اشکال نداره. ندا اون قدری مهربون هست که وقتی اومد ازت تشکر کنه.
عزیز دلم همین که اومدی خیلی لطف کردی...و مهم اینجاست که اومدی منم برات کیک نگه داشتم...
مرسی محمد از همه ی لطفی که به من داری پسل خوفم....اشکال نداره. ندا اون قدری مهربون هست که وقتی اومد ازت تشکر کنه.
مرسی محمد از همه ی لطفی که به من داری پسل خوفم....
مرسی عزیز دلم....مبارکش باشههههههههههه
به سلامت فدات شم....ولی بازم میگم اون بستگی به دید و قضاوت کردنت داره...خدانگهدار دوست قدیمی.... . حالا به حرفام رسیدی! دیدی همه مثل همن! هیچ کس با هیچ کی فرق نداره. بدرود...
دیدیم چطوری پذیرایی کردی.تا اسفند تموم نشده خودتونو برسونید هنوز وقت هست.....کیک هم همینطور....
معلومه بیشتر از این که دیگه دست تنها نمیتونستم انجام بدم...خودت که وسط تولد پاشدی رفتی الان اومدی چی؟؟؟؟!!!!!دیدیم چطوری پذیرایی کردی.
ببخشید دوباره میرم. خودت گفتی تا آخر اسفند جشنه. ما رفتیم...معلومه بیشتر از این که دیگه دست تنها نمیتونستم انجام بدم...خودت که وسط تولد پاشدی رفتی الان اومدی چی؟؟؟؟!!!!!
هر طور که راحتی محمد جان....ببخشید دوباره میرم. خودت گفتی تا آخر اسفند جشنه. ما رفتیم...
اسمش ندا س.تولدت مبارک فرشته جون![]()
me30 mohammad joonتو تولدت ک حالمونو گرفتی، عیدت پیش پیش مبارک.
meeeeeeeeeeeee30تولدت مبارک فرشته جون![]()
تولد کیه؟؟؟؟
مرسی واسه تو هم این موضوع زحمت شده اینجا......اسمش ندا س.
نه دگ. حدود 40 روز پیش بود تولد. تموم شد تا سالی دگر.سلام آجی ندا با کلی تاخیر تولدتو تبریک میگم شرمندم تازه برگشتم
آره میدونم من از 44 روز پیش نبودمنه دگ. حدود 40 روز پیش بود تولد. تموم شد تا سالی دگر.
ولی دیر اومدین.آره میدونم من از 44 روز پیش نبودم
دست خودم نبود . دیولی دیر اومدین.
دست خودم نبود . دی
خودش میدونه تو نمیخواد کاسه داغتر از آش شی .دی