JavadMessi
مدیر بازنشسته
پس با این حساب خمس و زکات به ما تعلق نمی گیره
به شما که صددرصد نمیگیره چون خانوم هستی

پس با این حساب خمس و زکات به ما تعلق نمی گیره
اسلام واقعی اینه؟شما اگر كسي رو از صميم قلب دوست داشته باشيد با جون و دل واسش خرج ميكني و به اصطلاح همه دنيا رو به پاش ميريزي هرچند اون راضي به اين كار نباشه اينم حكايت عشق مردم به ائمه اطهار هست و اين پول رو واسه عشقي كه توي قلبشون احساس ميكنند ميبخشند و همون مردم فقيري كه ميگيد تو اين كار بيشتر مشاركت دارند و مطمئن باش اگه بحث آباداني مطرح شه اوضاع به اين شكل نيست.
موضوع ديگه اينكه اسلام بايد شكوه و عظمت خودش رو نشون بده و اين ميتونه يكي از راه هاش باشه و اگر چيزي رو ميگيم و اعتقاد داريم بايد به نحوي نشون داده بشه . دشمناي اسلام بايد دوست داشتن و ارادت به ائمه و اتحاد مسلمونا رو به عين ببينند و اين خرج اضافه نيست سلطنت اسلام رو نشون ميده
عیب اینجاست که به حرف صریح خدا ایمان کامل نداریم که یه قدم از شما ده قدم از من البته ایمان داریما ولی یقین نداریم.
زکات که به شما فکر نکنم بخوره پس نگرن نباش.
خمسم که نگفتند کل اموالتو باید خمس بدی که بلکه مازاد اون رو که البته شامل موارد خاصی هست سر سال خمسشو میدی و به قول معروف حسابش پاک میشه و سال دیگه نیاز نیست از این مال که خمسش داده شده دوباره خمس کسرگردد.
محض اطلاعتون پدر بنده یک کارگر سادست پس مطمئن باش خودمو ندیدم!!!!!
پس خانوم ها زکات نمیدم؟؟؟؟؟به شما که صددرصد نمیگیره چون خانوم هستی![]()
شما اگر كسي رو از صميم قلب دوست داشته باشيد با جون و دل واسش خرج ميكني و به اصطلاح همه دنيا رو به پاش ميريزي هرچند اون راضي به اين كار نباشه اينم حكايت عشق مردم به ائمه اطهار هست و اين پول رو واسه عشقي كه توي قلبشون احساس ميكنند ميبخشند و همون مردم فقيري كه ميگيد تو اين كار بيشتر مشاركت دارند و مطمئن باش اگه بحث آباداني مطرح شه اوضاع به اين شكل نيست.
موضوع ديگه اينكه اسلام بايد شكوه و عظمت خودش رو نشون بده و اين ميتونه يكي از راه هاش باشه و اگر چيزي رو ميگيم و اعتقاد داريم بايد به نحوي نشون داده بشه . دشمناي اسلام بايد دوست داشتن و ارادت به ائمه و اتحاد مسلمونا رو به عين ببينند و اين خرج اضافه نيست سلطنت اسلام رو نشون ميده
محض اطلاع شما که پدرم من هم فوت کرده
خداوند رفته گان شما هم رو بیامرزهخداوند به حق ائمه اطهار رحمتشان کند.من فقط منظورم همون جمله ای بود که به من گفتید به قول معروف فکر کردید ما بچه حاجی هستیم
بهتره این طوری بپرسیم
آیا ائمه راضی هستند در طلا داشته باشند ولی بسیاری از مسلمون ها گرسنه بخوابند ؟؟؟
من که مسلمون نیستم ولی با اون چیزایی که شنیدم فکر نکنم راضی باشن
منظورم طلا و زیورآلات بود نه حقوقپس خانوم ها زکات نمیدم؟؟؟؟؟
از کی تا حالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر سر کار برن چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امشب پر از عجایب هستتتت
منظورم طلا و زیورآلات بود نه حقوق
زکات هم به چیزهایی مانند گندم و جو و... تعلق میگیره
یه سرچ کنید معلومه به چی تعلق میگیره به چی نه
پس به من هیچ مدله تعلق نمیگره ....
نکنه میخوای بندازی گردن من تو اون دنیا خدا یقه منو بگیره.من که مرجع تقلید شما نیستم.
ما که تو جهنم بودیم ببین چطور مفتی مفتی داریم میریم ته جهنم![]()
من كه گفتم اگه بخان كاري بكن به اندازه كافي پول تو اين مملكت ريختهشما بدبختی در چه میبینید؟؟
بدبختی تنها این نیست که خود شخص تلاش کند ...جنبه های دیگر هم دارد
بدبختی از قبیل:
در حال حاضر چند شهر ایران آب آشامیدنی سالم هست؟؟؟؟
در حال حاضر آیا جزایر جنوبی ایران وضع مناسبی دارند؟؟؟( به نقل از گزارش شبکه 1 سیما )
در حال حاضر آیا......
اینا جواب گو چه کسانی هستند؟؟؟؟
شمایی که میگی برای کمک کردن به فقیرا کمیته امداد هست و اون مسئول که با صدقه هایی که مردم میدن مشکلات اونا رو برطرف کنه، همین کمیته امداد به لطف فرهنگسازی هایی که در این مملکت کردن،در جنگ لبنان، با بی...... تمام پولی که مردم برای فقرای همین جامعه تو صندوق صدقات میندازنو تبدیل کرد به یه کاروان کمکهای مردم ایران به مردم جنگ زدهء لبنانی!
و همین طور شما که میگی، دولت هیچ کاره هست و مردم خودشون دلشون میخواد و کمک میکنن، آیا کاروانهایی که موقع حمل این در ها یا... ساخته شده به سمت عراق رو دیدی؟ و دیدی چطوری مردم رو جذب میکنن که پول به اونا بچسبونن؟ آیا این کاروانها رو کی راه میندازه؟
به نظر شما دولت تو این قضیه هیچ کاره هست؟
درسته هر کسی دست خودش که چطوری پولشو خرج کنه. ولی این دولت با این همه نیت خیر! نمیتونه رو فرهنگ مردم کار کنه که باید اول به فقیرای جامعه کمک کرد؟ یا شاید این خودش یکی از برنامه های دولته که تعداد فقیر در جامعه بیشتر باشه؟
من كه گفتم اگه بخان كاري بكن به اندازه كافي پول تو اين مملكت ريخته
وای وای این شوهر منه اینجوری بحث میکنه
وای وای چه تاپیک با کلاسی
خیر امام ها راضی به این کار نیستن چون این پول می تونه در راه مفید تری خرج بسه
اصلا درست نیست!باید از قدیم الایام و اجداد ائمه اتان!چاره کار بیاموزید که سنگ رو میتراشیدن و با گل هنرمندی میکردن طلا رو خرج اینکارا نکنید!
وای وای این شوهر منه اینجوری بحث میکنه
وای وای چه تاپیک با کلاسی
خیر امام ها راضی به این کار نیستن چون این پول می تونه در راه مفید تری خرج بسه
بله..
وقتی شما نیستی خوب منم باید خودمو با اینا سرگرم کنم..
در ضمن جوابتو عالی بود
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
به کودکان کار و کودکان زباله گرد پول ندین . | گفتگوی آزاد | 0 | |
A | به عمل کار برآید یعنی چی؟ | گفتگوی آزاد | 4 | |
![]() |
هماهنگترین کار گروهی ایرانیان | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
دنبال کار میگردم | گفتگوی آزاد | 18 | |
A | فرهنگ و شگرد های خاص بازار کار و تولید | گفتگوی آزاد | 29 |