اگه به این سوال جواب بدهید یعنی خیلی... !!؟

mil@d

عضو جدید
کاربر ممتاز
3 نفر با هم میرن ساعت فروشی، یه ساعت میخرن 30000 تومن و نفری 10000 تومن میدن.
صاحب مغازه به شاگردش میگه قیمت ساعت 30000 تومن نبوده 25000 تومن بوده. برو 5000 تومن بهشون برگردون.
شاگرد مغازه از این 5 تومن 2 تومنشو واسه ی خودش برمیداره، و 3 تومن دیگرو میده به اون سه نفر، نفری 1000 تومن. پس با برگشت 1000 تومن به هر نفر، اونها هركدوم 9000 تومن دادند.
حالا سوال اینجاست اگه 9×3 = 27 و 2 تومنم كه شاگرد مغازه برداشته ، کلا میشه 29 تومن. پس 1000 تومن دیگه كجاست؟

طراح سوال : پروفسور حسابی

Hadi-Hashemi

عضو جدید
صاحب مغازه به شاگردش میگه قیمت ساعت 30000 تومن نبوده 25000 تومن بوده. برو 5000 تومن بهشون برگردون.
شاگرد مغازه از این 5 تومن 2 تومنشو واسه ی خودش برمیداره، و 3 تومن دیگرو میده به اون سه نفر، نفری 1000 تومن. پس با برگشت 1000 تومن به هر نفر، اونها هركدوم 9000 تومن دادند.
حالا سوال اینجاست اگه 9×3 = 27 و 2 تومنم كه شاگرد مغازه برداشته ، کلا میشه 29 تومن. پس 1000 تومن دیگه كجاست؟

1000 تومنم پروفسور حسابی برداشته :biggrin:

software_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا اونجایی که من شنیدم دکتر حسابی خیلی وقته که به رحمت خدا رفته؟! شما این سوالو چجوری از ایشون گرفتی؟ از اون دنیا ایمیل زدن؟:razz:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا که
اتفاقا منم شنیدمن دکتر حسابی تا وقتی زنده بود دست و پاش بسته بود نمتونس سوال طرح کنه
اه اه
واسه استارتر دروغگو متاسفم:ی

mil@d

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا اونجایی که من شنیدم دکتر حسابی خیلی وقته که به رحمت خدا رفته؟! شما این سوالو چجوری از ایشون گرفتی؟ از اون دنیا ایمیل زدن؟:razz:
پروفسور به رحمت خدا رفته ...
ولی دکتر حسابی هنوز زنده است (ایرج حسابی)

mil@d

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا که
اتفاقا منم شنیدمن دکتر حسابی تا وقتی زنده بود دست و پاش بسته بود نمتونس سوال طرح کنه
اه اه
واسه استارتر دروغگو متاسفم:ی

برای خودتون متاسفم باشید با این که دستاتون باز است هیچ نمی کنید

software_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
پروفسور به رحمت خدا رفته ...
ولی دکتر حسابی هنوز زنده است (ایرج حسابی)

بله منم منظورم همون پروفسور دکتر که قبلش فوق لیسانسشو گرفته بود و چند سال قبلترش هم لیسانس داشت... همون پروفسوره رو میگم همون پروفسوره

h_1991

عضو جدید
این سوال با یه ضرب ریاضی فقط داره آدمو گول میزنه.
طبق این سوال اون 2 تومنی که شاگر میگیره رو 2 بار حساب می کنیم
9*3=27 پولی هست که به شاگرد و ساعت داده شده یعنی 25+2 که یکبار دیگه با 2 جمعش کردیم که میشه 29
در وقع 27 رو باید با اون 3 تومن پولی که پس داده شده جمع میکردیم

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز

برای خودتون متاسفم باشید با این که دستاتون باز است هیچ نمی کنید

:o
بابااااا....من منظورم این بود که مگه دست و پاش بسته بوده که نتونه سوال طرح کنههه؟!!!!
میدونم اخر عمرشون حتی تو بیمارستانم مطالعه رو ول نمیکرده
بابا من شوخی کردمممممممم
یکی به این بفهمونه :ی
اتفاقا من عاشق خودشو پسرشم پسرشو از نزدیک دیدم:(
چقد بداخلاخ!

د ا ن ش گ ا ه

عضو جدید
کاربر ممتاز

عجیبه/عجب چیزی گفتی
من که چه میدونم این سوال واسه کیه/ولی به نظرت امکانش نیست قبل مرگش طرح کرده باشه؟؟؟

sajjad.DSA

عضو جدید
جوابش خیلی ساده است.
وقتی شاگرد مغازه 1000 تومان او نارو برمی گردونه هرکدوم از اونا 9000 دادن.
یعنی سر جمع 27000 تومان دادن. و این شاگرد مغازه هم از این 27000 تومان دو هزارش رو برداشته که اون وقت می مونه25000 تومان که می شه پول ساعت.
یعنی از اول 1000 تومانی نبوده که بخوایم بدونی چی می شه.

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
جوابش خیلی ساده است.
یعنی سر جمع 27000 تومان دادن. و این شاگرد مغازه هم از این 27000 تومان دو هزارش رو برداشته که اون وقت می مونه25000 تومان که می شه پول ساعت.
تنهایی به این نتیجه رسیدی؟؟؟

AVINA

عضو جدید
جوابش خیلی ساده است.
هه؟؟؟

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
تکراری در حد بوندس لیگا

hemmat27

عضو جدید

کافیه قیمت ساعت رو بگیرید 27 هزار تومان!
25 هزار تومان پول ساعت
2 هزار تومان شیتیل شاگرد پس 3*9=27