اگه يه روز حضرت عزرائيل بياد و بگه که 10 ساعت ديگه قراره بميري !! تو اين 10 ساعت چيکار ميکني؟؟؟
انقدر به این سوال جواب دادم دیگه دارم از زندگی نا امید میشم... چرا همه این سوال براشون مهمه؟؟؟ نمیشه درباره زندگی بپرسید؟
به کسی که دوسش دارم میگم دارم پرواز میکنم میام بغلت کنم
میام تو آغوشت و منو تو یکی میشیم
پس گریه نکن عزیزم
من غالبا در فکر مرگ به سر ميبرم. خيلي غافلگير نميشم. به "زندگي"ام توي همون ده ساعت ادامه ميدم مثل گذشته!
خیلی کار عقب مونده دارم باید انجام بدم.
من مي رم در خونه همسايه رو مي زنم و در ميرم
نه شاید همسایه فرزند برازنده ای داشته باشه که دم اخری میخواد یه جا وایسه نگاش کنه!!!![]()
سلام منم با نظرتون موافقم .خيلي جالب بود JU JU عزيز. من ميخواستم اين نکته رو بگم که تو با اين حرفات گفتيش.....
ميخوام بگم که هروقت همچين سوالي مطرح ميشه فکر و ذهن هممون به حلاليت گرفتن و از اين حرفا مشغول ميشه ولي کسي نيست که بخواد تا آخرين لحظه به کسي که دوستش داره بگه دوستش دارم حالا اون يکي چه خدا باشه و چه يه معشوقه ي زميني..............
من مخالفم!خيلي جالب بود JU JU عزيز. من ميخواستم اين نکته رو بگم که تو با اين حرفات گفتيش.....
ميخوام بگم که هروقت همچين سوالي مطرح ميشه فکر و ذهن هممون به حلاليت گرفتن و از اين حرفا مشغول ميشه ولي کسي نيست که بخواد تا آخرين لحظه به کسي که دوستش داره بگه دوستش دارم حالا اون يکي چه خدا باشه و چه يه معشوقه ي زميني..............
دوست دارم باز برا همون هدفی که دارم دنبال می کنم باز انجام بدم
10 ساعتم تموم شد که شد
ترس از این داشته باش که هیچ موقع شروع نکنی![]()
بلند می شم میرم سراغ البومای عکس اونقدر بهشون نگاه می کنم تا وقتی اولین نفر منو دید و خواست چشمامو ببنده از توی اون ادمای خوبی رو که تمام عمر دوستشون داشتمو ببینه اما امید وارم اون شخص کسی نباشه که بیشترین عکسارو باهاش داشتماگه يه روز حضرت عزرائيل بياد و بگه که 10 ساعت ديگه قراره بميري !! تو اين 10 ساعت چيکار ميکني؟؟؟