وااااای دمت گرمفقط امیدوارم اگه خانمها رئیس جمهور شدند مثل رانندگیشون نباشه
فقط امیدوارم اگه خانمها رئیس جمهور شدند مثل رانندگیشون نباشه
وااااای دمت گرم
الان همزادت میاد
بپا
چانگ چینگ چونگ ؟؟؟؟وااااای دمت گرم
الان همزادت میاد
بپا
زمان سربازی پسرا رو بیشترش میکنم![]()
فقط امیدوارم اگه خانمها رئیس جمهور شدند مثل رانندگیشون نباشه
منم موافقم 2سال آموزشی 3 سال هم یگان میگن چی میگن ؟؟؟
یعنی الان مشکل کشور ما مدل موی خانما ، نه ببخشید مدل رانندگی خانوماست ؟؟؟؟؟؟؟؟
من اگه رئیس جمهور بشم که به کوری چشم دشمنان خواهم شد به همه اژدها ها اجازه حرف زدن میدم . اصلا هم بعدش نمیزنم زیر حرفام
نهچانگ چینگ چونگ ؟؟؟؟
من همه چیزو هدفمند میکنم. من بشکه بشکه نفت می ریزم تو قرمه سیزی هاتون و میدم بخورید . به جا نوشابه گاز مایع می بندم به نافتون . یک سفره پهن میکنم از این سر ایران تا اون سر ایران میگم این برادرا و خواهر های روسی و چینی هم بیان سر سفره یک لقمه بخورن
من همه چیزو هدفمند میکنم. من بشکه بشکه نفت می ریزم تو قرمه سیزی هاتون و میدم بخورید . به جا نوشابه گاز مایع می بندم به نافتون . یک سفره پهن میکنم از این سر ایران تا اون سر ایران میگم این برادرا و خواهر های روسی و چینی هم بیان سر سفره یک لقمه بخورن
مسخره میکنی ؟من همه چیزو هدفمند میکنم. من بشکه بشکه نفت می ریزم تو قرمه سیزی هاتون و میدم بخورید . به جا نوشابه گاز مایع می بندم به نافتون . یک سفره پهن میکنم از این سر ایران تا اون سر ایران میگم این برادرا و خواهر های روسی و چینی هم بیان سر سفره یک لقمه بخورن
ایول . بیشتر هم جا داره تعارف نکن مادر
مسخره میکنی ؟من به همه استانهای امریکا و افریقا مسافرت خواهم کرد . من به جا گوجه و خیار میگم فقط سیب زمینی بکارن .
من به همه زنها دستور میدم شونصد تا بچه بیارن .
پری جون مثل اینکه زیاد جدی گرفتی
داری تبلیغات میکنی؟؟؟![]()
آخی این چینیا و این روسا چقده گشنه ان همش میان برامون نیروگاه بزنن بیچاره ها جون ندارن کار کننمن همه چیزو هدفمند میکنم. من بشکه بشکه نفت می ریزم تو قرمه سیزی هاتون و میدم بخورید . به جا نوشابه گاز مایع می بندم به نافتون . یک سفره پهن میکنم از این سر ایران تا اون سر ایران میگم این برادرا و خواهر های روسی و چینی هم بیان سر سفره یک لقمه بخورن
عجحب خانمهای بی انصافی![]()
اگه فقط یک روز رو در پادگان میگذروندید میدید که خدمت سربازی چقدر مزخرفه![]()
اصلا حالا که اینطور شد زنگ میزنم به جنتی جون که همه تونو رد صلاحیت کنه !!![]()
![]()
مسخره میکنی ؟تبلیغات چیه ؟؟؟
ای دوره خودم رئیس جمهور میشم . مگه چمه ؟؟؟؟؟
خوشگل نیستم که هستم . تحصیلکرده نیستم که هستم . حرفای گنده گنده نمیزنم که میزنم .
همه دوستم ندارن که دارن