بعضیا هنوز تو یه وجب آستین موندن نمونش نمونش دوست خوب و عزیزمون آقا مصطفیبحث کاملا کلیشه ای هستش....
من به شخصه همینم که هستم....
ولی بی شک هستند کسانی که دوست دارند راحت بپوشند....
امــــــا
منی که کلا تی شرت می پوشم چرا باید برای رفتن به ادارات دولتی حتما آستین داشته باشم؟ یعنی خانم های این مرز و بوم این قدر ............ که طاقت دیدن دست من رو ندارن؟
واقعا این بزرگترین توهین به خانمهای ایران هستش....
آزادی پوشش با آزادی بیان و قلم باید اجرا بشه....
بله به نظر من روسری برای من توهینه مثلا موی یه خانومو ببینم تحریک میشم ؟اگه کسی اینجوریه بمیره بهتره.متاسفانه تو کشور ما بد حجابی وجود داره که از بی حجابی بدتره.شما یه سفر برو خارج از کشور ببین یه دختره مثلا روس که هیچ دختره ایرانی ندیدم که تو قد و هیکل و قیافه بهش برسه انقدر ساده لباس میپوشه که کوچکترین جلب توجهی نمیکنه ولی ایرانیا یه شلوار میپوشن که یه جوش رو پاش زده باشه معلوم میشه و این زشته نه بی حجابی نه موی باز نه نپوشیدن مانتوپس روسری و مانتوی ما هم توهین به آقایون محسوب میشه؟؟!!
حرفتون درست ولی دلیلتون بی منطقه!
من آزادی پوشش و دوست دارم اما دوستم دارم که هم وطن من که عقیدش با من متفاوته بتونه اونی باشه که میخواد ، اینکه هرکی میاد ایران به اجبار باید روسری
به سر داشته باشه یا اینکه هر کی میره بیرون اونقدر آزادی ندیدس که نرسیده به فرودگاه خارجه پوشش عوض میشه رو دوست ندارم
همه با هم میتونیم زندگی کنیم اگه تحمل دیدن عقاید متفاوتو داشته باشیم تحمیل و اجبار کاری رو پیش نمی بره من با آزادی پوشش عوض نمیشم چون تو پوشش
اجبار بالا سرم نیست واسه پوششم همونی هستم که میخوام...
اما آیا همه همینطورن؟!
پس چي همين قبل عيد زمزمه هايي مبني بر ممنوعيت دوباره ورود با استين كوتاه به دانشگاه ما بود سواي ايين نامه هفت من مثنوي كه به در و ديوارا زدن . بارها و بارها من به خاطر موهام مورد سوال قرار گرفته ام . بسيار گير دادن هاي الكي به انواع اقسام مدهاي لباس رنگ هاي لباس عكس و طرح و نوشته هاي لباس ديدم و همه اينها سواي اين است كه همه اينها پوشش هاي كامل و مثلا در راستاي اهداف جمهوري اسلامي بود و پوشيدن شلوارك و لباس هاي باز و چند تيكه و ... كه استغفراللهمرد های ما هم هیچکدوم نم یتونن با آستین حلقه ای یا شلوارک بیان تو خیابون دیگه
یا مثلا کراوات رو در مکان های دولتی نمی تونن استفاده کنن
واسه مردا گفتم تغییرات کمه
ولی خوب من همه چیزو که پیش بینی نکردم گفتم شاید برای آقایون هم به موارده جالبی بر بخوریم
يه بار نصف شب تو كوچه ما دعوا شد و مردم ريختن بيرون و كمي بعد مامور پامورا هم رسيدن ما هم رفته بوديم تماشا و نصف شب تابستان من با شلوارك بودم و داشتيم تماشا ميكرديم كه يهو يكي از مامورا متوجه شد و دعوا رو ول كرد شروع كرد به ما كه برو تو اين چه وضعشه با شلوارك اومدي بيرون و از اين خزعبلات منم گرفتم به تمسخر كه بابام به زور كشيد برد تو گفت ولشون كن بابامن كه ارزو دارم يه بار با شلوارك بيام بيرون اخه مگه چه اشكالي داره؟
با فرهنگ سازي و اين حرفا نميشه و بايد يه بار همينطور دفعتا ازادي اعلام بشه فوق فوقش ده بيست سالي دوره گذار طول ميكشه و مردم هر چي عقده دارن ميريزن بيرون و به مرور درست ميشه خودش مهم اينه كه هزينه اين دوره گذار رو بايد پرداخت و بدون گذر از اون نميشه به ازادي رسيد و هر كسي ميخواد مفت مجاني و فقط با فرهنگ سازي و ... به اين مرحله برسه نميتونههمین الان اگه همچین ازادیو بدن... فاتحه این مملکت خوندس
اول باید فرهنگارو درست کنن که یه 20-30 سالی زمان میبره
همین که ملت وقتی از کشور خارج میشن یه دفه خیلی ببخشید افسار گسیخته مییشن همش عقده هایی که تو دلشون مونده...اول باید فکرا رو درست کرد...
ادامه این بحث بی معنیه... حالا یکی دوس داره با شلوارک بیاد یکیم با نقاب
اصلا مشكلي نيست اين ماها هستيم كه بايد ياد بگيريم تو كار هيچكس و رفتارهاي هيچكس زوم نكرده و دخالت نكنيمدیدی خداییش از این النگ و دولنگا و همون چیز مارکدارا؟
یارو یه شلوار پوشیده که فاقش 2 سانتی متره، به زور نگهش داشته رو کمرش، یه لباس هم پوشیده که از بس کوتاست نافش پیداست، فقط کافیه دولا بشه چیزی رو از رو زمین برداره یا دستشو بیاره بالا، کل بدنش و چیز مارکدارش پیدا میشه!
سه تا انگشتر دستشه، دو دور طناب بسته دور دستش (همون دستبند) یقش تا اعماق شکمش بازه، یه گردنبند هم انداخته که همه بفهمن این چیکاره است.
بعضی وقتها هم موهاشو اتو میکنه با کش میبنده...
ابروهاشو نخ کرده، رژگونه و رژلب هم میزنه، لباش تو زمستون خشک نشه!!!
هیچ وقت فراموش نکمیکنم یه سفر ناپرهیزی کردیم بریم آنتالیا تو هواپیما تا بلندشد همه خانمها روسری و مانتو و ... فرتی پرید ...تو هتل که استخر هم داشت خواهران مکرمه هم وطن همه با این مایوهای زنونه تو لابی پلاس بودن تو گشت وگذارارا هم خدا بده برکت یکیشون که یه زخم خفن رو پاش بود و هی انگار ....بگذریم رسیدیم تو حریم هوایی مملکت دوباره همه اضافات رو خواهران مکرمه مثل روسری و مانتو رو پوشیدن ....جالب اینجا بود اروپایی هایی که اونجا بودن یک ذره آرایش نمیکردن ...![]()
دیدی خداییش از این النگ و دولنگا و همون چیز مارکدارا؟
یارو یه شلوار پوشیده که فاقش 2 سانتی متره، به زور نگهش داشته رو کمرش، یه لباس هم پوشیده که از بس کوتاست نافش پیداست، فقط کافیه دولا بشه چیزی رو از رو زمین برداره یا دستشو بیاره بالا، کل بدنش و چیز مارکدارش پیدا میشه!
سه تا انگشتر دستشه، دو دور طناب بسته دور دستش (همون دستبند) یقش تا اعماق شکمش بازه، یه گردنبند هم انداخته که همه بفهمن این چیکاره است.
بعضی وقتها هم موهاشو اتو میکنه با کش میبنده...
ابروهاشو نخ کرده، رژگونه و رژلب هم میزنه، لباش تو زمستون خشک نشه!!!
فرهنگ سازی نمیتونه بشه تا وقتی که آزادی ایجاد نشه
ازادی که ایجاد بشه اولش خوب مسلما وضعیت داغونه اما بعدش خوب میشه
هر تغییری یک سری مسائل رو هم به همراه خودش داره
ازادی هزینه دارداینطوری هم فکر کنم یکی دو تا نسل این وسط باید بسوزند
با فرهنگ سازي و اين حرفا نميشه و بايد يه بار همينطور دفعتا ازادي اعلام بشه فوق فوقش ده بيست سالي دوره گذار طول ميكشه و مردم هر چي عقده دارن ميريزن بيرون و به مرور درست ميشه خودش مهم اينه كه هزينه اين دوره گذار رو بايد پرداخت و بدون گذر از اون نميشه به ازادي رسيد و هر كسي ميخواد مفت مجاني و فقط با فرهنگ سازي و ... به اين مرحله برسه نميتونه
معلوم نیست این شعار «هرکس مختاره هرجور خودش میخواد رفتار کنه » کی از دهن این ملت میفته !!!
خدائیش اصلا وقتی اینو به زبون میارید فکر میکنید که چی میگید ؟
معلوم نیست این شعار «هرکس مختاره هرجور خودش میخواد رفتار کنه » کی از دهن این ملت میفته !!!
خدائیش اصلا وقتی اینو به زبون میارید فکر میکنید که چی میگید ؟
با فرهنگ سازي و اين حرفا نميشه و بايد يه بار همينطور دفعتا ازادي اعلام بشه فوق فوقش ده بيست سالي دوره گذار طول ميكشه و مردم هر چي عقده دارن ميريزن بيرون و به مرور درست ميشه خودش مهم اينه كه هزينه اين دوره گذار رو بايد پرداخت و بدون گذر از اون نميشه به ازادي رسيد و هر كسي ميخواد مفت مجاني و فقط با فرهنگ سازي و ... به اين مرحله برسه نميتونه
شما مشکلت با این جمله چیه؟؟؟
درازی موی من یا حتی شلوارک پوشیدنم چه ایرادی میتونه داشته باشه که براش این جمله رو به کار نبرم؟؟؟
هر کس مختاره هر جور خودش میخواد رفتار کنه به شرطی که به کسی اسیب نزنه و به شرطی که اسیب ها واضح و روشن باشند
عرف رو شخص شما تعیین نمیکنیدهر کس مختاره هر جور که دلش میخواد در حد عرف رفتار کنه
موضوع اینه که عرف ما مشکل داره
حالا شد یه چیزی !شما مشکلت با این جمله چیه؟؟؟
درازی موی من یا حتی شلوارک پوشیدنم چه ایرادی میتونه داشته باشه که براش این جمله رو به کار نبرم؟؟؟
هر کس مختاره هر جور خودش میخواد رفتار کنه به شرطی که به کسی اسیب نزنه و به شرطی که اسیب ها واضح و روشن باشند
عرف رو شخص شما تعیین نمیکنید
عرف جامعه رو ما باهم تعیین میکنیم
عرف رو اکثریت تعیین میکنه
عرف جامعه حتی اگر زور هم بالا سرش نباشه (همین زوری که الان هست) همینی هست که الان وجود داره !
حالا شد یه چیزی !
روز سوم عید شب حدودای ساعت 12 خونه پر مهمون بود
رفتم تو کوچه که کمی هوا بخورم از دست شلوغی توی خونه
دیدم یه جوون ایستاده وسط کوی و یه موبایل رو گذاشته دم گوشش و داره فحش میده
اون هم چه فحشهایی
اون هم با چه صدایی
کمی که دقت کردم دیدم از بس مسته حتی نمیتونه حرکت کنه از سرجاش
برداشتم زنگ زدم به نگهبان شب که گشت پلیس رو خبر کنه
که بعد مدت کمی گشت پلیس اومد و ورش داشت برد !
حالا به نظر شما کار م درست بوده ؟ یا اشتباه![]()
واقعا از روی تفکر این چنین سخن گفتی
اروپا جلوی چشته
مگر نمی بینید
واقعا فکر می کنید که اروپا الان ازادند
تازه به فکر رسیدند برای دختر هاشون یه سری محدودیت تو دانشگاه ها و نوع پوشش بزارند
حالا ما راه رفته اونا رو هوتوتو
به همین راحتی
فکر می کنی چه اتفاقی می افته
اولین اسیب رو خودت با خواهر و مادر و دخترت می خورید
چه اتفاقی می افته اگر کسی با خواهرت حتی رسما ازدواج کنه و بعد از دو ماه جدا بشوند
و یا برای خودت که می بینی نامزد عزیزت در آغوش کسی دیگه است و در جواب تو می گه آزادی
و یا دخترت در سن 9 سالگی با دوست پسرش بروند و در همان سن جشن باکرگی بگیرند
واقعا این ها را می طلبی
پس حاضری یک سری قوانین رو هم بزاری
خوبه
حالا چه قوانینی
همون هایی که غرب گزاشته یا نه هر چی باشه اسلام نباشه
یعنی چی اسیبش واضح و روشن باشه
برای کی
چطور مشخص بشه که روشنه
چه کسی این اعتبار و ارزش رو داره که حرف اون سند بشه
طبق چه معیار هایی؟
اسیب به چی ؟
خواهشا این ها رو هم توضیح بدهید
حالا چه اصراری به خوردن مشورب و لخت شدن و . . .هست ؟من حرف شما رو قبول دارم ولی شاید مشکل از ساختاره...
اول اینکه طرف یهو که مشروب میبینه شوکه میشه و تا می تونه می خوره چون فکر می کنه غنیمت هستش....
دوم اینکه اگر مکانی باشه برای مشروب خوردن اون موقع طرف می ره اونجا ..... و دیگه صورت مست و النگ به خیابون نمی یاد ....
پس من می گم ساختار و فرهنگ غلطه...
عوضش بابک جان در اروپا با وجود آزادی هرگز از این صحنه هعا نمی بینی یا ببینی هم به نسبت خیلی کم هستش موافقی؟
از کجا میدونی وجود نداره ؟حالا سوال
چرا فقط مردایه ایرانی خیره به آدم نگاه می کنن و این رفتار توی مناطق آزاد وجود نداره ؟
از کجا میدونی وجود نداره ؟
و شما چن بار به این مناطق ازاد مسافرت داشته اید ؟!!؟!
حالا چه اصراری به خوردن مشورب و لخت شدن و . . .هست ؟
مگه این عرفی که داریم 15 قرن واسش فرهنگ سازی نشده ؟
یعنی اگه فرهنگ سازی در خلاف جهت این چیزا (مشروب و برهنگی و . . . )باشه فرهنگسازی محسوب نمیشه ؟
چون مشروب و گردوندن سگ و لخت گشتن واسه اکثر مردم غیرعادیه پس یعنی ساختار و فرهنگمون اشتباهه ؟
چند بار سفر کردین به اروپا ؟
بلهدختر عموم 10 سالی هست که هلند زندگی میکنه
هر باری که ایران میاد کلی راجع به این مسائل با هم صحبت می کنیم
از اون شنیدم
حتی تو دورانه دانشجوییش با 2 تا پسر هم خونه بود
اونجا این مسائل حل شده اس
خودش می گفت تو این مدتی که باهاشون هم اتاق بوده حتی یک بار هم قصد بد بهش نداشتن
اما فرض کن این حالت تو ایران پیش بیاد
نتیجه اش چی میشه ؟
اصلا دختری باقی میمونه ؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|