به گمان منم فوندانسون همون ساختمانس كه مي گينسلام
فكر كنم يك ساختمان بتني يا فولادي با ديوار برشي است واينا هم ميلگرد هاي ديوار برشي و تير و ستونها است .
من از کجا بدونم
(همونطور که می دونید اینا آرماتور بندی برای بتن ریزی هستند. چون بتن در مقابل فشار خیلی مقاومه ولی در مقابل کشش خیلی ضعیفه در داخل بتن میل گردهایی با ابعاد مختلف استفاده می کنن تا کشش تو بتن رو این میلگردها تحمل کنند که به این جور بتن ها می گن بتن مسلح یا آرمه.
قبل از بستن قالبهای بتن این میلگردها رو بصورت کلاف درمیارند و بعد قالب دورش می بندند و بعدش بتن ریزی می کنن که این میلگردهای به هم پیچیده رو اصطلاحا خاموت بندی می گن...) البته مطمئنا شما قبلا این اطلاعات رو داشتید .....
حالا تو این شکل اومدن یه ساختمون 6 پر رو درست کردن که احتمالا هسته مرکزی این ساختمان خواهد بود و احتمالا هسته مرکزی ستون هاشه....ولی این هم یه حدسه که می شه زد ولی اون چیزی که مسلمه این یه سازه بتنی صنعتیه نه ساختمانی مثلا می تونه پایه یه کولینگ تاور نیروگاهی یا یه سازه بلند مثل سیلو باشه......
واااااا، پناه بر خدامیتونه یه عکس میکروسکوپی از تار و پود یه لباس باشه . البته با میکروبهای روش
سلام
فكر كنم يك ساختمان بتني يا فولادي با ديوار برشي است واينا هم ميلگرد هاي ديوار برشي و تير و ستونها است .
واقعا قوه تخیلت رو تحسین میکنممیتونه یه عکس میکروسکوپی از تار و پود یه لباس باشه . البته با میکروبهای روش
خواهش میکنم نظر لطف شماستواقعا قوه تخیلت رو تحسین میکنم
برا چی ؟ (؟) !!! توضیح میدی رسول جانهمونایی که تا حالا دوستان گفتند به نظر میرسه
ولی چند وقت پیش یکی از دوستان عکسهایی از آرماتورگذاری مخزن فاضلاب نشونمون داد همین شکلی بود
حالا دیوار برشی
برا چی حوضچه فاضلاب یا برا چی اینو گذاشتم؟؟برا چی ؟ (؟) !!! توضیح میدی رسول جان
ینی میگم برا چی نمیتونه دیوار برشی باشه !!!برا چی حوضچه فاضلاب یا برا چی اینو گذاشتم؟؟
علامت سوال گذاشتم یعنی اینکه دیوار باشه یا نه نمیدونم
راستش اولش كم نگا كردم به عكس و بعدشم يه توهم سه بعدي زدم ديدم جور در نميادینی میگم برا چی نمیتونه دیوار برشی باشه !!!