونا همیجورین...
بحثمون جایی نمیرسه و بیخودی دلخوری پیش میاد پس بهتره بحثو همینجا تموم کنیم.
موفق باشین.

[FONT=&quot]چه حقیر و کوچک است زندگی آنکه دستانش را میان دیده ودنیا قرار داده وهیچ نمی بیند جز خطوط باریک دستانش[/FONT][FONT=&quot]...[/FONT][FONT=&quot][/FONT]

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز

دوست من بحث نکن چون:

ره اورد گفتگو با نادان دو چیز است : نخست از دست دادن بخشی از عمر و دیگری گرفتار شدن به افکار پوچ و بی ارزش. ارد بزرگ

http://www.iran-eng.com/member.php/172429-nice-Alice [FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT]

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
من کاری به اونا ندارم هر کی مسئول اعمال خودشه و این بماند بعضی اشخاص در بعضی از جایگاهای اجتماعی دارای یه محدودیت هایی میشند اینم به کنار

ولی به طور مثال خداییش همین دختره که تو سریال 5 کیلومتر تا بهشت بود فاطمه اونجاهم کلی حجاب داشتو و ....خب ادم میاد این عکساشو میبینه یه حس بدی پیدا میکنه یه نوع حس ریا یا بی اعتمادی

حداقل تو خارج طرف تو فیلم و بیرون فیلم یه جوره دیگه بازیگره از نظر حجاب و رفتار.

عضو جدید
من کاری به اونا ندارم هر کی مسئول اعمال خودشه و این بماند بعضی اشخاص در بعضی از جایگاهای اجتماعی دارای یه محدودیت هایی میشند اینم به کنار

ولی به طور مثال خداییش همین دختره که تو سریال 5 کیلومتر تا بهشت بود فاطمه اونجاهم کلی حجاب داشتو و ....خب ادم میاد این عکساشو میبینه یه حس بدی پیدا میکنه یه نوع حس ریا یا بی اعتمادی

حداقل تو خارج طرف تو فیلم و بیرون فیلم یه جوره دیگه بازیگره از نظر حجاب و رفتار.

ای بابا!!!! بازیگرن!!!!‌ بازیگریم نقشش یعنی "ریا"‌!!!!!!!!!!!

mina jigili

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

یکی از اون کسایی که گفت خیابونها بدتر هستن خود من بودم که اگه دقت کنی متوجه میشی اینها هم همون آدمها هستن با این تفاوت که مشهورن پس شهرت اونا نباید بزاره اونا اونجور که می خوان زندگی کنن؟؟؟!!!! عزیزم همه ما عقل داریم و میدونیم که هرکس زندگیه خودشو داره وحق داره اونجوری که می خواد زندگی کنه به من و امثال من مربوط نمیشه و اصلا مهم هم نیست که چی میپوشن چیکار میکنن و چندتا ملک دارن چه کاره ان و....

• Like
واکنش ها: ***

mina jigili

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

gossip girlعزیزم خیلی اوقات حرفای پخته و به جایی میزنی ولی از کوره در رفتنت باعث میشه حرفت هرچقدر هم که درست باشه باهات مخالفت کنن من که احساس میکنم درک درستی از جامعه داری ولی خیلی انرژیتو صرف نکن بزار هرکی هرجور میخواد بسنجه.;)
خط آخرت منویاد اون متن انداخت که میگه(اگر من در بهشت باشم و به من بگویند حق نداری به جهنم بروی هرگز در آن بهشت نخواهم ماند)

آخرین ویرایش:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
شیلا خداداد چش بود؟
شما بدتر از اینارو ندیدی
گرچه به قول دوستان به ما ربطی نداره

• Like
واکنش ها: ***

عضو جدید
gossip girlعزیزم خیلی اوقات حرفای پخته و به جایی میزنی ولی از کوره در رفتنت باعث میشه حرفت هرچقدر هم که درست باشه باهات مخالفت کنن من که احساس میکنم درک درستی از جامعه داری ولی خیلی انرژیتو صرف نکن بزار هرکی هرجور میخواد بسنجه.;)
خط آخرت منویاد اون متن انداخت که میگه(اگر من در بهشت باشم و به من بگویند حق نداری به جهنم بروی هرگز در آن بهشت نخواهم ماند)

از توجهت خیلی خیلی ممنونم مینا جون....:gol: