دوست من کامل بخون بعد جواب بده.
کامل و دقیق خوندم
هر جایی میتونستند جشن بگیرند.اما به نظرت تو یه شهر دیگه اونم جایی که پاتوق اراذله به نظرت عقلی میاد
به نظر شما جایی که معروف و مشهور به پاتوق ارازل و اوباشه نباید پاکسازی بشه؟؟؟؟
دوست من کامل بخون بعد جواب بده.
هر جایی میتونستند جشن بگیرند.اما به نظرت تو یه شهر دیگه اونم جایی که پاتوق اراذله به نظرت عقلی میاد
نمیدونم چرا در مواقعی که نیاز به تشکر دارم تشکری موجود نیست
بعضیها طوری حرف میزنن که انگار غریزه ای به اسم غریزه جنسی اصلا وجود نداره ..........و همه چی نزد همه باید طبیعی جلوه کنه
بی بند و باری رو ترجمه کنید متوجه منظور من میشید ..........برهنگی یا نسبتا این چنین
به برهنگی در فرهنگ لغت من پوشش نمیگن
که ............... به سادگی با محدود کردن آزادی بدنی خانمها نقض حقوق بشر میکنه !!!!!!!! نه ؟
مگه ما غیر این چیزی گفتیم!!!
اگه نیروی انتظامی امنیت اون باغات رو بیشتر میکرد اصلا پارتی گرفته نمیشد که بخواد چنین اتفاقی بیفته
از نگاه خودم .........گفتم حریم خصوصی نقض شده و این خودش یک تخلف وسیعه .........نبود گشت ارشاد هم توجیه پذیر نیست .........البته اینکه صحنه سازیهایی توسط اشخاص دیگر در اون محل صورت گرفته شده بوده که بماند
اما اینطور هم نیست که اون خانمها و آقایان بی تقصیر باشن ........اول از همه آقایانی که مشروب میل نموده بودن
اگر حال طبیعی داشتن یعنی متوجه نمیشدن که زیر نظر گرفته شدن .........صدایی نمیشنیدن و اینکه تعدا آقایون 20 نفر بوده ..........چطور هیچکدومشون در اون موقع به پلیس اطلاع نداده ........ یعنی خداییش اگر به همسرت این چنین اتفاقی بیفته اون طرف هر چی میخواد داشته باشه تو میشینی و نظاره گر هستی و هیچ کاری نمیکنی
خوردن شراب بدن رو سست میکنه ........عقل رو تخریب ........قدرت تصمیم گیری رو میگیره و ...........
مسئله بعد اون خانمها ....... برهنگی تا چه حد ..........البته این به خودشون مربوطه ولی چه بخوایم قبول کنیم چه نه اون خانمها هم بی گناه نیستن .......... سبب تحریک شدن .........بایستی توجه داشت که بعضی افراد چقدر شهوتی هستن اونم ............
گلم بعد که میگم مغلطه میکنی میگی چرامهمونی خانوادگی مشکلش چیه خلاف شرعه یا .... ؟اگر مردم با زن و بچه هاشون داخل ملک شخصی امنیت نداشته باشند و خوش نباشند پس کجا و با کی باید خوش باشند؟
سلامروایت جدیدی از تجاوز جمعی به زنان در اصفهان
اوایل خرداد ماه تعدادی از اراذل و اوباش خمینی شهر اصفهان چند زن و دختر را در باغی در اطراف خمینی شهر اصفهان در مقابل دیدگان همسر آنها ربوده و به آنها تجاوز نمودند.
پس از انتشار اخبار این حادثه تعدادی از اهالی شهرستان خمینی شهر ضمن تجمع در برابر دادگستری این شهرستان خواستار برخورد جدی با این افراد شده تا از وقوع دوباره چنین جرایمی جلوگیری گردد
حجت الاسلام رضایی دادستان عمومی و انقلاب خمینی با اشاره به دستور ویژه رئیس قوه قضاییه آیت الله لاریجانی در خصوص این پرونده، تصریح کرد: موضوع این پرونده با ریاست قوه قضاییه و دادستان کل کشور و مدیر کل دادگستری استان مطرح شده و دستور ویژه برای رسیدگی این موضوع صادر شده و موضوع با جدیت توسط نیروهای امنیتی و انتظامی در حال پیگیری و رسیدگی است.
وی به مردم انقلابی خمینی شهر اطمینان داد دستگاه قضایی عوامل این جنایت را به اشد مجازات قانونی برساند.
نوربخش بخشدار خمینی شهر در گفتگو با «فردا» به بیان جزئیات تجاوز اراذل به یک خانواده پرداخت
و گفت: ۲۰ زن و ۸ مرد در باغی در خمینی شهر مشغول رقص و پایکوبی بودند که متاسفانه ضمن استفاده از مشروبات الکلی، حالت غیرطبیعی و عریانی هم داشتهاند. ( اینکه چرا آقایان کوچکترین مقاومتی نکردن )
وی ادامه داد: در باغ کناری نیز دو جوان حضور داشتند که به محض شنیدن صدای این خانواده، با ۱۲ تن از دوستان خود تماس گرفته و ۱۴ نفر به صورت همزمان به باغ آنها هجوم برده و مردان را با سلاح سرد در اتاقی زندانی میکنند.
نوربخش یادآور شد که این ۱۴ نفر غالبا افراد سابقه دار بوده و در حین حمله به این باغ صورتهای خود را پوشانده بودند.
![]()
وی گفت: این اقدام وقیحانه که در آن زنان مورد تجاوز قرار گرفتند، از ساعت ۱۲و نیم تا ۲ بامداد به طول میانجامد؛ پس از فرار متهمان زنان پریشان به خیابان آمده و مردم نیز با نیروی انتظامی تماس میگیرند. خوشبختانه روز بعد -۵خرداد- ۴ نفر از ارازل دستگیر و ۱۰ نفر دیگر متواری میشوند.
بخشدار خمینی شهر بیان میکند: جلسه شورای تامین شهرستان اصفهان با حضور مدیر کل امنیت استان تشکیل و مقرر میشود که گشت زنی در باغات پیرامون خمینی شهر افزایش یابد. ( بعد عده ای به گشت ارشاد ایراد میگیرن و امثال سران فتنه خواستار برچیدن آنها شده بودن یادتون که هست )
وی در خصوص آخرین پرونده رسیدگی به جنایت این افراد نیز گفت: تا کنون جلسه دادگاه این ۴ نفر تشکیل نشده است، منتظریم تا ۱۰ نفر دیگر نیز دستگیر شوند.
نوربخش کمبود پاسگاههای نیروی انتظامی را از مهمترین مشکلات خمینی شهر برشمرد و افزود: این شهر ۳۰۰ هزار نفر جمعیت دارد اما تعداد پایگاههای انتظامی کفاف حفظ امنیت نمیدهد.
وی از مسئولان ذیربط نیروی انتظامی در خواست کرد که در این زمینه مساعتهای لازم را انجام دهند.
دادستان عمومی و انقلاب خمینی شهر نیز ضمن تاکیدبر اینکه در این پرونده هیچ مماشاتی نخواهد شد، گفت: در این پرونده چند اتهام وجود دارد که تنها مجازات تجاوز به عنف، اعدام است و البته آدم ربایی ۱۵ سال حبس دارد و این افراد سرقت و ایراد ضرب و جرح و اتهامات دیگر هم دارند و ما منتظر دستگیری آنها هستیم و کلیه اسناد و ادله لازم جمع آوری شده و موجود میباشد و امیدواریم با کمک مردم پس از دستگیری و طی مراحل قانونی،
در محل جنایت عدالت در مورد آنها اجرا شود.
بگیر اما نه تو پاتوق اراذل!یه سوال دیگه:
بالاخره میتونیم مهمونی (یا همونی که واژه بیگانش میشه پارتی)بگیریم یا نه ؟؟؟؟
نمی دونم این مقاومت نکردن مردا از کجا مشخص شده،ولی فکر نمی کنم به قدر کافی هم مقاومت کرده باشن،
بحث همون روحانی که عنوان تاپیک هم بهش اشاره کرده، معلوم میشه که اون آقای روحانی حتی به قیمت آسیب دیدن خودش از اون دختر خانوم محافظت کرده، باید دید این آقایون در چه وضعی هستن، دست و پا شکسته یا سالم!!
من از خوندن این حدیث " حضرت علی (ع) اگر در شهری خلخال را هم از پای زن یهودی هم میکشیدند فریاد میکرد اگر مرد مسلمان از غصه این جنایت بمیرد رواست..." به این فکر می کنم که اگر به جای زن یهود همسر اون مرد باشه، مرد از غصه نه، از مقاومت روا نیست که بمیره؟
اینکه از دلایل این اتفاق پوشش نامناسب خانوم ها بوده اینو نیروی انتظامی گفته و نه مرجع قضایی،
و در حد یک نظر میشه بهش توجه کرد و نه بیشتر،
با این حرف، نه هرگز وظیفه نیروی انتظامی در برخورد با موارد این چنینی ساقط میشه و نه هرگز این موارد آزاد میشن،
اونی که عامل بازدارنده ارازل از رفتن به سمت این اقداماته فکر نکنم صحبت نیروی انتظامی باشه، این به عملکرد دستگاه قضایی مربوط میشه که امیدوارم شدیدترین برخوردها صورت بگیره و برخوردها حتی بیشتر از اصل موضوع رسانه ای بشن ...تا درس عبرتی بشه برای بقیه...
متاسفم ...........بنظرم طرز پوشش توی مهمونی خانوادگی یا دوستانه مصداق بی بند و باری نیست؟؟هست؟؟؟
بی بند و باری برای جایی بغیر محیط خانوادگی و دوستانه تعریف میشه ؟؟نمیشه؟؟؟
گلم بعد که میگم مغلطه میکنی میگی چرا
این از وظایف نیروی انتظامی هست که هم جلوی پارتی رو بگیره هم جلوی اراذل رو حالا شما دوباره یه نقطه رو بگیر و بگو اسلام اله و بله.این عادت بدیست که تو هر تاپیکی میخوای تهش بگی اسلام بده
ملک هم شخصی نبوده ضمن اینکه تو یه شهر دیگه بوده.من هم نگفتم خوش نباشند یکم بهتر بخون میبینی که چی گفتم.
حالا این که نیروی انتظامی باید جلوی اراذل رو بگیره درست اما وقتی که نگرفت تو به من بگو یارو با چه پشتوانه و چه منطقی بیاد محل پاتوق اونها پارتی بگیره!!!
اگر اون پارتی مخل آسایش بقیه نشه بگیریه سوال دیگه:
بالاخره میتونیم مهمونی (یا همونی که واژه بیگانش میشه پارتی)بگیریم یا نه ؟؟؟؟
بگیر اما نه تو پاتوق اراذل!
خودت گفتی تو یه شهر دیگه مهمونی رو برگزار کردند باید از کجا میدونستن پاتوق اراذل اونجایی که میرن؟یارو با چه پشتوانه و چه منطقی بیاد محل پاتوق اونها پارتی بگیره!!!
مرجع قضایی هم گفته ............نمی دونم این مقاومت نکردن مردا از کجا مشخص شده،ولی فکر نمی کنم به قدر کافی هم مقاومت کرده باشن،
بحث همون روحانی که عنوان تاپیک هم بهش اشاره کرده، معلوم میشه که اون آقای روحانی حتی به قیمت آسیب دیدن خودش از اون دختر خانوم محافظت کرده، باید دید این آقایون در چه وضعی هستن، دست و پا شکسته یا سالم!!
من از خوندن این حدیث " حضرت علی (ع) اگر در شهری خلخال را هم از پای زن یهودی هم میکشیدند فریاد میکرد اگر مرد مسلمان از غصه این جنایت بمیرد رواست..." به این فکر می کنم که اگر به جای زن یهود همسر اون مرد باشه، مرد از غصه نه، از مقاومت روا نیست که بمیره؟
اینکه از دلایل این اتفاق پوشش نامناسب خانوم ها بوده اینو نیروی انتظامی گفته و نه مرجع قضایی،
و در حد یک نظر میشه بهش توجه کرد و نه بیشتر،
با این حرف، نه هرگز وظیفه نیروی انتظامی در برخورد با موارد این چنینی ساقط میشه و نه هرگز این موارد آزاد میشن،
اونی که عامل بازدارنده ارازل از رفتن به سمت این اقداماته فکر نکنم صحبت نیروی انتظامی باشه، این به عملکرد دستگاه قضایی مربوط میشه که امیدوارم شدیدترین برخوردها صورت بگیره و برخوردها حتی بیشتر از اصل موضوع رسانه ای بشن ...تا درس عبرتی بشه برای بقیه...
سلامسلام
شقایق خانم دلیل مقاومت نکردن مردها پر واضحه
این مطلب رو بخونید
متاسفم ...........
البته شما هی میگی طرز پوشش .........شما برهنگی رو پوشش میدونید .من گفتم تو فرهنگ لغتم به این معنا نیست
سلام
محمدآقا تمام پست هارو خوندم، بعد نظرمو گفتم،
منم میگم که ، خود مردها هم ظاهرا مقاومت نکردن .... نیاز هم نیست حتما این موضوع گزارش بشه، میشه از نتیجه این حادثه فهمید میزان مقاومت آقایون رو!!!
مهمونی بگیر اما وقتی که از امنیت اون محل مطمئن شدی.در ضمن گلم مگه قراره صدای هر مهمونی تا 6 کیلومتر اونورتر بره؟!!!مگه گانگستر بازیه هر کسی داخل محله خودش باید باشه و وارد محله های دیگه نباید بشه؟مگه تمام افرادی که شمال یا کیش یا .... ویلا و باغ دارند برای اون محل هستند؟یک مناطق خوش اب و هواتری نسبت به مابقی مناطق هست که مردم در این مناطق ویلا و ... میخرند و طبق حق شریعی و قانونیشون باید بتونند با امنیت و اسایش با همسر و فرزندانشون خوش باشند;شما فرض کنید داخل دشت لوت زندگی میکنید چرا میرید شمال ویلا میخرید به این خاطر که شرایط اب و هوایی بهتری داره به این خاطر که با همسر و فرزندانتون شاد باشید و مهمونی بگیرید و ....
مرجع قضایی هم گفته ............
از صاحب باغ میپرسیدن و بهش میگفتن که میخوان پارتی بگیرن!!!خب چرا جایی به عنوان پاتوق اراذل با وجود داشته باشه؟؟؟؟؟
خودت گفتی تو یه شهر دیگه مهمونی رو برگزار کردند باید از کجا میدونستن پاتوق اراذل اونجایی که میرن؟
به برادران زحمتکش شهرداری بفرمایید تابلو نصب بفرمایند
این مطلبت خیلی جالب بود ..........بسی لذت بردیمخب چرا جایی به عنوان پاتوق اراذل با وجود داشته باشه؟؟؟؟؟
خودت گفتی تو یه شهر دیگه مهمونی رو برگزار کردند باید از کجا میدونستن پاتوق اراذل اونجایی که میرن؟
به برادران زحمتکش شهرداری بفرمایید تابلو نصب بفرمایند
من نمی گم صددرصد میشد جلوی این حادثه گرفته بشه،ولی به نظرم به قدر کافی هم تلاش نشده،14 نفر ارازل و اوباش با چاقو و ..... میشه بفرمایید چطوری میتونستند مقاومت و ... داشته باشند؟
مهمونی بگیر اما وقتی که از امنیت اون محل مطمئن شدی.در ضمن گلم مگه قراره صدای هر مهمونی تا 6 کیلومتر اونورتر بره؟!!!
همینه دیگه...چیز عجیبی نیست دیگه برای ما این چیزا عادیه...
نمیخواستم بهت جواب بدم ولی چون مدام پرسیدی بهت میگم14 نفر ارازل و اوباش با چاقو و ..... میشه بفرمایید چطوری میتونستند مقاومت و ... داشته باشند؟
این مطلبت خیلی جالب بود ..........بسی لذت بردیم
عزیز جان ..........وقتی کسی پاتوقی رو گزارش نده فکر نکنم مامورین نیروی انتظامی باید بدونن ........این کم توجهی از جانب مردمی که اونجا باغ داشتن هم صورت گرفته
این حرف شما درسته ........ ولی درنگ و تحمل بسیاری میخواد
در این اتفاق خیلیها مقصر بودن ............هر کدومش اتفاق نمی افتاد شاید جلوی این واقعه گرفته میشد
مخصوصا اگر گشت ارشاد مثل گذشته در کوچه ها پرسه میزد و با شنیدن اون صدای تا آسمان رفته موزیک به اون پارتی وارد میشدن و اون افراد رو دستگیر میکردن
هی میگید خانوادگی ...........ولی چطور کاملا خانوادگی بوده که 8 تا خانم و 20 تا مرد بودن و بچه ای هم در کار نبوده ......... چرا به اینا دقت نمیکنید ......... واقعا متاسفم