اگه جای مردم غزه بودین چکار می کردین؟؟

پرندیس

کاربر بیش فعال
با سلام ....
راستش می خواستم نظرتونو راجع به غزه و جایگاهتونو اگه به جای این مردم بی گناه بودین بدونم....
چکار می کردین واقعا؟؟؟؟؟

karo7

اخراجی موقت
به نظر من حماس عامل اصلی مشکلاته. اگر فتح در غزه نیز قدرت را دوباره به دست می گرفت این جنایات پایان می یافت. تنها راه نجات مردم غزه عزل حماس است، هرچند که عزل حماس صورت گرفته ولی آنها به زور اسلحه باز حاکم بر غزه اند.

در مورد اسرائیل نیز به یک مطلب از ابو علی سینا اشاره می کنم، بوعلی سینا میگوید باید از گاو به دو دلیل ترسید:1- چراکه قدرت دارد 2- عقل هم ندارد.

پرندیس

کاربر بیش فعال
جالبه.....ولی خارج از بحث سیاست....خیلی سخته اگه یه کشور بیاد تو خاکتون و غصبش کنه و به هیچ کس رحم نکنه خیلی سخته....راستی من از این تایپیک هدف دارم که وقتی همه نظرات بچه ها رو شنیدم میگم....موفق و پایدار باشید

FZ.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به تمام دوستای خوبم.ما هیچ کس تا زمانی که تو اون موقعییت قرار نگیریم نمیتونیم بگیم اگه جاشون بودیم فلان و بهمان کار رو می کردیم.تا یه زمانی منم تو جهل یه عده شریک بودم و قداست شهید رو کم میدونستم و با خودم می گفتم مگه اونا چیکار کردن؟اما وقتی تو یه رزمایش شبانه تو جنوب کشور شرکت کردم با اینکه تمام هدفها دقیق بود و تیرها مشقی,به خدا قسم که فقط از خدا می خواستم زودتر این رزمایش تموم شده مرگ رو جلوی چشمام دیدم.فقط دو پا داشتم دو تا دیگه قرض گرفتم شروع کردم به دویدن.تازه فهمیدم چه قدر ایثار میخواد که مرد و مردونه ایستاد و مقاومت کرد.
خدایا به حق مظلومیت مردمان بی دفاع غزه اونا رو یاری کن.
این غزه همان یوسف کنعانی ماست
با دست برادران به چاه افتاده است

karo7

اخراجی موقت
سلام به تمام دوستای خوبم.ما هیچ کس تا زمانی که تو اون موقعییت قرار نگیریم نمیتونیم بگیم اگه جاشون بودیم فلان و بهمان کار رو می کردیم.تا یه زمانی منم تو جهل یه عده شریک بودم و قداست شهید رو کم میدونستم و با خودم می گفتم مگه اونا چیکار کردن؟اما وقتی تو یه رزمایش شبانه تو جنوب کشور شرکت کردم با اینکه تمام هدفها دقیق بود و تیرها مشقی,به خدا قسم که فقط از خدا می خواستم زودتر این رزمایش تموم شده مرگ رو جلوی چشمام دیدم.فقط دو پا داشتم دو تا دیگه قرض گرفتم شروع کردم به دویدن.تازه فهمیدم چه قدر ایثار میخواد که مرد و مردونه ایستاد و مقاومت کرد.
خدایا به حق مظلومیت مردمان بی دفاع غزه اونا رو یاری کن.
این غزه همان یوسف کنعانی ماست
با دست برادران به چاه افتاده است

دوست عزیز تو با آنها (حماس) 2 فرق اساسی داردی:
1- دوره تروریستی ندیدی
2- نون و پولت هم از راه ترور در نمی یاد
نگاه کنید در این چند سال حماس به جز ضرر چی برای مردم فلستین داشته!!؟ جماس جیره خوار چند کشوره که منافعشون از جنگ در فلستین تامین میشه!! تا خدایی ناکرده اسرائیل به آنها حمله نکند!! پس جماس هر چیزی سرش بیاد حقش هست و از نظر من برای بقیه مردم هم خلایق را هرچه لایق
مردم فلستین خود به حماس رای دادند و الان نیز باید تاوانش را بدند. همانطور که ما رای دادیم و باید چیزهایی را که سرمان می آید را بپذیریم.
یک زمان بحث بر سر بیت المقدس شرقی و غربی بود، نصف مال مسلمان نصف مال یهودی، آنها خود قبول نکردند و گفتند می جنگیم!! خب تاوانش را هم باید بپذیرند.

negareene

عضو جدید
سلام به همگی
ولی من این طوری فکر نمیکنم . در مورد حماس اطلاع دقیق و محکمه پسندی ندارم . اما این رو خوب میدونم که وقتی مثلا الان اگر بت پرست ها بیان و بگن کعبه قبلا مال ما بوده ، بیایید کعبه ی شرقی و غربی درست کنیم ، خیلی از همین کسایی که مخالف مقاومت در فلسطین و لبنان و غزه هستند ، حتی اگر خود عربستان هم اجازه نده ، به اون بت پرست ها حمله میکنن و تار و مارشون میکنند . به این کار میگن اشغال . حالا یه راه دیگه هم هست . بت پرست ها سیاست به خرج بدن ، بیان کم کم وارد مکه بشن . بعد کم کم با حساب بانکی که حالا حالا ها تموم نمیشه ، خونه های مکه رو بخرن ، بعد یه تعدادی که موندن رو هم تهدید کنند تا برن . حالا بیان بگن خانه کعبه اول مال ِ ما بوده . حالا ما به شما لطف میکنیم و میگیم کعبه ی شرقی و غربی درست کنیم . به این هم میگن اشغال اما از یه نوع دیگه . باز هم در این موقع خیلی دیگه از کسایی که با مقاومت مشکل دارن ، برای دفاع از حقشون و برای حمله میریزن رو سر بت پرست ها . حتی تعدادشو.ن از حالت قبلی هم بیشتر میشه .چرا ؟ چون این دفعه گول خوردن . و گول خوردن آدم رو می چزونه .
حالا شرایط رو ، اگه دوست داشتین ، مطابقت بدین .
از طرفی نباید انتظار داشت در مقابل دشمنی که دو تا سیستم بزرگ و با نفوذ مثل موصاد و اف بی آی پشت سرش ِ ، کسی که میخواد مقاومت کنه بره فقط فن فیتیله پیچ تو کشتی رو یاد بگیره . وقتی اونها کموندو هایی تربیت میکنند که هر یه نفرشون 10 نفر رو حریف ِ خب طبیعی و عقلانی ِ که برن و مبارزه ای به شیوه ی دشمن رو یاد بگیرن . البته من تروریسم بازی مخالفم . اینها همه به شرطی که اساس کارها بر اسلام باشه . تروریسم اون کسیه که آدم شناسی میکنه و بعد خونه ی طرف رو مورد حمله قرار میده .فیلم هاش رو همه مون توی تلویزیون دیروز دیدیم . اون بچه ها هم جزء بازی بودن ؟؟؟

آخرین ویرایش:

پرندیس

کاربر بیش فعال
سلام به همگی
ولی من این طوری فکر نمیکنم . در مورد حماس اطلاع دقیق و محکمه پسندی ندارم . اما این رو خوب میدونم که وقتی مثلا الان اگر بت پرست ها بیان و بگن کعبه قبلا مال ما بوده ، بیایید کعبه ی شرقی و غربی درست کنیم ، خیلی از همین کسایی که مخالف مقاومت در فلسطین و لبنان و غزه هستند ، حتی اگر خود عربستان هم اجازه نده ، به اون بت پرست ها حمله میکنن و تار و مارشون میکنند . به این کار میگن اشغال . حالا یه راه دیگه هم هست . بت پرست ها سیاست به خرج بدن ، بیان کم کم وارد مکه بشن . بعد کم کم با حساب بانکی که حالا حالا ها تموم نمیشه ، خونه های مکه رو بخرن ، بعد یه تعدادی که موندن رو هم تهدید کنند تا برن . حالا بیان بگن خانه کعبه اول مال ِ ما بوده . حالا ما به شما لطف میکنیم و میگیم کعبه ی شرقی و غربی درست کنیم . به این هم میگن اشغال اما از یه نوع دیگه . باز هم در این موقع خیلی دیگه از کسایی که با مقاومت مشکل دارن ، برای دفاع از حقشون و برای حمله میریزن رو سر بت پرست ها . حتی تعدادشو.ن از حالت قبلی هم بیشتر میشه .چرا ؟ چون این دفعه گول خوردن . و گول خوردن آدم رو می چزونه .
حالا شرایط رو ، اگه دوست داشتین ، مطابقت بدین .
از طرفی نباید انتظار داشت در مقابل دشمنی که دو تا سیستم بزرگ و با نفوذ مثل موصاد و اف بی آی پشت سرش ِ ، کسی که میخواد مقاومت کنه بره فقط فن فیتیله پیچ تو کشتی رو یاد بگیره . وقتی اونها کموندو هایی تربیت میکنند که هر یه نفرشون 10 نفر رو حریف ِ خب طبیعی و عقلانی ِ که برن و مبارزه ای به شیوه ی دشمن رو یاد بگیرن . البته من تروریسم بازی مخالفم . اینها همه به شرطی که اساس کارها بر اسلام باشه . تروریسم اون کسیه که آدم شناسی میکنه و بعد خونه ی طرف رو مورد حمله قرار میده .فیلم هاش رو همه مون توی تلویزیون دیروز دیدیم . اون بچه ها هم جزء بازی بودن ؟؟؟

ممنونم ازتون ....واقعا جالب بود....

sadegh_z

عضو جدید
دوست عزیز من با نظر شما کاملا مخالفم

مردم فلسطین تروریست نیستن بلکه دارن از حقشون دفاع میکنن

اگه خود شما یه دزد بیاد خونت حاضری بهش بگی 50 درصد اموالمو باهات تقسیم میکنم یا اصلا بهش پیشنهاد بدی که بیا با هم در صلحو دوستی زندگی کنیم

اسرائیل امروز به فلسطین حمله کرده فردا به سوریه و پس فردام ادعا میکنه تخت جمشید رو اجداد ما ساختن و مارو هم از ایران بیرون میکنه...:mad:

MAHSA3+*

عضو جدید
بهتره اسم تاپیک رو عوض کنی یعنی کلا عوضش کنی:razz:بهتره بگی اگه جای مردم بدبخت بیچاره ی هم وطنت که دارن از دست هم وطنای مفت خورشون می خورن بودی چی کار می کنی؟؟؟بدم میادازاینکه خودمومن داریم تو بدبختی دست و پا می زنیم اونوقت ادای آدمای بدون مشکل رو در میاریمو مثلا برای کودکان غزه شمع روشن میکنیم!!مسخرس چرا برای بچه ی های خیابونی خودمون شمع روشن نمکنیم!!!!
متاسفم:mad::mad::mad::mad:

sadegh_z

عضو جدید
بهتره اسم تاپیک رو عوض کنی یعنی کلا عوضش کنی:razz:بهتره بگی اگه جای مردم بدبخت بیچاره ی هم وطنت که دارن از دست هم وطنای مفت خورشون می خورن بودی چی کار می کنی؟؟؟بدم میادازاینکه خودمومن داریم تو بدبختی دست و پا می زنیم اونوقت ادای آدمای بدون مشکل رو در میاریمو مثلا برای کودکان غزه شمع روشن میکنیم!!مسخرس چرا برای بچه ی های خیابونی خودمون شمع روشن نمکنیم!!!!
خوب این که ناراحتی نداره مهسا
میتونی یه تاپیک با این موضوع بزنی "اگه بجای مردم ایران بودین چه کار میکردین" :thumbsup2:
منم مثل تو با اوضاع جامعه مخالفم ولی توی ایران اگه هیچی نداریم حداقل میدونیم که دیگه خونمونو به توپ نمیبندن :razz:

artemiss

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم واقعا:cry:
درک وضعیت اونا خیلی سخته:cry:
هر ثانیه منتظرن یه بمب بیفته رو سرشون و خونشونو خراب کنه:cry:
مرگ عزیزاشونو ، بچه های بی گناهشونو جلوی چشمشون میبینن:cry:
هیچ کس نمیتونه خودشو جای اونا بزاره:cry:

negareene

عضو جدید
از هر منظری که نگاه کنیم وضعیت مردم غزه فاجعه است . چه بخوای یه انسان کامل باشی ، جه بخوای یه مسلمون ناب باشی . ولی موضوع اینه که حرکت های کشور ها همه از روی سیاست ِ .خب اینو که هممون میدونیم . ولی اینکه چرا احمدی نژاد الان چیزی نمیگه ........ خب مگه دست خودشه ؟ دیگه در حد یه سخنرانی تو دانشگاه کلمبیا که نیست . موضوع اینه که ممکنه به علت تحریک دشمن ، دشمنمون خر بشه :surprised:و ( البته از ادای این کلمه پوزش میطلبم :redface:) بخواد با کل ِ مسلمونا بجنگه که اون وقت اعراب که کاری با ماها ندارن . پس گوشت قربونی میشن مردم ایران . و من این یکی رو مطمئنم ، سیاست گذار های ایران ممکنه یه جاهایی کم بذارن اما مانع جنگ میشن . به هر صورت ممکن . دیگه چی بشه ... که اونم حالا حالا ها نیست

کربلایی

مدیر بازنشسته
به نظر من حماس عامل اصلی مشکلاته. اگر فتح در غزه نیز قدرت را دوباره به دست می گرفت این جنایات پایان می یافت. تنها راه نجات مردم غزه عزل حماس است، هرچند که عزل حماس صورت گرفته ولی آنها به زور اسلحه باز حاکم بر غزه اند.

در مورد اسرائیل نیز به یک مطلب از ابو علی سینا اشاره می کنم، بوعلی سینا میگوید باید از گاو به دو دلیل ترسید:1- چراکه قدرت دارد 2- عقل هم ندارد.

دوست عزیز تو با آنها (حماس) 2 فرق اساسی داردی:
1- دوره تروریستی ندیدی
2- نون و پولت هم از راه ترور در نمی یاد
نگاه کنید در این چند سال حماس به جز ضرر چی برای مردم فلستین داشته!!؟ جماس جیره خوار چند کشوره که منافعشون از جنگ در فلستین تامین میشه!! تا خدایی ناکرده اسرائیل به آنها حمله نکند!! پس جماس هر چیزی سرش بیاد حقش هست و از نظر من برای بقیه مردم هم خلایق را هرچه لایق
مردم فلستین خود به حماس رای دادند و الان نیز باید تاوانش را بدند. همانطور که ما رای دادیم و باید چیزهایی را که سرمان می آید را بپذیریم.
یک زمان بحث بر سر بیت المقدس شرقی و غربی بود، نصف مال مسلمان نصف مال یهودی، آنها خود قبول نکردند و گفتند می جنگیم!! خب تاوانش را هم باید بپذیرند.

سلام
ميشه بگيد اين دو تا جمله كه آبي كرده ام يعنب چي؟ يه جا ميگيد به زور اسلحه بر قدرت نشته اند و يه جاي ديگه مي گيد مردم فلسطين بهشون راي داده اند!!!:surprised:

اين حرفترو كه ميگي اگه جنبش فتح قدرت رو در غزه در داشت چنين اتفاقي نمي افتاد كاملا قبول دارم! همين الان كرانه باختري دست فتح افتاد و مردمش هم آرامش دارند! برق دارند! غذا دارند و خود اسرائيل هم بهشون كمك ميكنه!!!
اما در تكميل حرفات بهتره بگم اگه امام علي با ابوبكر بيعت مي كرد و از حقش دفاع نمي كرد، عمر خونه دختر رسول خدا رو به آتيش نمي كشيد!
اگه امام حسين(ع) با يزيد بيعت مي كرد و قيام نمي كرد،‌يزيد ملعون فاجعه كربلا رو به بار نمي آورد!
اگه خميني كبير ساكت مي شد و حرفي نمي زد 15 سال از وطن تبعيد نمي شد!
همين الان هم اگه من خفه شم و حرفي نزنم در نظر بعضي ها بهترين دوستشون مي شم!

MAHSA3+*

عضو جدید
اما در تكميل حرفات بهتره بگم اگه امام علي با ابوبكر بيعت مي كرد و از حقش دفاع نمي كرد، عمر خونه دختر رسول خدا رو به آتيش نمي كشيد!

ببینم شما اصلا هیچ مدرک تاریخی برای این خزعبلی که گفتین دارین یا فقط از پای روضه ها اطلاعاتتون رو جمع کردین ؟؟؟؟؟:mad::eek::mad:
بهتره بری یه کم از منابع تاریخی مستدل مطالعه کنی تا اینکه برای مردم غزه دل بسوزونی:mad:

پرندیس

کاربر بیش فعال

سلام....
1:اگه لازم بدونم ازتون نظر می خوام و عنوان رو عوض می کنم....
لطفا با عنوان تایپیک بیاین داخل تایپیک....
2:من اصلا از بد بختی خودمون نگفتم .....
با تشکر

پرندیس

کاربر بیش فعال
اگه امام حسين(ع) با يزيد بيعت مي كرد و قيام نمي كرد،‌يزيد ملعون فاجعه كربلا رو به بار نمي آورد!
اگه خميني كبير ساكت مي شد و حرفي نمي زد 15 سال از وطن تبعيد نمي شد!
همين الان هم اگه من خفه شم و حرفي نزنم در نظر بعضي ها بهترين دوستشون مي شم![/quote]

نمی دونم چی بگم....
یعنی غزه ساکت بشینه ببینه چی می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

پرندیس

کاربر بیش فعال
ببینم شما اصلا هیچ مدرک تاریخی برای این خزعبلی که گفتین دارین یا فقط از پای روضه ها اطلاعاتتون رو جمع کردین ؟؟؟؟؟:mad::eek::mad:
بهتره بری یه کم از منابع تاریخی مستدل مطالعه کنی تا اینکه برای مردم غزه دل بسوزونی:mad:[/quote]

لطفا دعوا نکنین....
خواهشا فقط نظر خودتونو بدین........
با تشکر

کربلایی

مدیر بازنشسته
...ببینم شما اصلا هیچ مدرک تاریخی برای این خزعبلی که گفتین دارین یا فقط از پای روضه ها اطلاعاتتون رو جمع کردین ؟؟؟؟؟:mad::eek::mad:
بهتره بری یه کم از منابع تاریخی مستدل مطالعه کنی تا اینکه برای مردم غزه دل بسوزونی:mad:

سلام:gol:
منظور شما از منبع تاريخي مستدل چيه؟
من اگه به منابع و كتب بزرگان سني اشاره كنم كه اين قضيه رو نقل كرده اند قبول مي كني؟

كتابهايي مثل تاريخ طبري، صحيح مسلم و ...
حيف كه الان به اين كتابها دسترسي ندارم! ولي قول مي دم تا فردا دقيقا چند نمونه از اين منابع رو اينجا معرفي كنم.
موفق باشيد:heart:

sadegh_z

عضو جدید
ما که نفهمیدیم این مهسا با چی یا کی مشکل داره
ولی دلم میخاست واسه چند روزی در غزه زندگی میکرد
ببینیم بازم اینقدر راحت حرف میزد :razz:

MAHSA3+*

عضو جدید
ما که نفهمیدیم این مهسا با چی یا کی مشکل داره
ولی دلم میخاست واسه چند روزی در غزه زندگی میکرد
ببینیم بازم اینقدر راحت حرف میزد :razz:
من با این مشکل دارم که سنگ علی رو به سینه میزنند ولی یک ذره از علی بودن بویی نبردند من با این مشکل دارم که آخه چی راجع به علی فکر کردین که بیان تو خونشو زنشو بکشنو اونم همین طوری وایسه !!! اینه فاتح خیبر؟؟؟؟
در ضمن باید بگم همین که دارم تو ایران زندگی میکنم واسه 7 پشتم بسته من از این حرص میخورم که هرروز روی پل کنار دانشگاه یه پسر بچه رو با یک پیرهن تنش اونم تو این سرما یه گوشه کز کرده و بسته ی آدامسش دستشه اونوقت نمیدونم دانش آموزای کجا رفتن واسه کودکان غزه شمع روشن میکنن اینقدر بدم میاد از این حرکات سمبلیک بدون تفکر:mad: ا

پرندیس

کاربر بیش فعال
من با این مشکل دارم که سنگ علی رو به سینه میزنند ولی یک ذره از علی بودن بویی نبردند من با این مشکل دارم که آخه چی راجع به علی فکر کردین که بیان تو خونشو زنشو بکشنو اونم همین طوری وایسه !!! اینه فاتح خیبر؟؟؟؟
در ضمن باید بگم همین که دارم تو ایران زندگی میکنم واسه 7 پشتم بسته من از این حرص میخورم که هرروز روی پل کنار دانشگاه یه پسر بچه رو با یک پیرهن تنش اونم تو این سرما یه گوشه کز کرده و بسته ی آدامسش دستشه اونوقت نمیدونم دانش آموزای کجا رفتن واسه کودکان غزه شمع روشن میکنن اینقدر بدم میاد از این حرکات سمبلیک بدون تفکر:mad: ا

دوست خوبم...باطن فکرت درسته....ولی این ماجرا داره بیراهه می ره....دفاع از حقوق کسایی که واقعا به تدبیر مسئولان لازم داره واجبه انجام شه....
ولی عزیزم من می خواستم تایپیکو به یه طرف دیگه سوق بدم....و برا این عنوان هدف دارم...
بازم از همکاریت که به حقه ممنونم ...پایدار باشی

FZ.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نام خداوند بخشنده مهربان
    1. هر چه در زمین و آسمانهاست همه به تسبیح و ستایش یکتا خدای عالم که مقتدر و حکیم است مشغولند(1)اوست خدائیکه(برای نصرت اسلام)کافران اهل کتاب را برای اولین بار از دیارشان بیرون کرد و هرگز شما مسلمین گمان نمیکردید که آنها از دیار خود بیرون روند و آنها هم حصارهای محکم خود را از خدا نگهبان خود می پنداشتند تا آنکه عذاب خدا از آنجا که گمان نمی بردند بدانها فرا رسید و در دلشان ترس افکند تا بدست خود و بدست مومنان خانه هایشان را ویران کردند ای هوشیاران عالم از این حادثه پند و عبرت گیرید(2)غزه.jpg

aradan

عضو جدید

به به
چقدر جالب
باشه
پس منم ميام فردا تو خونت مي شينم و براي اينكه دعوا نشه خونتو نصف نصف مي كنيم

راستي از بحث تاپيك منحرف مي شين
در مورد غزه هست و شما بحث عمر و علي و اينا رو پيش مي كشين
اونم از نوع خرافاتش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يعني عمر اومد خونه ي علي رو اتيش زد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مگه غرب وحشي بوده؟
چرا بعضي ها اين قدر زود باورن........

MAHSA3+*

عضو جدید
سلام:gol:
منظور شما از منبع تاريخي مستدل چيه؟
من اگه به منابع و كتب بزرگان سني اشاره كنم كه اين قضيه رو نقل كرده اند قبول مي كني؟

كتابهايي مثل تاريخ طبري، صحيح مسلم و ...
حيف كه الان به اين كتابها دسترسي ندارم! ولي قول مي دم تا فردا دقيقا چند نمونه از اين منابع رو اينجا معرفي كنم.
موفق باشيد:heart:
منظورم از تاریخ مستدل تاریخ مستدله نه روضه ... اره واقعا اگه تونستی پیدا کنی بیار تا ما هم روشن شیم !!!(بعید میدونم)البته اینجا حاش نیست به هر حال اینجا تاپیک غزه س:razz:

King Paker

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نمی دونم چرا جلوی اینجور بحثا گرفته نمیشه
من الان دارم فرومو زیرو رو می کنم هنوز نتونستم یه تاپیک قوانین پیدا کنم
این بخشم که اصلا قوانین نداره گویا!!!
خب این صفحه قوانین http://www.www.iran-eng.ir/register.php هیچی در این مورد نیست!!!
شما به خودتون رحم نمی کنین به فروم رحم کنین این جور بحثا عاقبتش علاوه بر این که بیهودس میرسه به اینکه ممکنه فروم خدای نکرده فیـلتر بشه...
یکم رعایت کنین خواهشا

آخه موضوع بحث و ببینین کاملا مشخصه! بحث سیاسی اینجا چی کار می کنه؟؟؟!!!
اینا وظایف مدیر محترم این قسمت هستش چه می دونم صلاح مملکت خویش خسروان دانند...

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
اينجا جاي گفتنش نيست من اگه روزي به ايران به حق يا ناحق حمله بشه ازش دفاع مي كنم ولي الان ترجيح ميدم دلم واسه هموطن خودم بسوزه

دلم واسشون مي سوزه ولي چراغي كه به خانه رواست ......

MAHSA3+*

عضو جدید
آره حرف منم اینه به جای اینکه هزینه و وقت خودمونو صرف مثلا غزه یا هر چیز دبگه ای کنیم بیایم برا ی خودمون برای مردم بی دفاع خودمون هزینه کنیم.