این واقعیت داره؟

ali_santori

عضو جدید
دوستان عزیزم این ایمیل دیروز به دستم رسید.کی اینو باور داره؟لطفا نظرتون رو حتما واضح و روشن به من بگید.آیا واقعا خداوند و طبیعت و کهکشان و روزگار , وابسته به مسایل اینجوریه؟

سلام
میدونم که کاملا غیرعقلانیه، ولی چیزی رو که می بینی نمی تونی انکار کنی!!
شاید فقط و فقط نتیجه، حاصل انرژی مثبت میلیونها آدمی باشه که انرژیشون رو بدرقه این نامه کردن..
دوستان لطفا این متن رو تا انتها بخونید یقینا شما قلبا" قبول می کنید و این نامه رو هم ارسال می کنید.​


" متن نامه "


به نام صاحب شانس
« با عشق و دعا همه چیزممکن است.»​

"دوست من، با نگاه به این نامه شما ابتدا به یاد خالق عشق باشید و این نامه را زمانی که دریافت می کنید به آنچه دوست دارید دست خواهید پیدا کرد فکر کنید و کسی راکه دوست دارید و میدانید گرفتار است برای او با قلبتان برایش دعا کنید تا مشکلات او از طرف خدا به واسطه شما حل گردد و بعد یک اتفاقی که انتظارش را می کشید و حتی تصورش را نمی کنید برایتان اتفاق خواهد افتاد " برکتی از دعای آن دوست بیشتر برای شما خواهد رسید " این یک راز است.. راز بقای انرژی.. رازی که در فیزیک و متافیزیک به قانون بقای انرژی شهرت یافته است..

این نامه از روی شانش برای خوش شانسی شما فرستاده شده است نسخه اصلی علیرغمی که مدعی می شوند درکشورانگلستان می باشد، در ونزوئلا نزد یک دختر دانشجوی مکانیک به نام ماریا می باشد و ارسال کننده اصلی آن ماریا می باشد . و این نامه توسط یکی از مهندسین ایرانی که در یکی از پروژه های شرکت های ایرانی در آنجا مشغول به کار بود به صورت اتفاقی در یکی ایمیل کاری کار گاهی از دوست و همکار ونزوئلائیش دریافت شد و او نیز به همه دوستان خود که تعداد زیادی از آنها نیز در ایران بودند ارسال کرد و دوست به دوست به دست شما رسیده است .
این نامه تا کنون طبق اخبار رسمی ماکروسافت از 15 ماه گذشته تا کنون 49 باردردنیا به 9 زبان چرخیده است. و افرادی که نامشان در این نامه هستند همه دارای هویت واقعی می باشند .
شانس برای شمافرستاده شده است شاید در دور بعد نام شما هم به عنوان یکی از این افراد در این نامه قید شود ظرف مدت کمتر از سه روزپس از دریافت این نامه اخبارخوشی را دریافت خواهید نمود .
این شوخی نیست باارسال آن شما خوش شانسی خواهید آورد پول نفرستید، کپی ها رابرای اشخاص بفرستید که فکرمیکنید به شانس احتیاج دارند.این نامه را نگه ندارید.این نامه راظرف مدت 96ساعت ازدست شما خارج شود.
یک وکیل بلژیکی می گوید نود دو هزاریوربابت حق الوکاله ام دریافت نمود ولی احساس می کنم چون این زنجیرراشکستم آن را ازدست دادم .
درهمین حال دراسکاتلند یوهان کی می گوید به دلیل اینکه این نامه رابه جریان انداختم 3روز بعد توانستم در بزرگترین قرعه کشی هدیه بیمه عمر خود را قبل از موعد به ارزش یک میلیون دلار دریافت کنم.

در ایران شخصی به نام شیما حیدری می گوید زمانی که این نامه به دستم رسید ابتدا زیاد توجه ای نکردم ،آن روزها من کمی نگران، کم حوصله و وضعیت مالی زیاد مناسبی هم نداشتم و زمانی که این نامه به دستم رسید حدودا " اوایل ماه آگوست سال 2009 میلای بود که بعد از مدت ها ایمیلم را باز کردم زیاد توجه ای نکردم اول ، اما این نامه را خواندم و برایم جالب بود حتی تا اینقدر جالب بود که بار انرژی مثبت خاصی داشت برایم داشت من آن را برای کلیه دوستانم ارسال کردم و دو روز بعد آن فکر بکر و نویی به سرم زد و اولین کاری که کردم رفتم ایده خودم رو با ثبت یک DOMAIN به نام www.honarabzar.com ثبت کردم همین ایده و فکر را بعد از دریافت این نامه که بدستم رسید منتج به رونق خارق العاده به فعالیت های اقتصادی من شد که الان ارزش میلیونی بالایی دارد ، و حتی توانستم به خیلی از دوستانم نیز در این رابطه کمک شغلی و مالی کنم و من رو خیلی مشهور و ثروتمند کرد.
در این مورد خیلی افراد به این نسخه اعتقاد دارند و برایشان شانس آورده.
تینو یک نقاش معروف محلی هلندی می گوید من و شاگردانم آرزو می کنم یکبار دیگر این نامه دست ما بصورت اتفاقی برسد چون یکبار که رسید کار شانس بالایی برای من داشت و تونستم از این راه با خیلی از آأما در مورد کارم دوست بشم
به شرط آنکه شماهم به نوبه خود آن رابرای دیگران حداقل برای همه دوستانتان ارسال نمایید.

.حتماُ20 کپی بفرستیدو ببینیدکه ظرف مدت 4روزچه اتفاقی می افتد. این زنجیره از ونزوئلا شروع شدواین نامه از مارایا پیگیری وبه ژوهان مرد خیری در آمریکای شمالی نوشته است او دانشجوی مهندسی مکانیک است و شاغل . ازآنجاکه این کپی باید در سراسرجهان بگرددشماباید20کپی تهیه نموده وبرای دوستان وهمکارانتان بفرستیدپس از چند روزشمایک سورپریزدریافت خواهیدنموداین یک حقیقت است حتی اگرشمایک شخص خرافاتی نباشید. حداقل به این باور داشته باشید در آن نام ها و هویت هایی که وجود دارد قابل استناد و دسترس بوده و می توان با آنها مکاتبه نمود .و این موضوع را تصدیق کنند .

پال سینگ کارمنداداری یک بانک در نپال این ایمیل رادریافت نموده ولی فراموش کرد که این نامه راباید ظرف مدت 96ساعت ارسال کند.اوشغلش را از دست دادکمی بعد نامه راپیداکردو200کپی میل ارسال نمودوظرف مدت چند روزشغل بهتری بدست آورد.

بخوانید فقط پاک نکنید .دوست عزیزشما نیز میتوانید به جای کپی این نامه را به 21نفر از دوستانتان از طریق پست الکترونیکی ارسال کنید و شانس خود را امتحان کنید (یا کپی کنید وبه 30نفر که احتیاج دارند بدهید.)
یک پزشک فرانسوی که دوست نداشت نامش عنوان گردد می گوید من هر بار که این نامه به دستم می رسد برای دوستانم مجدد ارسال می کنم چون اعتقاد دارم خداوند هر چیزی را که وسیله خوبی قرار می دهد و در آن بدی وجود ندارد ما بندگان خوب باید به آن عمل کنیم.
به یادداشته باشید حتی اگر اعتقادی نداشته باشید این نامه بنا به دلایل خاص وعجیبی عمل می کند و برای شما بهترین چیزی را که در قلبتان آرزو می کنید به ثمر می آورد پس همین الان برای بیست نفر از دوستانتان ارسال کنید
 

elyana

عضو جدید
واسه منم اومد.از طرف یه نفر که فکرشم نمیکردم به این چیزا اعتقاد داشته باشه.
 

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما نفرست،اگر اتفاقی افتاد، شماره تلفن و ادرس خودمو بهتون میدم که خسارات احتمالی رو جبران کنم
 

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز

اين نامه ت بدجوري منو برد تو خاطره هام...

دقيقا يادمه 5 ابتدايي بودم (
حدود 12-13 سال پيش ميشه) يه روز صبح داشتم ميرفتم مدرسه زير يه درخت كنار جوب يه ورق تا خورده افتاده بود كه پشت سفيدش بهم بود نميدونم چي شد كه اون كاغذ سفيد برام جالب اومد و برش داشتمو بازش كردم توي كل مسير مدرسه منو مشغول خودش كرد... دقيقا يه داستانايي مثه نامه بالاي شما توش نوشته شده بود كه فلاني و فلاني و فلاني توي كشوراي مختلف اين نامه رو كوپي كردن و به ثروت رسيدن ، يه افسر عراقي هم يادمه نوشته بود كه كپي نكرده و كشته شده...خلاصه اينكه گفته بود اگه تو هم كوپي كني بفرستي واسه بقيه يه ميليون دلار (يا يه همچين رقمايي) بهت ميرسي اگرم كوپي نكني يه بلاي وحشتناكي سرت مياد...
نامه رو بردم مدرسه با كلي ترسو لرز با يكي از دوستام هم در ميون گذاشتم...توي عالم بچگي كلي خيالپردازي كرديم كه پولدار ميشيم صفا ميكنيم هي يه چيزي من ميگفتم يه چيزي اون ميگفت الكي ذوق ميكرديم واس خودمون ...خلاصه كه چند روزي اسيرش بوديم آخرشم نفهميدم چي شد كه فراموشش كرديم و كوپي نكرديمش...
تا الان كه اتفاقي برام نيفتاده ولي حالا بعد از اين همه سال دوباره يه همچين نامه اي جلو چشم اومده شايد ميخواد بهم هشدار بده كه احمق يه فرصت ديگه داري استفاده كن وگرنه يه بلايي سرت مياد :smile:

دوس دارم بگم اينا همش حقه بازيو خرافاته ولي چون خاطرات قشنگي رو برام زنده كرد ترجيح ميدم به اين چيزاش فكر نكنم !

 

Similar threads

بالا