ميرفتم جايي كه هيچ پرنده اي تو قفس نباشه.
عنوان خیلی قشنگی انتخاب کردین . ناخواسته یادم اومد به ترانه زیبای پرنده اثر استاد ایرج پدر احسان خواجه امیری خواننده گل کشورمون به همین خاطر یه چند جمله ایش میگمو ............... .اگه خدا بهتون قدرت پرواز بده، اولین جایی که پر می زنید، کجاست؟
عنوان خیلی قشنگی انتخاب کردین . ناخواسته یادم اومد به ترانه زیبای پرنده اثر استاد ایرج پدر احسان خواجه امیری خواننده گل کشورمون به همین خاطر یه چند جمله ایش میگمو ............... .
من یه پرندم آرزو دارم تو باغم باشی
من یه خونه تنگ و تاریکم کاشکی تو بیای چراغم باشی
....................
تشکر و قدردانی از استاد ایرج
اما نظر خودم والا تا به امروز پرنده بودن رو تجربه نکردم بنابراین نمیتونم نظر بدم ولی به پرنده ها که نگاه میکنم حس خوبی بهم دس میده
اگه خدا بهم قدرت پرواز میداد انقده بال میزدم که برم اون بالا بالاها ببینم آسمون هفتم چه خبره .
انگیزه معلومه معلوم نیست ؟! چرا پرنده ها رو قاچاقی راه میدن !انگیزت چیه؟؟فکر کردی به همین راحتی میزارن بری اسمون هفتم
انگیزه معلومه معلوم نیست ؟! چرا پرنده ها رو قاچاقی راه میدن !
بهشون نیازه نیست ؟!
اگه پرنده بودم پر میزدم و میرفتم دیدن دوست خوبم ثمینی جون
![]()
مرسی سهراب جان نظر لطفته
دروغ نگفتممرسی سهراب جان نظر لطفته
دروغ نگفتم
ولی حیف که پرنده نیستم
اگه تو ام دلت می خواد می تونی بیای
پرنده های قفسی عادت دارن به بی کسی............
اخه مگه الان تو قفسی؟؟؟
سلام دوستم من
اول ميرم خدمت امام رضا(ع) كه دلم هواشو كرده و بعدم ميرم ديدن دلدار چون خيلي دلم تنگه براش .
آره تن برام قفسه
عزيزم هموني كه هنوز پيداش نكرده ام !!!!!!!ایول بابا دلدارت کیه؟؟؟
عزيزم هموني كه هنوز پيداش نكرده ام !!!!!!!
كو ؟ كيارو ميگي؟ كجاست؟این همه انسان دوروبرت
ثمین اینقدر به همشهریمون گیر نده![]()
نه دوست خوبم منه گناهكارو كبوتراي حرم توي جمعشون راه نميدن چه برسه عاشقيی موقع عاشق یا کبوترای حرم نشی
ثمین اینقدر به همشهریمون گیر نده![]()
به به میبینم که تو ام همشهریه اینایی ماشالات بشه چراغ خاموش مثل اجنه ها همه جا پیدات میشه