این تاپیک علمی است

Sohrab.net

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برخی از عزیزان میگن کسانی که اینجا دنبال کار علمی باشن کمتر اخطار میگیرن و کسانی که توی گفتگوی آزاد فعالن اخطارهاشون بیشتره
خب الان من این سوال رو دارم که کار علمی و غیر علمی رو برامون روشن کنید لطفا
مگر علم چیزی غیر از ایجاد یک مسئله و تلاش برای حل اون و پیشرفت اون با زمان هست
پس هر موضوعی میتونه یه موضوع علمی باشه ولازم نیست که حتما در قالبهای از پیش تعیین شده باشه
پس همین مسئله علمی بودن این موضوع هم میتونه یه موضوع علمی باشه
اسمش رو هم الان تعیین کردم .... علم شناسی یا scienceology
اول سلام:gol:.....
کسی نگفته که هرکی اینجا فعالیت کنه بیشتر اخطار میگیره کسی هم کار علمی کنه کمتر.....منظورشون این بود که اینجا طوریه هست که وقتی وارد بحث میشی باید حواستو خوب جمع کنی که چی داری میگی.....از خط قرمزها رد نشی، به کسی توهین نکنی و اسپم هم نکنی و........

ولی کسی که کار علمی میکنه و توی بحث های علمی وارد میشه، نمیتونه توهین کنه....البته اگر اونجا هم کسی اشتباهی بکنه اخطار میگیره....که من نمونه هاشو زیاد دیدم.....
پس فکر میکنم بحث اخطار روشن شد.....

اما اینکه میگی بحثهای علمی از غیر علمی شروع میشه!!!من کاری به درست و غلط بودن حرفت ندارم....اگه بحث جالبی داری و حریم ها و قانونهای باشگاه رو رعایت میکنه، شما تاپیکتو بزن....استقبال خوبی هم میشه....کسی هم اخطار نمیده....
موفق باشی

magnet

عضو جدید
این حرفتون معنیش درجا زدن تا ابد هست

مهندس ، کلاً چی میگین ؟
بحثتون سر علمه یا باشگاه مهندسان ؟!
اینجا باشگاه مهندسان هست ، هر رشته ای تالاری داره ، و به مجموعه تالارهای رشته های مختلف ، اصطلاحاً میگن تالارهای علمی . غیر این هم عمومی . متوجه شدید دیگه ؟ هر موضوعی هم می تونه علم باشه ولی اینجا تعاریف خودشو داره ، مث هرجای دیگه .
همین .
حالا یکی می تونه بیاد در مورد یک متن جامعه شناسی بحث کنه ! ، اونم تالار آزاد ، معنیش این نیس که ایشون بحث غیرعلمی دارند ، بلکه بحث غیرتخصصی و در سطح پایین تر و عمومی تری رو انجام می دهند. اگر خیلی پیشرفته تر باشند ، می تونند برن تالارهای تخصصی اینجا یا حتی فروم دیگر .
درمورد اخطارها و ... ، واضحه که تالار گفتگوی آزاد امکان بیشتری برای بحث های مختلف داره که ربطی هم به مهندسی ندارن ، پس امکان حضور عمومی تری هم دارن . اگر کسی قوانین رو رعایت کنه ، اخطار و اخراجی هم در کار نخواهد بود.
همین که میگین بابت سلام دادن در دفتر مدیریت اخطار گرفتین ، فارغ از راست و دروغش و بازهم بدون درنظر گرفتن سابقه ی جنابعالی در ... ، بازم حقتون بوده ، اسپم کردید و نقض قوانین بوده و به اخطارها هم توجه نکردین ، می تونستین در پروفایل مدیر سلام علیک کنید.

اینا همه واضحات و بدیهیات هستش .
حالا منظور شما ؟ یعنی اینارو نمیدونستین ؟
نمی دونم چه اصراری دارین تایپیک های بی مورد بزنین !
درهرحال موفق باشید (جداً و واقعاً )

آخرین ویرایش:

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اول سلام:gol:.....
کسی نگفته که هرکی اینجا فعالیت کنه بیشتر اخطار میگیره کسی هم کار علمی کنه کمتر.....منظورشون این بود که اینجا طوریه هست که وقتی وارد بحث میشی باید حواستو خوب جمع کنی که چی داری میگی.....از خط قرمزها رد نشی، به کسی توهین نکنی و اسپم هم نکنی و........

ولی کسی که کار علمی میکنه و توی بحث های علمی وارد میشه، نمیتونه توهین کنه....البته اگر اونجا هم کسی اشتباهی بکنه اخطار میگیره....که من نمونه هاشو زیاد دیدم.....
پس فکر میکنم بحث اخطار روشن شد.....

اما اینکه میگی بحثهای علمی از غیر علمی شروع میشه!!!من کاری به درست و غلط بودن حرفت ندارم....اگه بحث جالبی داری و حریم ها و قانونهای باشگاه رو رعایت میکنه، شما تاپیکتو بزن....استقبال خوبی هم میشه....کسی هم اخطار نمیده....
موفق باشی
اشتباه میکنید دوست عزیز
بیشتر اخطارهایی که من دارم بابت چیزهای بود که هیچ خط قرمزی رو رد نکرده بود
مسئله این هست که مدیری قبلا اینجا بود که به من بابت سلام کردن توی دفترش هم اخطار داد
هرچیزی میگفتم بدلیل مطلب نامربوط به تاپیک اخطار میگرفتم
وقتی که پیرجو و ادمین اینطوری نظر میدن که توی بخشهای علمی فعالیت کنید و بخشهای گفتگوی آزاد رو غیر علمی میدونن باید هم یکی مثل مدیر اسبق اینجا دست به پاکسازی بزنه
این تاپیک برای این نیست که بگیم حط قرمز ها رعایت نشه .. برای اینه که انعطاف پذیری برخی افرادی که بدلیل در اختیار داشتن چند تا ابزار ازشون سوء استفاده میکنند بیشتر بشه
بله تمام مطالب علمی یک زمانی غیر علمی بوده و با بحث و جدل اثبات شده
اصلا ماهیت سمینارها و مقالاتی که داده میشه همین بحث کردن روی مواردی هست که جدیدا بررسی میشه ... وگرنه بجای ارائه و بحث همه مطالبشون رو بعنوان سند معتبر منتشر میکردن

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

مهندس ، کلاً چی میگین ؟
بحثتون سر علمه یا باشگاه مهندسان ؟!
اینجا باشگاه مهندسان هست ، هر رشته ای تالاری داره ، و به مجموعه تالارهای رشته های مختلف ، اصطلاحاً میگن تالارهای علمی . غیر این هم عمومی . متوجه شدید دیگه ؟ هر موضوعی هم می تونه علم باشه ولی اینجا تعاریف خودشو داره ، مث هرجای دیگه .
همین .
حالا یکی می تونه بیاد در مورد یک متن جامعه شناسی بحث کنه ! ، اونم تالار آزاد ، معنیش این نیس که ایشون بحث غیرعلمی دارند ، بلکه بحث غیرتخصصی و در سطح پایین تر و عمومی تری رو انجام می دهند. اگر خیلی پیشرفته تر باشند ، می تونند برن تالارهای تخصصی اینجا یا حتی فروم دیگر .
درمورد اخطارها و ... ، واضحه که تالار گفتگوی آزاد امکان بیشتری برای بحث های مختلف داره که ربطی هم به مهندسی ندارن ، پس امکان حضور عمومی تری هم دارن . اگر کسی قوانین رو رعایت کنه ، اخطار و اخراجی هم در کار نخواهد بود.
همین که میگین بابت سلام دادن در دفتر مدیریت اخطار گرفتین ، فارغ از راست و دروغش و بازهم بدون درنظر گرفتن سابقه ی جنابعالی در ... ، بازم حقتون بوده ، اسپم کردید و نقض قوانین بوده و به اخطارها هم توجه نکردین ، می تونستین در پروفایل مدیر سلام علیک کنید.

اینا همه واضحات و بدیهیات هستش .
حالا منظور شما ؟ یعنی اینارو نمیدونستین ؟
نمی دونم چه اصراری دارین تایپیک های بی مورد بزنین !
درهرحال موفق باشید (جداً و واقعاً )
ممنون بابت نظرتون
تاپیکهای من بی مورد نیست
سوالی برام پیش اومده و اون رو مثل یک موضوع علمی به بحث گذاشتم
سابقه خاصی در.... ندارم
دلیلی هم برای دروغ گفتن ندارم
شما هم موفق باشید و ممنون بابت نظرتون
ولی علم تا زمانی که قالب بندی نشده و ایجاد نشده مورد بحث و جدل هست

Sohrab.net

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اشتباه میکنید دوست عزیز
بیشتر اخطارهایی که من دارم بابت چیزهای بود که هیچ خط قرمزی رو رد نکرده بود
مسئله این هست که مدیری قبلا اینجا بود که به من بابت سلام کردن توی دفترش هم اخطار داد
هرچیزی میگفتم بدلیل مطلب نامربوط به تاپیک اخطار میگرفتم
وقتی که پیرجو و ادمین اینطوری نظر میدن که توی بخشهای علمی فعالیت کنید و بخشهای گفتگوی آزاد رو غیر علمی میدونن باید هم یکی مثل مدیر اسبق اینجا دست به پاکسازی بزنه
این تاپیک برای این نیست که بگیم حط قرمز ها رعایت نشه .. برای اینه که انعطاف پذیری برخی افرادی که بدلیل در اختیار داشتن چند تا ابزار ازشون سوء استفاده میکنند بیشتر بشه
بله تمام مطالب علمی یک زمانی غیر علمی بوده و با بحث و جدل اثبات شده
اصلا ماهیت سمینارها و مقالاتی که داده میشه همین بحث کردن روی مواردی هست که جدیدا بررسی میشه ... وگرنه بجای ارائه و بحث همه مطالبشون رو بعنوان سند معتبر منتشر میکردن
خوب همین سلام کردن تو دفتر تالار آزاد اسپم نیست؟؟؟ خوب میخوای سلام بدی بیا صفحه اش 60 تا سلام بده.....

ببین من اون پستی که آقای پیرجو و ادمین دادن رو کاملا یادمه....و منظور اون پست رو گفتم.....
خودتم خوب میدونی که اگه کسی کاری نکنه و پست مورد دار نده اخطار هم نمی گیره........

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب همین سلام کردن تو دفتر تالار آزاد اسپم نیست؟؟؟ خوب میخوای سلام بدی بیا صفحه اش 60 تا سلام بده.....

ببین من اون پستی که آقای پیرجو و ادمین دادن رو کاملا یادمه....و منظور اون پست رو گفتم.....
خودتم خوب میدونی که اگه کسی کاری نکنه و پست مورد دار نده اخطار هم نمی گیره........
با این حال بنظرم درست نیست که مطالب اینجا رو غیر علمی بدونن
علم تعریف پذیر نیست

آخرین ویرایش:

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی کلی دارید صحبت میکنید
فکر کنم همین طور پیش بریم یکباره دیدی رسدیم به نظریه نسبیت انیشتین:confused:
خب برسیم
چه بهتر
مطمئن باشید ایشتین هم اگر پایه ای از نظرات کوپرنیک، نیوتون و قدما رو نداشت نمیتونست چیزی درباره نسبیت بگه

فقط از الان بگم نظریه به اسم من باید باشه ها .. سرقت علمی ممنوع:confused:

بالا