خیانت..........
ali.metal.eng عضو جدید Jun 5, 2014 #93 freshflower گفت: استرس و نگرانی! کلیک کنید تا باز شود... این بدبختیاموووو
parla_69 کاربر فعال تالار هنر , کاربر ممتاز Jun 9, 2014 #100 ilili گفت: مریضی رو..... کاش جسم و روح همه ی مردم سالم بود... کلیک کنید تا باز شود... اگه مریضی نبود قدر سلامتی رو کی میدونست؟؟؟؟؟ من معتقدم خدا خودش به بهترین وجه ممکن همه تضادهارو کنار هم قرار داده اگه صفحه سیاه نباشه هیچ نقطه سفیدی نمیتونه خودشو نشون بده
ilili گفت: مریضی رو..... کاش جسم و روح همه ی مردم سالم بود... کلیک کنید تا باز شود... اگه مریضی نبود قدر سلامتی رو کی میدونست؟؟؟؟؟ من معتقدم خدا خودش به بهترین وجه ممکن همه تضادهارو کنار هم قرار داده اگه صفحه سیاه نباشه هیچ نقطه سفیدی نمیتونه خودشو نشون بده
(M&M) کاربر بیش فعال Jun 10, 2014 #101 اگه صفحه سیاه نباشه هیچ نقطه سفیدی نمیتونه خودشو نشون بده[/QUOTE] بنظر من برعکسش درست تره !
parla_69 کاربر فعال تالار هنر , کاربر ممتاز Jun 11, 2014 #102 freshflower گفت: اگه صفحه سیاه نباشه هیچ نقطه سفیدی نمیتونه خودشو نشون بده کلیک کنید تا باز شود... بنظر من برعکسش درست تره ![/QUOTE] بله درسته ولی منظورم کدوم بیشتره نبود میخاستم بگم سایه ها دلیل مشخص شدن نورهاست...هنری شد:]
freshflower گفت: اگه صفحه سیاه نباشه هیچ نقطه سفیدی نمیتونه خودشو نشون بده کلیک کنید تا باز شود... بنظر من برعکسش درست تره ![/QUOTE] بله درسته ولی منظورم کدوم بیشتره نبود میخاستم بگم سایه ها دلیل مشخص شدن نورهاست...هنری شد:]
6 .6. کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 13, 2014 #111 Takesh گفت: عامل اصلی تمام مکشلات رو پاک میکردم تنبلی رو کلیک کنید تا باز شود... شوعار نده همشهری
parla_69 کاربر فعال تالار هنر , کاربر ممتاز Jun 13, 2014 #112 کل ضد و نقیضها در کنار هم معنی پیدا میکنن خدا چیز اضافی نیافریده پاک نمیکردم فقط سعی میکردم دلیل بودنشو پیدا کنم
کل ضد و نقیضها در کنار هم معنی پیدا میکنن خدا چیز اضافی نیافریده پاک نمیکردم فقط سعی میکردم دلیل بودنشو پیدا کنم
Takesh کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 13, 2014 #113 hamze888 گفت: شوعار نده همشهری کلیک کنید تا باز شود... شوعار چیه عمو :دی خووو گفته اگه پاک کن داشتی حالا که نداریم :دی
hamze888 گفت: شوعار نده همشهری کلیک کنید تا باز شود... شوعار چیه عمو :دی خووو گفته اگه پاک کن داشتی حالا که نداریم :دی
soroor_20 عضو جدید کاربر ممتاز Jun 15, 2014 #115 غم و غصه های خودمو عزیزانمو! بی عدالتی های کوچیک و بزرگو!
(M&M) کاربر بیش فعال Jun 16, 2014 #119 afarenesh گفت: بی احترامی های ناخواسته ام کلیک کنید تا باز شود... i agree with you