اگه شما رئیس جمهور بشین(خانم ها)

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان

میخواهیم بدونیم اگه خانم ها رئیس جمهور بشن چیکار میکنن

میدونیم قانونی در این مورد وجود نداره ولی آرزو بر جوانان عیب نیست:gol::gol::gol:
لطفا نظر بدین

آقایون هم میتونن نظر بدن تا بهشون برنخوره:gol:

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه من رئیس جمهور بشم هیچ آقایی رو سر پست های مهم نمیزارم

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط امیدوارم اگه خانمها رئیس جمهور شدند مثل رانندگیشون نباشه

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط امیدوارم اگه خانمها رئیس جمهور شدند مثل رانندگیشون نباشه

یعنی الان مشکل کشور ما مدل موی خانما ، نه ببخشید مدل رانندگی خانوماست ؟؟؟؟؟؟؟؟

من اگه رئیس جمهور بشم که به کوری چشم دشمنان خواهم شد به همه اژدها ها اجازه حرف زدن میدم . اصلا هم بعدش نمیزنم زیر حرفام

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
من همه چیزو هدفمند میکنم. من بشکه بشکه نفت می ریزم تو قرمه سیزی هاتون و میدم بخورید . به جا نوشابه گاز مایع می بندم به نافتون . یک سفره پهن میکنم از این سر ایران تا اون سر ایران میگم این برادرا و خواهر های روسی و چینی هم بیان سر سفره یک لقمه بخورن

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی الان مشکل کشور ما مدل موی خانما ، نه ببخشید مدل رانندگی خانوماست ؟؟؟؟؟؟؟؟

من اگه رئیس جمهور بشم که به کوری چشم دشمنان خواهم شد به همه اژدها ها اجازه حرف زدن میدم . اصلا هم بعدش نمیزنم زیر حرفام

ممنون البته تو همه کشور یه اژدها بیشتر نمیتونید پیدا کنید
اونم برای حرف زدن اجازه نمیگیره
ولی این لطفتونو در نظر خواهم داشت

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدم این چینیا بین تهران نیویورک یک بزرگراه بسازن 13 بانده . اسمشم میذارم بزرگراه مدیریت جهانی . نمیشه که یک پام امریکا باشه یک پام ایران . تو همین بزرگراه دنیا رو مدیریت میکنم عین هلو .

sokoot.assa

عضو جدید
من همه چیزو هدفمند میکنم. من بشکه بشکه نفت می ریزم تو قرمه سیزی هاتون و میدم بخورید . به جا نوشابه گاز مایع می بندم به نافتون . یک سفره پهن میکنم از این سر ایران تا اون سر ایران میگم این برادرا و خواهر های روسی و چینی هم بیان سر سفره یک لقمه بخورن

چقد آشناست:whistle:

Atishpare_Shahi

عضو جدید
کاربر ممتاز

پری جون مثل اینکه زیاد جدی گرفتی :surprised::surprised:
داری تبلیغات میکنی؟؟؟ :surprised:

ecmn_ec

عضو جدید
مسخره میکنی ؟:mad::neutral::w06::w08::w13::w46:

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
من به همه استانهای امریکا و افریقا مسافرت خواهم کرد . من به جا گوجه و خیار میگم فقط سیب زمینی بکارن .
من به همه زنها دستور میدم شونصد تا بچه بیارن .

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
زمان سربازی پسرا رو بیشترش میکنم :razz:

منم موافقم 2سال آموزشی 3 سال هم یگان میگن چی میگن ؟؟؟

عجحب خانمهای بی انصافی :surprised:

اگه فقط یک روز رو در پادگان میگذروندید میدید که خدمت سربازی چقدر مزخرفه :cry: :(

اصلا حالا که اینطور شد زنگ میزنم به جنتی جون که همه تونو رد صلاحیت کنه !! :D :)

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
پری جون مثل اینکه زیاد جدی گرفتی :surprised::surprised:
داری تبلیغات میکنی؟؟؟ :surprised:

تبلیغات چیه ؟؟؟

ای دوره خودم رئیس جمهور میشم . مگه چمه ؟؟؟؟؟

خوشگل نیستم که هستم . تحصیلکرده نیستم که هستم . حرفای گنده گنده نمیزنم که میزنم .

همه دوستم ندارن که دارن

Saman_88

عضو جدید
آخی این چینیا و این روسا چقده گشنه ان همش میان برامون نیروگاه بزنن بیچاره ها جون ندارن کار کنن
اگه رییس جمهور شدی حتما سفره ابوالفضل براشون پهن کن

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجحب خانمهای بی انصافی :surprised:

اگه فقط یک روز رو در پادگان میگذروندید میدید که خدمت سربازی چقدر مزخرفه :cry: :(

اصلا حالا که اینطور شد زنگ میزنم به جنتی جون که همه تونو رد صلاحیت کنه !! :D :)

عزیزم فرد مذکور با دیدن این همه دختر شیطون اتش پاره جان به جان افرین تقدیم خواهد کرد

ecmn_ec

عضو جدید
تبلیغات چیه ؟؟؟
ای دوره خودم رئیس جمهور میشم . مگه چمه ؟؟؟؟؟
خوشگل نیستم که هستم . تحصیلکرده نیستم که هستم . حرفای گنده گنده نمیزنم که میزنم .
همه دوستم ندارن که دارن
مسخره میکنی ؟:mad::neutral::w06::w08::w13::w46: