موافقم 100%من که به شخصه با جسارت کامل میگم از این که یه ایرانی هستم احساس حقارت میکنم و هیچگونه عرق ملی و احساس وطن پرستی و اینا هم ندارم!
اگه همین الان کل ایران با خاک یکسان بشه خدا رو 1000 بار شکر میکنم!!
چرا این احساسو داری دوست من؟من که به شخصه با جسارت کامل میگم از این که یه ایرانی هستم احساس حقارت میکنم و هیچگونه عرق ملی و احساس وطن پرستی و اینا هم ندارم!
چرا این احساسو داری دوست من؟
من که به شخصه با جسارت کامل میگم از این که یه ایرانی هستم احساس حقارت میکنم و هیچگونه عرق ملی و احساس وطن پرستی و اینا هم ندارم!
جواب بخشی از سولتونو وقتی که خواستین به یه کشورخارجی سفر یا مهاجرت کنین می فهمین
از لحظه تصمیمتون به این کار تا حضورتون تو اون کشور این حسو دارین!
البته این دوستمون هم یکمی احساسی نوشتن هرجند که ایرادی نداره و ما خیلی از حرفامونو
از رو احساس می زنیم یا احساس هم تو اون حرفمون شریکه!
من خیلی وقته که ایران نیستم بهترین جای دنیا رو که میبینم میگم مثل شمال میمونه ! هنوز هم هیچ جا رو با ایران عوض نمیکنمجواب بخشی از سولتونو وقتی که خواستین به یه کشورخارجی سفر یا مهاجرت کنین می فهمین
از لحظه تصمیمتون به این کار تا حضورتون تو اون کشور این حسو دارین!
البته این دوستمون هم یکمی احساسی نوشتن هرجند که ایرادی نداره و ما خیلی از حرفامونو
از رو احساس می زنیم یا احساس هم تو اون حرفمون شریکه!
من خیلی وقته که ایران نیستم بهترین جای دنیا رو که میبینم میگم مثل شمال میمونه ! هنوز هم هیچ جا رو با ایران عوض نمیکنم
هر جا هم که میرم میگم ایرانی هستم هر کی هم بدش اومد به درک ! مصاحبت با من رو از دست داده![]()
من خیلی وقته که ایران نیستم بهترین جای دنیا رو که میبینم میگم مثل شمال میمونه ! هنوز هم هیچ جا رو با ایران عوض نمیکنم
هر جا هم که میرم میگم ایرانی هستم هر کی هم بدش اومد به درک ! مصاحبت با من رو از دست داده![]()
اتفاقا من اصلا چنین حسی ندارم ....
هر ایرانی اگر بدونه که کشورش چه میراث معنوی براش به جا گذاشته هیچ وقت چنین احساسی نخواهد داشت..
احساس حقارت وقتی به وجود میاد که طرف خودش احساس حقارت کنه وگرنه محیط هیچ وقت تاثیری روی این حس نداره...
کاملا موافقمدرود بر شما افتخار می کنم که هم وطنی مانند شما دارم
هیچ کس منکر بزرگیه نام ایران و طبیعته بهشت گونه اش نیست اما من فقط می گویم به جای خودشیفتگی
ضعفهایمان را باور کنیم و درصدد رفع ان برآییم
کاملا موافقم
اگر بشه برطرف کرد من نتونستم و رفتماگر میتونید بمونید و درستش کنین چون همه جای دنیا آسمون همین رنگه
شما کدوم کشورید؟ برای تحصیل رفتید؟دیگه خیلی احساساتی شدم![]()
من کانادا زندگی میکنمشما کدوم کشورید؟ برای تحصیل رفتید؟
به به منم راستش دارم در مورد رفتن فکر میکنم، میتونم سوالهامو ازتون بپرسم؟ هیچی هم در موردش نمیدونم.من کانادا زندگی میکنم
چرا ننگ
اگه کسی با ایران مشکل داره
میتونه مثل بقیه خود فروخته ها پاشه بره اون طرف آب
ضمنا هرکسی این حرف رو بزنه باید بدونه که خودش برا مملکتش چقدر کار کرده که این قدر از خودش راضیه
تو ژاپن بد از زلزله خانواده های دو نفره از هم جدا میشدن تا بتونن بیشتر کارکنن تا مملکتشون به جایگاه قبلی خودش تو دنیا برگرده
هیچ جا مثل ایران نیست
حتما اگر جوابش رو بدونم بهتون میگمبه به منم راستش دارم در مورد رفتن فکر میکنم، میتونم سوالهامو ازتون بپرسم؟ هیچی هم در موردش نمیدونم.
حرف خوبی نزدی.....
![]()
اولا تو سه ساله اینجایی و 20 تا پست زدیچرا ننگ
اگه کسی با ایران مشکل داره
میتونه مثل بقیه خود فروخته ها پاشه بره اون طرف آب
ضمنا هرکسی این حرف رو بزنه باید بدونه که خودش برا مملکتش چقدر کار کرده که این قدر از خودش راضیه
تو ژاپن بد از زلزله خانواده های دو نفره از هم جدا میشدن تا بتونن بیشتر کارکنن تا مملکتشون به جایگاه قبلی خودش تو دنیا برگرده
هیچ جا مثل ایران نیست
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
با مهندسان ایرانی تا نوروز97 | گفتگوی آزاد | 2 | |
A | تحصیل در دانشگاه ایرانی بشما چی آموخته ؟ | گفتگوی آزاد | 70 | |
A | چرا قبول حقیقت به مذاق ایرانی سازگار نیست؟ | گفتگوی آزاد | 23 | |
A | هنر ایرانی : ما امیدوار هستیم . | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
با مهندسان ایرانی تا نوروز96 | گفتگوی آزاد | 28 |