من به همه استانهای امریکا و افریقا مسافرت خواهم کرد . من به جا گوجه و خیار میگم فقط سیب زمینی بکارن .
من به همه زنها دستور میدم شونصد تا بچه بیارن .
فقط حواست باشه که انگلیس جزیره کوچکی تو آفریقا نیست
من به همه استانهای امریکا و افریقا مسافرت خواهم کرد . من به جا گوجه و خیار میگم فقط سیب زمینی بکارن .
من به همه زنها دستور میدم شونصد تا بچه بیارن .
عجحب خانمهای بی انصافی![]()
اگه فقط یک روز رو در پادگان میگذروندید میدید که خدمت سربازی چقدر مزخرفه![]()
اصلا حالا که اینطور شد زنگ میزنم به جنتی جون که همه تونو رد صلاحیت کنه !!![]()
![]()
آخی این چینیا و این روسا چقده گشنه ان همش میان برامون نیروگاه بزنن بیچاره ها جون ندارن کار کنن
اگه رییس جمهور شدی حتما سفره ابوالفضل براشون پهن کن
پس خدارو شکر که نمیتونین بشین
عجحب خانمهای بی انصافی![]()
اگه فقط یک روز رو در پادگان میگذروندید میدید که خدمت سربازی چقدر مزخرفه![]()
اصلا حالا که اینطور شد زنگ میزنم به جنتی جون که همه تونو رد صلاحیت کنه !!![]()
![]()
تبلیغات چیه ؟؟؟
ای دوره خودم رئیس جمهور میشم . مگه چمه ؟؟؟؟؟
خوشگل نیستم که هستم . تحصیلکرده نیستم که هستم . حرفای گنده گنده نمیزنم که میزنم .
همه دوستم ندارن که دارن
مسخره میکنی ؟من همه چیزو هدفمند میکنم. من بشکه بشکه نفت می ریزم تو قرمه سیزی هاتون و میدم بخورید . به جا نوشابه گاز مایع می بندم به نافتون . یک سفره پهن میکنم از این سر ایران تا اون سر ایران میگم این برادرا و خواهر های روسی و چینی هم بیان سر سفره یک لقمه بخورن
شانس اوزدیم خدا شاخش ندادهاگه من رئیس جمهور بشم هیچ آقایی رو سر پست های مهم نمیزارم
فقط حواست باشه که انگلیس جزیره کوچکی تو آفریقا نیست
تبلیغات چیه ؟؟؟
ای دوره خودم رئیس جمهور میشم . مگه چمه ؟؟؟؟؟
خوشگل نیستم که هستم . تحصیلکرده نیستم که هستم . حرفای گنده گنده نمیزنم که میزنم .
همه دوستم ندارن که دارن
مسخره میکنی ؟![]()
مسخره میکنی ؟من همه چیزو هدفمند میکنم. من بشکه بشکه نفت می ریزم تو قرمه سیزی هاتون و میدم بخورید . به جا نوشابه گاز مایع می بندم به نافتون . یک سفره پهن میکنم از این سر ایران تا اون سر ایران میگم این برادرا و خواهر های روسی و چینی هم بیان سر سفره یک لقمه بخورن
نخیر ...مسخره کردیچی میگی تو ؟؟؟؟؟
مسخره چیه ؟؟؟؟؟ این برنامه انتخاباتی منه .
نه بلدم بشمارم تا چهل >
انگلیس مجمع الجزایری نیمه کوچک در سیبری هست که مردمش اندازه فندق هم مغز ندا رن .
فکر نمیکنم قیافه شرط یاشه !!!!!!!میدونی که عزیزم وگرنه...
ب
خوب اگه این طوریه منم باید رییس جمهور بشم![]()
زمان رای گیری کیه؟
تقلباتش با من
همون
تو فقط به درد ریاست جمهوری میخوری
چرااااااااااااااااااااااا
تخلفاتشم با اژدها و من و پریسا
essyh2003;30[B گفت:30588[/B]]راه به راه ملتو شاخ میزد[/QUOTE]
به همین خاطر این پیشنهادو کردم
مسخره کردی؟من همه چیزو هدفمند میکنم. من بشکه بشکه نفت می ریزم تو قرمه سیزی هاتون و میدم بخورید . به جا نوشابه گاز مایع می بندم به نافتون . یک سفره پهن میکنم از این سر ایران تا اون سر ایران میگم این برادرا و خواهر های روسی و چینی هم بیان سر سفره یک لقمه بخورن
تا جواب ندی همینه
مسخره میکنی ؟![]()
باشه پس کی شروع کنیم ؟ دوست داری چند نفر بهت رای بدن ؟
منو تهدید نکن.
یعنی خودت نفهمیدی ؟؟؟؟؟؟ مسخره یا جدی ؟؟ منظورت چیه ؟؟؟؟
مگه رانندگی ما چشه آمار تصادفا رو ببینین برای آقایون بیشتره یا خانم ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟