سلام
قصد ایجاد یک گروه مقاله نویسی را داریم.دوستانی که تمایل به همکاری دارند اعلام کنند.رشته زیاد مهم نیست چون قراره مقالات بین رشته ای باشه.
ممنون
سلامسلام
چه موضوعاتی رو درنظر دارید؟
سلام
هر موضوعی که اکثریت اعضا روش توافق داشته باشن و بتونن انجامش بدن. ضمن اینکه موضوعات بین رشته ای تو اولویته چون تمام اعضا با توجه به رشتشون میتونن تو تهیش شرکت کنن
سلام
نفعی که به اعضا میده چیه؟(البته بغیر از بالارفتن معلومات)
سلام
هر موضوعی که اکثریت اعضا روش توافق داشته باشن و بتونن انجامش بدن. ضمن اینکه موضوعات بین رشته ای تو اولویته چون تمام اعضا با توجه به رشتشون میتونن تو تهیش شرکت کنن
فکر کنم اصولا باید اینجوری باشه که اسم همه ی اعضا رو مقاله هست!!!
اینم یعنی رزومه ی شما قوی تر میشه! مخصوصا اگه مقاله در یکی از همایش ها و کنفرانس ها پذیرفته بشه!
هم برای قبولی در ارشد ممکنه تاثیر داشته باشه هم برای پیدا کردن کار!!!
فکر نکنم اینجوری بشه موضوع تخصصی ازش در اورد؟!
موضوع بین رشته ای به ذهنم نمیرسه که بتونم راجع بهش نظر بدم!
موفق باشید![]()
من دانشجوی ترم 5 لیسانس سراغ دارم که تا حالا 3 تا مقاله قبول شده داشته . اطلاعات زیاد بالایی هم نمیخواد.ایشون تو گروه هستند اگه قسمت شد که در خدمتتون باشیم باهاشون میتونید صحبت کنید . یعنی میخوام بگم نوشتن مقاله کار اصلا سختی نیست فقط پشتکار میخواد. تیم رو هم به این دلیل میخوایم تشکیل بدیم که این پشتکار تقسیم بشه و با زمانی که میذاریم بتونیم مقالات بیشتری بدیم.به نظر بهتره مقاله نویس ها اول در رشته خودشون کار کنن. بعد به سمت مقالات میان رشته ای برن، چرا که نوشتن یک مطلب که قرار هست در کنفرانس یا سمینار خاصی ارائه بشه، نیازمند دانش و تمرکز بالایی هست. در زمینه مقالات میان رشته ای هم باید همه از رشته هم به حد کافی مطلع باشن.
من نمیدونم دوستان چقدر کار گروهی تحقیقاتی انجام دادن ولی فلسفه تشکیل گروه اینه که قراره هر کس تو زمینه ای که درس خونده برای نوشتن به یک مقاله مشترک کمک کنه.به عنوان نمونه عرض میکنم برای تهیه یکی از مقالات در زمینه کنترل شرایط دمایی داخل ساختمان های مسکونی به یک مهندس برق ، یک مهندس مکانیک و یک مهندس کامپیوتر نیاز هست . این میشه یک مقاله بین رشته ای.
در رابطه با منفعت اعضا هم همون که گفتن یعنی اسم کسانی که تو تهیه مقاله کمک کرده باشند به عنوان تهیه کننده مقاله ذکر میشه که در صورت قبول شدن مقاله یک رزومه بسیار عالی برای تهیه کنندگان محسوب میشه.
من دانشجوی ترم 5 لیسانس سراغ دارم که تا حالا 3 تا مقاله قبول شده داشته . اطلاعات زیاد بالایی هم نمیخواد.ایشون تو گروه هستند اگه قسمت شد که در خدمتتون باشیم باهاشون میتونید صحبت کنید . یعنی میخوام بگم نوشتن مقاله کار اصلا سختی نیست فقط پشتکار میخواد. تیم رو هم به این دلیل میخوایم تشکیل بدیم که این پشتکار تقسیم بشه و با زمانی که میذاریم بتونیم مقالات بیشتری بدیم.
من کارشاسی ارشد کامپیوتر ...
و تا الان 4 مقاله ام تو همایش های بین المللی وملی پذیرش شدن.
ممنون از راهنمایی هاتوندوست عزیز مقالاتشون کجاها رفته؟ خب لینک بدید ما هم بهره مند شیم.
و خب در مورد باقی ماجرا. مقاله خودش چندین نوع داره. گاهی پیش میاد که شما یک منبع بزرگ رو خلاصه میکنید (البته به صورت کاملا امانتدارانه) و اون میشه یک مقاله خوب و خیلی جاها هم پذیرفته میشه، گاهی هم مجبوریم از صفر یه چیزی رو بنویسیم. اون دیگه خوب نیست، عالیه. بعضا هم پیش میاد که دوستانی علیرغم اطلاعات خوبشون، قلمشون گیرا نیست. یعنی علاوه بر تعدادی فرد عالِم، نیاز هست تا یک نویسنده خوب هم در این گروه باشه.
راستش رو بخواید چندین بار گروه تشکیل دادم (در زمینه های مختلف) و همه شکست خوردن چون علم و اطلاع کافی نبوده. صرفا به این خاطر میگم اینا رو که بدونید از روی دلسوزی میگم و میخوام کار حرفه ای و با کیفیت انجام بدید![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اصول نوشتن یک مقاله ی خوب چیست؟ | مهندسی فناوری اطلاعات | 2 | |
I | مقاله نویسی ISI | مهندسی فناوری اطلاعات | 1 | |
![]() |
مقاله جالب فن آوری ماهواره | مهندسی فناوری اطلاعات | 2 | |
![]() |
ترجمه یک مقاله ( چرخه زندگی انتشار یک نرم افزار ) | مهندسی فناوری اطلاعات | 0 | |
A | در خواست مقاله | مهندسی فناوری اطلاعات | 1 |