اگه شما رئیس جمهور بشین(خانم ها)

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
من به همه استانهای امریکا و افریقا مسافرت خواهم کرد . من به جا گوجه و خیار میگم فقط سیب زمینی بکارن .
من به همه زنها دستور میدم شونصد تا بچه بیارن .

فقط حواست باشه که انگلیس جزیره کوچکی تو آفریقا نیست

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجحب خانمهای بی انصافی :surprised:

اگه فقط یک روز رو در پادگان میگذروندید میدید که خدمت سربازی چقدر مزخرفه :cry: :(

اصلا حالا که اینطور شد زنگ میزنم به جنتی جون که همه تونو رد صلاحیت کنه !! :D :)

نمیتونه پارتیمون خیلی کلفته ،;)

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخی این چینیا و این روسا چقده گشنه ان همش میان برامون نیروگاه بزنن بیچاره ها جون ندارن کار کنن
اگه رییس جمهور شدی حتما سفره ابوالفضل براشون پهن کن

من انرزی هسته ای رو تو توالت ، نه تو اشپزخونه تولید و صادر میکنم

Atishpare_Shahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس خدارو شکر که نمیتونین بشین

عجحب خانمهای بی انصافی :surprised:

اگه فقط یک روز رو در پادگان میگذروندید میدید که خدمت سربازی چقدر مزخرفه :cry: :(

اصلا حالا که اینطور شد زنگ میزنم به جنتی جون که همه تونو رد صلاحیت کنه !! :D :)

باور کنین اینو جدی گفتم...
من اگه یه روزی یه کاره ای شدم این کارو میکنم :smile:

تبلیغات چیه ؟؟؟

ای دوره خودم رئیس جمهور میشم . مگه چمه ؟؟؟؟؟

خوشگل نیستم که هستم . تحصیلکرده نیستم که هستم . حرفای گنده گنده نمیزنم که میزنم .

همه دوستم ندارن که دارن

خوب اگه این طوریه منم باید رییس جمهور بشم :razz:

ecmn_ec

عضو جدید
من همه چیزو هدفمند میکنم. من بشکه بشکه نفت می ریزم تو قرمه سیزی هاتون و میدم بخورید . به جا نوشابه گاز مایع می بندم به نافتون . یک سفره پهن میکنم از این سر ایران تا اون سر ایران میگم این برادرا و خواهر های روسی و چینی هم بیان سر سفره یک لقمه بخورن
مسخره میکنی ؟:mad::neutral::w06::w08::w13::w46:

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
تبلیغات چیه ؟؟؟

ای دوره خودم رئیس جمهور میشم . مگه چمه ؟؟؟؟؟

خوشگل نیستم که هستم . تحصیلکرده نیستم که هستم . حرفای گنده گنده نمیزنم که میزنم .

همه دوستم ندارن که دارن

فکر نمیکنم قیافه شرط یاشه !!!!!!!میدونی که عزیزم وگرنه...

ecmn_ec

عضو جدید
من همه چیزو هدفمند میکنم. من بشکه بشکه نفت می ریزم تو قرمه سیزی هاتون و میدم بخورید . به جا نوشابه گاز مایع می بندم به نافتون . یک سفره پهن میکنم از این سر ایران تا اون سر ایران میگم این برادرا و خواهر های روسی و چینی هم بیان سر سفره یک لقمه بخورن

............

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر نمیکنم قیافه شرط یاشه !!!!!!!میدونی که عزیزم وگرنه...

ب

:smile:

خوب اگه این طوریه منم باید رییس جمهور بشم :razz:

مگه قیافم چشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هاله به این خوشگلیو نمی بیند دور سرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چشام که به چشم اهو گفته زکی

اصلا از من خوشگلتر رئیس جمهور نیست .

Atishpare_Shahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
من حوسله تبلیغات ندارم هر کی خواست رای بده هر کی نخواست رای نده :razz:

ecmn_ec

عضو جدید

ecmn_ec

عضو جدید

Saman_88

عضو جدید
رییس جمهور پدرسوخته
رسوای عالمو آدم شده ای ، آبروی همه ی ما را برده ای ، حرف زدن با تو دو ماه حبس دارد آن وقت آمده ای مثل.........................

ecmn_ec

عضو جدید
تا جواب ندی همینه

ecmn_ec

عضو جدید
مسخره کردی؟:mad::neutral::w06::w08::w13::w46:

morta

عضو جدید
کاربر ممتاز
  1. مگه رانندگی ما چشه آمار تصادفا رو ببینین برای آقایون بیشتره یا خانم ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

1. تعداد رانندگان مرد رو با زن مقایسه کنید بعد ...
  2. فقط یه موردش این که یه ختانومی جلو ما به جا اینکه ترمز بزنه گاز دادو ماشی پیوند خورد
  3. بازم بگمممم D