با سلام
لطفا نظر و دلیلتون رو در مورد سن مناسب برای ازدواج بگید
ممنون
ممنون
با سلام
ممنون[/quote
زمانی که انسان به بلوغ فکری برسه بهترین وقت ازدواج همون موقس حالا چه20سالگی باشه چه50سالگی![]()
در تكميل صحبت دوستان عزيز :
هر وقت تونستي كسي رو اونقدر دوست داشته باشي كه به خاطر خوشبختي اش از خيلي چيزا بگذري حتي از خودت ...
هر وقت تونستي با تمام وجود به درون يه نفر نفوذ كني و احساس تنهايي رو واسه هميشه ازش بگيري ...
هر وقت تونستي اونقدر به كسي نزديك بشي كه با ديدن لبخندش قهقهه بزني و با ديدن كوچكترين غمش هاي هاي گريه كني ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
هر وقت تونستي خودت رو نبيني ...![]()
از نظر من هم سایه درست میگه.اگر بخوای بعد ازدواج احساس رضایت داشته باشی،باید اینجور باشه(البته از دید من)تا حداقل بشه به مشکلات کمتر فکر کردشما فكر ميكني اين حرفهاي احساسي و شاعرانه نشانه رسيدن به بلوغ فكريه!؟![]()
دوست من اگه پست من رو با دقت بیشتر دوباره بخونید متوجه میشید که من نوشتم در تکمیل صحبت دوستان !!!شما فكر ميكني اين حرفهاي احساسي و شاعرانه نشانه رسيدن به بلوغ فكريه!؟![]()
به نظر من این تازه اون سنی هست که اصلا نباید ازدواج کنی چون کله آدما تو این سن خیلی داغهدر تكميل صحبت دوستان عزيز :
هر وقت تونستي كسي رو اونقدر دوست داشته باشي كه به خاطر خوشبختي اش از خيلي چيزا بگذري حتي از خودت ...
هر وقت تونستي با تمام وجود به درون يه نفر نفوذ كني و احساس تنهايي رو واسه هميشه ازش بگيري ...
هر وقت تونستي اونقدر به كسي نزديك بشي كه با ديدن لبخندش قهقهه بزني و با ديدن كوچكترين غمش هاي هاي گريه كني ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
هر وقت تونستي خودت رو نبيني ...![]()
هر موقع که فکر کردی به بلوغ فکری رسیدیو شرایط مالیت واسه یه زندگی آروم فراهم باشه خوب پس بستگی به آدمش دارهبا سلام
ممنون