عجب!!! دوست داری من این شکلی بشم؟خوب دیگه هدفت چی بوده از زدن این تاپیک؟

عجب!!! دوست داری من این شکلی بشم؟خوب دیگه هدفت چی بوده از زدن این تاپیک؟
خوشم میاد مثل خودم برای هر مسئله ای یک بیت شعر درحافظه داری.![]()
نوشته از خودت بود؟خواهش میکنم ..
ولی اون شعر نبود .. فکر کنم نثر هم نبود ..
نمیدونم , یه چیزی همینجوری نوشتم .. و دنبال کسی ام که خطاهامو پیدا کنه ..![]()
اگه مال خودت هست فکر کنم به جای پس می افتی میگفتی جا می افتی بهتر بود چون پس افتادن معنی خوبی نمیده.فقط یه لبخند
نه تو در فراغ آسمانها پس می افتی , نه زمین به حزن وجودت خدشه دار ..
نوشته از خودت بود؟
موفق باشی کمک خواستی در خدمتم(سوءتفاهم نشه رو حساب حرف خودتون که گفتی خطاهامو پیداکنه) مثل شما یک چیزایی میگمببخشید .. یه چیزی از خودمون نوشتیم دیگه ..
اون مهم نیست .. مهم اینه که چقدر به کیمیتش میتونم به زندگیم کیفیت بدم ..![]()
اگه مال خودت هست فکر کنم به جای پس می افتی میگفتی جا می افتی بهتر بود چون پس افتادن معنی خوبی نمیده.
ما که داریم جلو داداشی درس پس میدیم ..(راستی اون پس افتادن هم اینجا قشنگه)نمیشه یه جوری حرف بزنید ما لیسانسه های قدیمم از حرفاتون سر در بیاریم؟
شکسته بندی میفرماییداین چه حرفیه؟نمیشه یه جوری حرف بزنید ما لیسانسه های قدیمم از حرفاتون سر در بیاریم؟
منظورت لوث بود یا لوس؟؟؟ حرفتو قبول ندارم متلک حرفی بی پایه و اساسه.اين كه دخترا به خودشون ميگيرن شايد يه دليل بيشتر نداشته باشه و اون هم لووس كردن ماجرا از طرف ما پسرا!!!
اگه به يه دختر يه 2 3روز متلك نگن دختره خودش به يه پسر متلك ميگه !!!اونم نه از روي مسخره بازي!!به هر حال اونم ادمه حس داره و كاملا حق داره!!!!!
حالا از من سوتي ميگيري؟؟؟؟؟منظورت لوث بود یا لوس؟؟؟ حرفتو قبول ندارم متلک حرفی بی پایه و اساسه.
ای بابا ما را چه به کار مردم .بنده که از این کاررا نکردم.مسخره کردم ها ولی متلک نگفتم.حالا از من سوتي ميگيري؟؟؟؟؟
يه بار متلك ميندازي كه در ادامه مخ طرفو بزني!!!
يه بار هم متلك ميندازي كه فقط يه چيزي گفته باشي و بخندي!!!
عجججججججججبب!!!!!!!!ای بابا ما را چه به کار مردم .بنده که از این کاررا نکردم.مسخره کردم ها ولی متلک نگفتم.![]()
شکسته بندی میفرماییداین چه حرفیه؟![]()
اگه ادبیات دوست داشته باشی برات راحت میشه فهمش.نه والا از ادبیات و جملاتی که بار معنایی زیادی دارن سر در نمیارم اخه سواد ما اپدیت نیست