H>T
عضو جدید
این اسلامی که ما الآن داریم میبینیم باید بره کنار و البته اونایی که دارن الآن اشتباها اسلام رو ترویج میدن خودتون میدونید کیا رو میگم اونا هم باید حذف بشن
برمنکرش لعنت...
این اسلامی که ما الآن داریم میبینیم باید بره کنار و البته اونایی که دارن الآن اشتباها اسلام رو ترویج میدن خودتون میدونید کیا رو میگم اونا هم باید حذف بشن
اونا جای خود دارن و اصلا من نمیدونم این که دو تا زنجیر برداری راه بیفتی تو خیابون یعنی چی؟
کسی با عزاداری مخالف نیست ولی سرجای خودش به نظر من عزاداری فقط باید توی مساجد و حسینیه ها باشهنمیشه که اصلنم این کارارو گذاشت کنار...رسم و رسومات باید سر جاشون باشن
حالا اینکه یکی از رو ظاهر اینو انجام میده دیگه به شخص خودش مربوطه چون یه عده ای هم هستن که از رو عشق میان اونجا و اینکارو انجام میدن پس نباید گفت که این کار یعنی چی...
کسی با عزاداری مخالف نیست ولی سرجای خودش به نظر من عزاداری فقط باید توی مساجد و حسینیه ها باشه
خب مشکل همینه دیگه وقتی همه جا حس و حال محرم باشه همه هم حس و حال محرم میگرن و بعد دیگه این مشکلات به وجود میاد...نه دیگه اینجوری که نمیشه همش 10روزه که باید همه جا مشخص باشه که الان چه خبره...باید همه جا تو این 10روزه حس و حال محرم باشه
خب مشکل همینه دیگه وقتی همه جا حس و حال محرم باشه همه هم حس و حال محرم میگرن و بعد دیگه این مشکلات به وجود میاد...
هر کسی هم لیاقت عزاداری نداره امثال همین ها که الآن خودشونو تیکه تیکه میکنن
این جور آدم ها که با دیدن دختر ها جو گیر میشن کلا دانشمند ها درباره شون هنوز به نتیجه خاصی نرسیدن :دی
چند روزی نتم تموم شده بود اینجا چه خبر شده؟
ظاهرا تصمیم بر ریشه کن کردن اسلام گرفتید(مزخرفاتی که به اسم اسلام دارن فعلا به خوردمون میدن).واسه تخریب رو منم حساب کنید.فعلا بریم یه چند تا باطسازی به پستمون خورده.برمیگردیم
بیل که شما لازمتون میشه.ما نظارت میکنیمبیا بیلتم با خودت بیار یادت نره
بیل که شما لازمتون میشه.ما نظارت میکنیم
اااا به چه زشتي؟؟؟!!!
جاي ما كه از اين كارا نميكنن يا حداقل من نديديم
تو ابرا دیگه؟
واقعیت چیز دیگس ولی من عادت دارم دیگرانو شاد کنم.اشتبا برداشت کردی داداش نظارت مال ماست بیل مال توئه...
ولی رو زمینش زیاد هست آبجیاره اونجا كه صد البته نيست
رو زمينشم من نديدم البته از اين پيراهناي پنجره اي از پشت ديدم كه پشتشون از توش پيداست
واقعیت چیز دیگس ولی من عادت دارم دیگرانو شاد کنم.
خوشحال باش.
من نگفتم میدونم کی لیاقت داره کی نداره...تو از کجا میدونی کی لیاقت داره کی نداره
شاید این فرصتی باشه که همونایی که لیاقت ندارن لیاقت پیدا کنن اینقد از این اتفاقا افتاده
به نظر من که باید این مراسمات هرسال برگزار بشه به سبک همیشه البته دیگه الان خود ب خود کمرنگتر شده
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ببینید حقیقت داره یا نه؟ | تالار عکس | 20 | |
![]() |
یکی از این مهندسین بیاد بگه این قضیه حقیقت داره یا نه؟ ( اگه داره علتش چیه ) | تالار عکس | 23 | |
![]() |
حقیقت ! | تالار عکس | 4 | |
![]() |
مرد رویاها حقیقت دارد...... | تالار عکس | 1 | |
![]() |
یک حقیقت تلخ از دوران تحصیل! | تالار عکس | 1 |