سلام حامد جان.سلام دوستان خوبم
من مدتی که این سوال رو دارم
به نظر شما هم خداوند اول به انسان ها طعم عشق زمینی را می چشاند بعد به عشق خود می رساند یا هیچ ارتباطی بین این دو وجود ندارد ؟
سلام دوستان خوبم
من مدتی که این سوال رو دارم
به نظر شما هم خداوند اول به انسان ها طعم عشق زمینی را می چشاند بعد به عشق خود می رساند یا هیچ ارتباطی بین این دو وجود ندارد ؟
به نظر من عشق الهی در همه هست ولی بعضی مواقع گمش میکنیم ....
و از اونجایی که خدا بنده اش رو دوست داره.. با راه های مختلف اونو به سمت خودش میکشونه ( عشق الهی رو در بنده اش زده میکنه) یکی از این راه ها میتونه با یک عشق زمینی پاک باشه....
اون موقعست که انسان عاشقه ... یعنی با قلبت عشق لمس میکنی...
به نظر من ارتباط مستقیمی بین این دو وجود داره...خدا طعم عشق زمینی رو به آدما می چشونه...بی وفایی از طرف مقابل و... این چیزایی که عاشق رو رنج میده و بعد به آدما می فهمونه که باید نسبت به خدا وفادار بمونن
ما یک وسیله ایم
وقتی عاشق یک نفر می شیم در واقع وسیله ای هستیم برای ابراز عشق خدا به اون شخص
بارها دیدیم که آدم ها کسی رو دوست دارن که همه جوره عذابشون داده ، تنهاشون گذاشته ، خیانت کرده و ... اگر عشقی که به اون شخص داره عشق خدا نیست پس این همه بخشش و .. از کجا میاد؟ فقط خدا می تونه اینقدر ببخشه ... ما نیستیم که عشق می ورزیم !!!! خداست
ببخشیدا! ولی اینا همش یه سری حرف های شاعرانه بیشتر نیست...... نه توی قرآن و نه روایات ما چیزی راجع به عشق زمینی پاک و این حرفا نداریم!!!!!
چون این تاپیک تو بخش اسلام و قرآن زده شده فرض من اینه که دوستان اسلام و قرآن رو قبول دارن. واسه همین از نگاه قرآن و روایات گفتم....
اینکه "عشق زمینی راه رسیدن به عشق آسمانیه" چیزیه که فقط وفقط صدا وسیمای ما با سریالهای بی مایه و آبکی اون رو تبلیغ میکنه. وگرنه دلیلی برای این قضیه نداریییییییییییم.....
اگه دلیلی از آیات و روایات برای من آوردید قبول میکنم وگرنه اینا همه نظرات شخصیه و پایه ی درستی نداره......
واقعا از اين همه تسلط بر علوم ديني شگفت زده شدم !!! خسته نباشيد
كي گفته توي قرآن و روايات از عشق زميني صحبت نشده ؟؟؟؟
پس زليخا كه تو سوره يوسف اومده چيه
پس روايات زندگي علي (ع) و فاطمه الزهرا(س) چيه ؟؟؟ خواستگاريشون و عروسيشون رو بخون
پس عشق سارا و ابراهيم !!!!! چيه ؟؟؟
عشق ابراهيم به اسماعيل !!
عشق حضرت خديجه به حضرت محمد (ص) كه حضرت خديجه عاشق ميشه و ....
اگرمثل زلیخا باشی بله میشه رسید ولی به نظرمن اکثراعشقهای زمینی بیشتربامسائل نفسانی درارتباط هستند و بندرت کسی پیدامیشه ازاین طریق به عشق خدایی وصل بشه
اگر منظورتون زلیخاست که داستانش در تاریخ اسلام اومدهببین خواهر! اینایی که تو تلویزیون نشون میده رو شما زیاد باور نکنید .... تو تلویزیون برای جذب مخاطب به انواع کلک ها متوسل میشن....
اگر منظورتون زلیخاست که داستانش در تاریخ اسلام اومده
داستانش اومده ولی نه با اون رنگ و لعابی کهه تلویزیون نشون دادو نه با این فرض که عشق به یوسف راه رسیدن زلیخا به خدا بوده.... چنین حرفی براش دلیلی وجود نداره....
تلویزیون اینطور به تصویر کشیده بود که این عشق راه رسیدن به خدا بوده
اگه شما دلیلی برای این مطلب دارید به صورت مستدل بگید .... منظورم اشتباه بودن اصل داستان نبود بلکه پیامی رو که تلویزیون میخواست منتقل کنه هیچ پایه و اساس درستی نداشت
اگه زليخا علشق يوسف نميشد / هيچوقت به خدا يگانه ايمان نمياورد
اون عاشق يوسف شد / بعد بخاطر يوسف به خدا ايمان آورد
________
خدا واسطه هاي فرستاد تا زميني ها به كمك اون به خدا برسن
اصلا همين پيامبر اعظم (ص)
اول قلب آدما رو تصاحب كرد ، مردم محمد امين رو دوست داشتند / بعد به خدا ايمان آردن
اگه مردم از محمد مصطفي ختمي مرتبطت متنفر بودن ، ايمان نمياوردن
خدا خودش گفته كه واسطه فرستاده
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
عشق به سيدالشهدا | تالار اسلام و قرآن | 0 | |
![]() |
دولت عشق | تالار اسلام و قرآن | 2 | |
![]() |
نقش آفريني عشق در نظام هستي از نگاه امام خميني (ره) | تالار اسلام و قرآن | 14 | |
![]() |
عشق سرخ- آتش سرخ -عصیان سرخ | تالار اسلام و قرآن | 0 | |
![]() |
@@@@ قافلهی عشق @@@@ | تالار اسلام و قرآن | 2 |