من راضی ام خیلی هم عمران رو دوست دارم،فقط واسه کار مشکل دارم چون هیچ پارتی ندارم..........
اتفاقا کسایی که پارتی دارند و کار بلد نیستند خیلی بهشون سخت میگذره
من راضی ام خیلی هم عمران رو دوست دارم،فقط واسه کار مشکل دارم چون هیچ پارتی ندارم..........
بهتر از اینم میشه ؟پرستیژ اجتماعیش که فوق العادست/بازار کارشم که حرف نداره/خواستگاریم که بری التماست میکنن/خوش تیپم که هستیم/دیگه از خدا چی میخوای/ عاشقتم عمران
(حالا برو زیست بخون/شاید بشی یه باغبون)![]()
هنوز نا امید نشدم و قصد دارم واسه ارشد معماری بخونم....ولی نمی دونم از کجا باید شروع کنم!
از دوستان اگه کسی هست که می تونه من رو راهنمایی کنه ممنون می شم!![]()
من لیسانسم شیمیه بچه ها موفق میشم در آینده اگه ارشد رو عمران بخونم
من لیسانسم شیمیه بچه ها موفق میشم در آینده اگه ارشد رو عمران بخونم
بله بله بله بله بله![]()
من یه چیز میپرسم جون هرکی دوس دارین راست شو بگید. آینده ی من به جوابای شما بستگی داره
برای کار تو رشته ی عمران واقعا نیاز به پارتی هست؟(لدفن کسایی جواب بدن که تو رشته ی عمران کار کردن)
آیا اگر مدرک رو از هر دانشگاهی بگیری برای کار قبولت میکنن؟(البته دانشگاه دولتی ولی حتما خفن نباشه مثل شریف و تهران و.... یه دانشگاه دولتی معمولی)
آیا برای کار حتما سرمایه میخواد؟ یعنی باید حتما خودت سرمایه داشته باشی؟ اگه نداشته باشی چی میشه؟بیکار؟
عمران به رشته هایی شبیه هست؟ میتونم معدن بخونم بعد تغییر رشته بدم برم عمران؟با چه شرایطی امکان داره؟
از اینکه به سوالم جواب میدید ممنون هستم
موفق باشیم
به نظرم برای سرپرست کارگاهی تو ایران زیاد تجربه نمیخواد.روابط عمومی بالا وجسارت تو اکثرپروژه کافیه.ولی برای پروژه های مهم معلومه سواد هم نقش داره
ببخشید ولی رئیس کارگاه شدن پارتی بازی نمیخواد و آدم باید از جونش سیر شده باشه که بخواد سرپرست کارگاه بشه وقتی قبولش نداشته باشن و بخواد زوری بره سر کار
اگه کار بلد باشه نیازی به پارتی نیست
استاد فکر نمیکنی با این نظریه ای که داری به تمام همکاران زحمت کش بنده توهین کردی؟
نقد بسیلر شدیدی به نظرتون دارم، در ضمن سرپرست کارگاهی را با پارتی به کسی نمیدن اگر کسی لیاقت داشته باشه و کار بلد باشه، در خونه اش میرن و ازش خواهش میکنن که این وظیفه پر از مسئولیت را بهده بگیره. با پارتی که نمیشه یه سازه 10 طبقه را بالا آورد. سواد میخواد دوست عزیز.
ضمناً ماهی را هر وقط از آب بگیری تازه است. اگه توان ادامه این شغل موءثر را نداری میتونی بری دنبال همون پیشه ای که آرزوش رو کرده بودی.![]()
همچین گفتی سرپرست کارگاهی که انگار یارو سرپرسته حکم یه آبدار چی رو داره میدونی باید چقدر مدیر باشی و ازهمه مهمتر تجربه داشته باشی ؟ میدونی نه میدونی واقعا جدی میگم میدونی یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
دیدم کسانی که پارتی دارن وکاربلدنیستن بسته به عظمت پارتی،خیلی هم بهشون خوش میگذره!اتفاقا کسایی که پارتی دارند و کار بلد نیستند خیلی بهشون سخت میگذره
دوست گرامی باصراحت صحبت کردن وشفاف سازی چه عیبی داره؟درموردرشته ای که درس خوندیم داریم تبادل نظرمیکنیم.به کی میخوادتوهین بشه؟(طلا که پاکه چه منتش به خاکه)از اینکه اطلاعات خوبی از کل ایران؟ در اختیار همه گذاشتید متشرکم ! فکر نمیکنید اینقدر با صراحت صحبت کردن در مورد یک موضوع مهم تو کارهای اجرایی کشور خیلی خوب نباشه و ممکنه توهین بشه ؟
همه جورش هست.مسئول باسوادداریم بی سوادهم داریم.نه بنظرم اگه سواد نداشته باشه نمیتونه!
ببینید برای شروع به هر کاری اگه آشنا داشته باشی کارت سریع تر انجام میشه ،سریع تر کار بهتر و حقوق بیشتر گیرت میاد،سریع تر می تونی بری سر پروژه های بزرگتر،در اینکه پارتی نقش مهمی تو شاغل شدن داره که شکی وجود نداره ولی فک نکن اگه نداشته باشی نمیتونی کاری کنی اینم مختص رشته عمران نیست ،اکثر جاها همیجوریهمن یه چیز میپرسم جون هرکی دوس دارین راست شو بگید. آینده ی من به جوابای شما بستگی داره
برای کار تو رشته ی عمران واقعا نیاز به پارتی هست؟(لدفن کسایی جواب بدن که تو رشته ی عمران کار کردن)
آیا اگر مدرک رو از هر دانشگاهی بگیری برای کار قبولت میکنن؟(البته دانشگاه دولتی ولی حتما خفن نباشه مثل شریف و تهران و.... یه دانشگاه دولتی معمولی)
آیا برای کار حتما سرمایه میخواد؟ یعنی باید حتما خودت سرمایه داشته باشی؟ اگه نداشته باشی چی میشه؟بیکار؟
عمران به رشته هایی شبیه هست؟ میتونم معدن بخونم بعد تغییر رشته بدم برم عمران؟با چه شرایطی امکان داره؟
از اینکه به سوالم جواب میدید ممنون هستم
موفق باشیم
سلام
من کارشناسیمو رشته ی عمران خوندم حالا اگه بخوام ارشدمو برم مهندسی کشاورزی سازه های آبی میتونم؟به نظر شما این کار درسته یا خیر؟
تو را خدا کمکم کنید.........
سلام مهندس.باهات خخییییییییییییییلی موافقم.منم عمران از کوچولوییتو خونم بود..........
واسه همینه که عاشقشم........... دوسش دارم......میمیرم براش ..........