ایا کسی از شما خانم ها حاضره که...

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی ببخشیدها از نظر من همه شما خانومها دارید شعار میدید......

علاقه چیه؟؟؟

شما به محض اینکه بفهمید طرفتون یه مشکل کوچیکداره دست و دلتون میلرزه و عقب میکشید.....

این و نه یه بار بلکه هزار بار تو جامعه دیدم.......

خیلی سعی کردم جلوی خودمو بگیرم اما از شعار و دل خوشکنک بدم میاد
نه حاجی بی انصافی نکنید و همه رو به یک چوب نرونید
در ضمن چیزی که من تو جامعه زیاد دیدم کنار کشیدن آقایون عی الخصوص با اصرار خانواده بوده!:redface:

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر واقعا به همون یک قرص در شبانه روز اکتفا بشه چرا که نه!!!!

zahra97

عضو جدید
کاربر ممتاز
بحث یه قرص یا چند قرص نیست ببینید آقایون وقتی خانومی میگه اگه دوسش داشته باشم مشکلی نیست یک واقعیته البته استثناها یی هم هست .
اما این دوست داشتن باید قبل از اینکه بدونیم طرف یه مشکلی داره شروع شده باشه در این صورته که دیگه واسمون مهم نیست نه اینکه خیال کنید این عشقه همون شب خواستگاری ممکنه بوجود بیاد!
منم میگم اگه طرفو دوست میداشتم مطمئنا باهاش ازدواج میکردم.

• Like
واکنش ها: pme

معمار67سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه اشکالی داره یکی به خاطر بیماریش هر شب قرص بخوره این که مشکلی نداره اگه کسی رو بخوای هر جور که باشه باهاش کنار میای و حمایتش می کنی.
دختر خاله من 27 سالشه و از بچگی هم صرع خفیف داشت مثل همین آقا پسر و هر روز قرص می خورد هیچ مشکلی هم نداشت الان هم ازدواج کرده خیلی هم خوشبخته نباید این جور مسائل رو برای خودمون معضل بکنیم شما باید اول خودتو باور کنی بعد طرفی رو که می خواد باهات زندگی کنه وقتی می خوای بهش بگی بیماری نباید صدات بلرزه تا تن اونم بلرزونی قوی بودن همیشه چاره سازه چه برای بیمار چه همسرش.

archi_arch

مدیر بازنشسته
شما فرق داری.....

صرع مثل موج گرفتگی میمونه!!!!

میدونی چقدر زنهای مومن و خدا ترس نتونستن تحمل کنن و از همسران موجی خودشون جدا شدن؟؟؟؟؟

من خودم شاهدم خواهرای گرامی....

اگه وسط خیابون تشنج بگیره چیکار میکنی؟؟؟
همونطور که اونا وقتی وسط خیابون موج میگرفت خجالت می کشیدن.......

ببینید هست کسی که تحمل کنه...

اما خیلی کمه....

اصلانم به این راحتی ها نیست که میگید!!!

عشق و محبت هم کشکه خواهر من.....تحمل چنین چیزهایی ایمان خیلی قوی میخوا.....

خیلی خیلی خیلی قوی......:gol::gol::gol::gol::gol:
قطعا موج گرفتگی با صرع فرق داره! که اینو بچه ها گفتن
اما درباره ی اینکه تحمل میخواد یا ...
خب اصلا کلا به نظرم زندگی کردن تحمل میخواد!!! هیچ کس از فردای خودش و خونوادش با خبر نیست! هیچ کس نمیدونه بعدا چی میشه! شاید با کسی که الان سالمه ازدواج میکنه خدای نکرده فردا یه بلایی سرش بیاد که دیگه مثل قبل نباشه! کسی چه میدونه شاید همین فردا سکته کرد و یه چیزش شد! یا اگه خدای نکرده مرگی باشه هر لحظه ممکنه اتفاق بیفته! یه تصادف یه بیماری لاعلاج یا یه بیماری روانی (که متاسفانه تو جامعه ی ما به خاطر شرایط احتماعی و اقتصادی و فشارهای زندگی کم هم نیست و هر روزم داره بیشتر میشه!) کسی چه میدونه فرداش چی میشه؟!
برای همین به شخصه اینکه از قبل امادگی مقابله با یه بیماری و اتفاق رو داشته باشم خیلی راحتترم تا ندونم و فکر کنم همه چی خوبه و یه مرتبه ...!
شخصا ترجیح میدم اگه قراره حتی چند سال زندگی کنم با کسی که از هر نظر به نظرم کامله و دوسش دارم و این مشکل و داره زندگی کنم تا اینکه شاید خیلی از خصوصیاتی که من میخوام و نداشته باشه و فقط جسما سالم باشه!!
فکر میکنم تحمل اولی راحتتر باشه تا دومی!!

setare.blue

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب اصلا کلا به نظرم زندگی کردن تحمل میخواد!!! هیچ کس از فردای خودش و خونوادش با خبر نیست! هیچ کس نمیدونه بعدا چی میشه! شاید با کسی که الان سالمه ازدواج میکنه خدای نکرده فردا یه بلایی سرش بیاد که دیگه مثل قبل نباشه! کسی چه میدونه شاید همین فردا سکته کرد و یه چیزش شد! یا اگه خدای نکرده مرگی باشه هر لحظه ممکنه اتفاق بیفته! یه تصادف یه بیماری لاعلاج یا یه بیماری روانی (که متاسفانه تو جامعه ی ما به خاطر شرایط احتماعی و اقتصادی و فشارهای زندگی کم هم نیست و هر روزم داره بیشتر میشه!) کسی چه میدونه فرداش چی میشه؟!
برای همین به شخصه اینکه از قبل امادگی مقابله با یه بیماری و اتفاق رو داشته باشم خیلی راحتترم تا ندونم و فکر کنم همه چی خوبه و یه مرتبه ...!
شخصا ترجیح میدم اگه قراره حتی چند سال زندگی کنم با کسی که از هر نظر به نظرم کامله و دوسش دارم و این مشکل و داره زندگی کنم تا اینکه شاید خیلی از خصوصیاتی که من میخوام و نداشته باشه و فقط جسما سالم باشه!!

كاملا درسته حرفهاي مريم جان:w30::w27:

نگين...NeGiN سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
فكر مي كنم اگر از ابتداي آشنايي اين مشكل مطرح شده باشه و فرد با چشمان باز تمام جوانب اين بيماري رو بسنجه و تحقيقات پزشكي لازم رو انجام بده و اكتفا به حرف مردم نكنه و با آگاهي از اين بيماري علاقه بين دو طرف پيش بياد فكر نمي كنم مشكلي در ازدواج باشه

Lillian

عضو جدید
من واقعا نمیدونم شما پسرا درباره دخترا چی فکر کردین!!!!!:mad:
یه بار تاپیک میزنن طرف کچل باشه زنش میشین حالا میگین مریض باشه چی؟!!!:surprised:
اخه ازدواج چه ربطی به این چیزا داره!!!!!:razz::eek:
بازم نظر من اینه که ذات طرف باید درست باشه!!!!
اگه 1ماه با یه ادم درست زندگی کنی و بعد از دستش بدی خیلی بهترا ز اینه که یه عمر به پای یه ادم ........بشینی!!!:cry:

mehrshad53

اخراجی موقت

سلام...
خیلی نامردی ........
یکی اینکه دقیقا همین مطلب را میخواستم پست بدم.....
ثانیا اغلب مدیرا نامردن خوب خون تو که رنگین تر نیست که.
از سوما تا نهما هم روم نمیشه بگم..
اینم بهر پاچه خواری تفدیم به شما::gol:
در ضمن من خودم شبی 3 تا قرص میخورم....

fatam

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان...
تو كل اين 4 صفحه و تو تمام اين بحثايي كه بين دخترا و پسرا بود، به اين فكر ميكردم كه اگه بفهمم پسري كه دوستش دارم دچار بيماري صرعه، باز هم به خواستگاريش جواب مثبت ميدم يا نه!
و تمام لحظاتي كه اين سوالو از خودم ميپرسيدم، قلبم با تمام اخلاص (واقعا با تمام اخلاص) جواب ميداد كه چرا نه؟؟؟
واقعا چرا بايد به خاطر بيماري و يا خيلي موارد ديگه اي كه بخواست خود افراد سراغشون نمياد، چرا نبايد گذشت كرد؟ چرا بايد عشق و علاقه رو ناديده گرفت؟ چرا حاج مرتضي ميگه عشق و علاقه كدومه و اين حرفا شعاره؟ برادر من، مگه نميگي اطرافت آدماي موجي و جانباز بوده، پس حتما همسراشونم ديدي ديگه! ببين چند درصد اون خانومها بخاطر عشقشون، بخاطر همسرشون و بخاطر خداي خودشون از خيلي چيزا گذشته ان و دارن با اون جانباز يا موجيا زندگي ميكنن!
من خودم ميشناسم زن و شوهري رو كه 13 ساله ازدواج كرده ان، و مرد صرع داره! اون زن بخاطر مشكل همسرش بچه دار نشده، ولي به عشق همسرش تو زندگي مونده و از بچه داشتن گذشته!
و حتي ميشناسم خانومي رو كه از نوجووني صرع خفيف داره و ازدواج كرده.... و همسرش بخاطر بيماري اون خانوم ( و البته بخاطر اينكه عاشق همسرشه) جلو خونواده اش وايساده، الانم بچه هاي بزرگي دارن!

چرا فكر ميكنيم عشق و علاقه شعاره؟ چرا؟
دليلش اينه كه خودمون عشق و علاقه واقعي نداريم! خودمون عاشق نيستيم...
ازخودمون شروع كنيم... از عشق خودمون... از شعار به عمل برسيم...

واقعا مي شه!
تجديد نظر داشته باش حاجي! ؛)

*

همين - يا حق:gol:

deepskyblue

عضو جدید
حاج مرتضی شما زنش نشو .اجباری نیست.چی کار به برقیه داری.!!!!!!!؟؟؟؟؟؟
ولی من حاضر نیستم با این آدم ازدواج کنم . من از مردا به خاطر قدرتشون خوشم می یاد.
قدرتی که خدا بهم نداده یا کمتر داده. با این وضع من درون مردی که قراره تکیه گاهم باشه هر چقدرم کم ضعف احساس میکنم.

100af

مدیر تالار مهندسی صنایع
مدیر تالار
کاربر ممتاز
ایا کسی از شما حاضر با پسری که مجبوره تا اخر عمر هر شب یه قرص بخوره ازدواج کنین؟شاید بپرسید چرا باید قرص بخوره.چون اگه دو سه ماه از این قرصها نخوره ممکنه توی خواب دچار یک تشنج خفیف بشه.شاید حالا دیگه حدس زده باشید این پسر دچار بیماری صرع خفیف هستش.اما خانواده تحصیل کرده و معتقدی داره و از لحاظ ظاهری جزو افراد متوسط به بالا محسوب میشه.میشه اگه کنار خانوادتون هستید این سوال رو از پدر یا مادرتون هم بپرسید.فکر بد نکنین ایجا قرار نیست خواستگاری اتفاق بیفته.فقط میخوام نظر شما خانم ها رو راجع به این مورد بدونم.ممنون

سوالتون سخته. هر چند این موضوع واسه ی خیلی ها اونقدر مهم نیست که روی انتخاب شون تاثیر بذاره اما به هر حال هستند کسایی که واسه همین یه مورد تصمیم شون عوض بشه.

اما فراموش نکنید:"
داشتن یه روح بیمار خیلی بدتر از داشتن یه جسم بیماره.
با بیماری های قابل کنترل ، میشه کنار اومد.
"