سلام
اقا یوسف عزیز . به دنبال کتاب و یا بسته ای هستم که زبان تخصصی رشته مکانیک رو یاد بگیرم . از بین صفحاتی که از تاپیک شما خوندم بیشتر به دنبال همه زمینه بودید .
برای این چیزی که من میخام موردی شما دارید ؟ یا اینکه کتاب خاصی که دیده باشید .
اینم بگم که در انتظار نتایج ارشد هستم
سلام
بسته ای نمی شناسم برای مکانیک و کلا زبان تخصصی.
شاید نیازی به بسته نباشه. اگه می خواید کتابی رو بفهمید. شروع کنید، فصل اولش که معمولا مقدمه است، کل اصطلاحات تخصصی رو داره. وقتی یکبار خوندید، دیگه تو کل کتاب خیلی مشکل کمتر خواهید داشت.
من تو کارشناسی قبل از این که زبان رو برای آیلتس شروع کنم، هدفم آیلتس نبود. ولی می خواستم قوی کنم زبان م رو. فکر کردم با کتاب تخصصی زبان غیر تخصصی قوی می شه. اشتباه بود ولی زبان تخصصی م بدک نشد. از ترم 2 یا 3 که استاتیک داشتیم، شروع کردم. درس های تخصصی رو همه رو کتاب انگلیسی خریدم. استاتیک، دینامیک، ترمودینامیک، سیالات، کنترل، مقاومت مصالح، طراحی مکانیزم، دینامیک ماشین، طراحی شاسی، مبانی المان محدود و درس های دیگه رو از مرجع انگلیسی خوندم. یه خوبی ه دیگه هم داشت این بود که کتاب های انگلیسی pdf شون رو اینترنت هست ولی اون موقع فارسی ش نبود. پس یه امتیاز بود که دیگه هزینه کتاب خریدن هم نداشتم.
با این وضعیت الان خیلی راحتم ولی خوب هست مشکل بعضی وقتا دیگه مثلا فراموشی. مثلا امروز امتحان Fatigue and Damage Tolerance داشتم، ولی خوب مثلا در هر فصل شاید دو بار به دیکشنری سر می زدم.
یه نکته دیگه. اون موقع که تازه شروع کردم و قبل از انگلیسی خوندنم برای ایلتس، بیشتر مشکلاتم تو کتاب تخصصی خوندن، لغات و گرامر غیر تخصصی بود. منظورم اینه که حتما و باید دایره گرامر و لغات غیر تخصصی تون رو به یه حدی برسونید. نمی شه فقط با اصطلاحات تخصصی فهمیدن، هر متن تخصصی رو بفهمید. زبان عمومی تا یه حدی لازم ه و پایه زبان تخصصی محسوب می شه. مثلا برای امتحان امروزم که به دیکشنری سر می زدم، اکثرا به خاطر لغات غیر تخصصی بود.
گرامر هم مهمه. خیلی وقتا خیلی جمله ها همه لغات رو می فهمید، ولی معنی جمله رو نمی فهمید. چون مثلا تو تشخیص فعل اصلی جمله اشتباه می کنید. مثلا جمله زیر رو نگاه کنید:
As an illustration, high loads with a peak value exceeding 80% of the maximum load of the steep spectrum in Figure 9.10 occur only five times, whereas the number of low loads with a peak value below 20% of the maximum load is 100000 − 3200 = 96800 cycles which is 97% of all cycles
این یه جمله است. ایراد زبان تخصصی اینه که اکثرا جملاتش اینجوری بلند هستن و به راحتی می تونید فعل اصلی رو گم کنید و اگه گم کردید یعنی یا به کل هیچی نفهمیدی چی گفته یا 100 درصد اشتباه فهمیدی. پس 100 درصد گرامر احتیاج داری.
الان که بیشتر فکر می کنم:
به نظر من نگران تخصصی بودن نباش. اگه می خوای الان زبان بخونی، دو تا کتاب زیر رو بخون:
vocabulary for IELTS انتشارات Cambridge
و Grammer for IELTS انتشارات Cambridge
چون پس فردا یه مقاله کار می کنی، چون انگلیسی بلد نیستی، استاد مفت خورت می ره به جای تو مقاله رو یه جای دنیا ارائه می ده. حالش و می بره. تو که کار کردی، هیچی. پیشنهاد می کنم، زبان عمومی یاد بگیر و نگران تخصصی نباش. خودش اتومات درست می شه.